האקסית עושה עיניים לחברה הטובה שלי
הייתה לי מישהי שיצאתי איתה במשך חודשיים, הקשר ביננו לא היה רציני, אני פיתחתי אליה רגשות, וזה לא היה הדדי, בכל מקרה אחרי חודשיים הקשר נגמר, ואז המישהי הזו התחילה להיות בקשר עם החברה הכי טובה שלי.. בזמן שיש לי עדיין רגשות אליה.. אני רוצה לציין שלפני זה הן לא היו בכלל בקשר! בהתחלה הקשר שלהן היה סתם בצחוק, עם פלירטוטים מצד ה"אקסית" לחברה שלי, ואז נכנסה לאיסיקיו של החברה, אמרתי לה שזה מפריע לי, היא לא הקשיבה, אחרי כמה זמן האקסית התחילה להתקשר אליה יום יום, ובכלל רבנו, אני והאקסית לא מדברות מאז שהקשר ביננו נגמר, ובנתיים החברה שלי מתחילה להיות ממש בקשר טוב איתה.. היום חברה שלי מתקשרת אלי ואומרת לי שהאקסית באה במיוחד מהמרכז לצפון בשביל לראות אותה, וכל הזמן הזה אני מתנגדת לקשר, כי זה מפריע לי שמישהי שאני הייתי בקשר איתה והיה לי רגשות כלפיה הולכת עכשיו על החברה הכי טובה שלי, ואת החברה הכי טובה שלי זה בכלל לא מעניין, אני יודעת בוודאות שהאקסית רוצה את החברה, אבל החברה אומרת שהיא לא תעשה איתה כלום ואני בוטחת בה בקטע הזה, אבל היא לא מבינה למה ועד כמה זה מפריע לי שהן בקשר.. האם אני מגזימה בתגובה שלי? תודה אני
קישור