מומ
צ"ש!!

Lior Maman

New member
../images/Emo122.gif

לא אמרתי לך ?
ב 16-17-18 ישלי טיול שנתי .. ואנ'לא יוצאת, אז פשוט ת'א, ב16, זה סטייל
. מיני מפגשון

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifלאאאאא לא ב-16!!!!!!!1

יש לחברה שלי יומולדת וגם אני צריכה ללמוד להיסטוריה

shilgiah

New member
יה|חח אז למה כתבת את זה לשבוע הזה כאילו?

הלחצת אותי לרגע! חחח ב-16 עוד יש סוכוי.. השבוע נאו ואי!

הצילו

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)? מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: אחותי והפיצית באו לשישי שבת אצל סבתא וסבא [ודודה חח]
היה הכי כיף בעולם!!! משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): relax, take it easy... משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ילדה מהצהרון: אני עושה יומולדת עם חברה, ואולי אני אזמין אותך
אני: אוקי... הילדה: כי פשוט הבית שלי לא כזה גדול, הוא בסך הכל 4 קומות אבל קומה אחת זה מרתף אז זה לא נחשב... למרות שאנחנו לא הרבה בנות.. רק 14.. אני: כן את צודקת... 4 קומות זה באמת לא הרבה... הילדה: אני עושה עם חברה שלי, ורצינו בהתחלה לעשות בבית שלה, אבל יש לה רק 2 קומות... אני: מסכנה.... סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: אחייניות זה אחלה דבר
משהו שהרס לכם את השבוע: לא שזכור לי... הסופ"ש הזה השכיח לי את כל הרע.. אם היה חח משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: החברה הכי טובה שלי חוזרת לסופ"ש! ולא ראיתי אותה חודש! וכמובן איך לא, לראות את הפיצית
אתם מוזמנים לתת למישהו
מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: מאיה ועומר
מסר לאומה: אני חושבת שאני משתגעת.

Lilosh95

New member
המומלצים שלי [:

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)?
אין מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)?
what i like abouy you תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->
אני וחברה שלי מהטיול בירושלים (אני ימנית) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:
הטיול לירושלים עם הכיתה משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
-- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
"מה זה ירוק מבחוץ חום מבפנים?" "לא יודעת.." "קיווי עם פיצול אישיות" ><" סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
ג'ונו סרט מדהים! משהו שהרס לכם את השבוע:
הריב משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
לראות אותו עוד פעם! אתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
כולם מסר לאומה:
יום טווווווב :)

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gif../images/Emo6.gif!!קיווי עם פיצול אישיות..גדול

שלומיתת

New member
באיחור ממש קל

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)? מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)?פלפ בק -ד"ר קספר, the tourist- radiohead תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:לא ללמוד יותר מדי משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:אחות לבי- שםארוךמאודשלסופרתהודית משהו שהרס לכם את השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:פורים! אתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:לאורצ'ו..תרגישי טוב בובה! מסר לאומה: אני שונאת את המחשב הזה

למעלה