מומ
צ"ש!!

מומ../images/Emo131.gifצ"ש!!

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)?
מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)?
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
משהו שהרס לכם את השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
אתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
מסר לאומה:

../images/Emo204.gifדבש הכל דבש

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)? זה לא ביחד מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)? מירי מסיקה- עכשיו אתה חוזר בחזרה Avril Lavigne - Things I'll Never Say Westlife - Flying Without Wings הטרנס של נחמן מאומן
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: אנטיגונה, שיעורי נהיגה וכאלה. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני לא יכולה שוב לתת ללב שלי לחטוף ממך כזאת סטירה, אז עכשיו אתה חוזר בחזרה..." משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): היו הרבה דברים מצחיקים האמת, מי זוכר.. סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: משהו שהרס לכם את השבוע: הפיגוע בירושלים, כמה אנשים. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: חתונה של בתדודה, לנסוע לירושלים, שיעורי נהיגה, יומולדת של חברה, שיעבור. אתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לבתאלי הדודההההה
מסר לאומה: לישון זה כייף.

שמששששששש ../images/Emo13.gif [אז מה אם עכשיו ירח!]

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)? מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)? שיר חדש של מוש.. [שהיה באיזושהי הופעה
] תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: היום בעיקר, היה כיף ומצחיייייייייק!!! משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אבל תמיד יש מישהו ששומע, שומר עליי.."
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): שיחה שלמה עם מישו
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: שמשמשמשמשמשמשמש
משהו שהרס לכם את השבוע: כמה דברים קטנים, אבל בקטנה!
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: יום שישי!! אתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לכולם
מסר לאומה: לכו ליםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifממליצהההה../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)? יום יפההה ברורררר מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)? Blackbird של הביטלס תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:מישהו
ואתמול:) משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אמ "זה יום יפההה חושב על איך הרגשתי עד עכשיו בחוץ כבר שמשששש" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):היו כל מיני אני ל אפרט פה חח סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:אין משהו שהרס לכם את השבוע:אמ משהו קטן שעבר משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:משהו:) חח אתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:לנועה,מאיה,ליאור,אורפז,היללי,מירי,ניר,מיכל,נוי ולכל מי שרוצה:) מסר לאומה:אני מאושרתתתתתתת

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifBlackbird../images/Emo99.gif

תודה..
שמחה שאת מאושרת מותק

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifנכון..../images/Emo12.gif

אני מתה לדעת למה!! רק חבל שדפקו לי מבחן לא קשור מחר באזרחות לפני משהו כמו שעה ואני חייבת לחרוש..
אבל את תספרי לי!!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifכי הם דחו הטיפשות!!../images/Emo46.gif

ממליץ ../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)? = עוזב. מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)? = כל מיני שירים יפים וחמודים של אוונסנס שנדבקתי אליהם השבוע
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: = החום הזה שקפץ עלינו בלי קשר לעולם
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): = משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): = לקוח - אוףףףף עד שאתם עונים לי יא ראבק, תשלם לי עכשיו על הזמן הזה שהמתנתי לכם. אני = אדוני זו שיחת חינם לא לקחו ממך שום כסף.. לקוח = אז תשלם לי על האויר שאני נושם
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: = גבעות הפחד 2. משהו שהרס לכם את השבוע: = החום !!!! משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: = יום שלישי
ושיעבור בשלום.... אתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: = לכולם
מסר לאומה: = מה החום הזה עכשיו מה?????????????????????..

מומלציי../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)?
ספרי מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)?
מכל האהבות - עידן רייכל תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->
רציתי לשים תמונה של התפאורה מחמישי אבל אי אפשר לשים תמונה אחת. צריך 3 לפחות ואין לי כוח... עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:
רביעי וחמישי עד שעה 21:00 משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"ולא ביקשתי לי דבר מלבד להיות שלך..." משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
"ועכשיו כל מי שאמר שזה גדול עלינו מוזמן לאכול את הכובע!" (דקה אחרי שהתפאורה הסתיימה
) סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
לגלות שיש אנשים שעדיין אכפת להם משהו שהרס לכם את השבוע:
חמישי החל מ 21:00 משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
מתחילה פיזיו... אתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
לבתאלי הדודה
ו
למאיצ'
מסר לאומה:
היה כיף בשמששששששש

lali1989

New member
מומלציםם..../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)?תראי זה אני מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)?דבש..הוא פשוט מצחיק אותי כל פעם שאני שומעת אותו..בדיחות פרטיות זה ה-דבר! תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->אחחח אחחח מי מקבלת ביום שבת הבא תעודת בגרות!?!?!
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:יום חמישי
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"יש רגעים שפשוט מתגעגעים..וכן.זה אחד מהם" כמעט בכיתי כשקראתי את הסמס הזה סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:בקריון..זה אחלה מקום..|אורפז לא לרצוח אותי שהייתי שם פעמיים ולא אמרתי..את לא עונה בפלא'!!!| משהו שהרס לכם את השבוע:היום-המשמרת שלא נגמרת. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:יום חמישי תחקיר בטחוני ואולי לראות אותו..
אתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:כולםםם..ובעיקר זהר..אל תתיחסי לאורטופד!הוא סתם דפוק! מסר לאומה:עוד 39 יום צבא!!אמאאאאאא!!הזמן זז מהר מידי!!!

למעלה