מומלצי ה-9.12

sh53

New member
הוא רוצה שבחנוכה אפגוש את המשפחה

שלום לכולם אחלה של פורום יש לכם פה הצצתי ונשבתי בקסמיו.קצת על עצמי לא יותר מדי בכל זאת זה מקום פתוח ועלולים לגלוש פה אנשים שמכירים אותי מחוץ לנט ולא בא לי על זה.קצת על עצמי קוראים לי יעל ואני בת 22 מאזור המרכז הבעיה שלי היא כזאת לפני 9 חודשים הכרתי בחור מאוד חמוד שאנחנו ידידים טובים ומבלים הרבה ביחד לפעמים בזוג ולפעמים בחבורה.הידיד שלי אומר לי כבר כמה חודשים שהוא רוצה שאני אבוא אליו הביתה לפגוש את המשפחה שלו את ההורים שלו ואת הדודים שלו וכל פעם אני מתחמקת ואומרת לא יכולה,יש לי כבר תוכניות אחרות ועוד דברים מהסוג הזה.הבעיה היא שעכשין בעקבות חנוכה זה החריף והוא אומר לי שבשבוע הבא הוא רוצה להביא אותי אליו הביתה לפגוש את ההורים והאחים שלו ואני ממש לא רוצה את זה לא מתאים לי לפגוש את המשפחה שלו.והשאלה היא איך לומר לו לא? אני לא רוצה לפגוע בו או להכאיב לו כי כיף לי אתו רק כידיד.ואני יודעת שאם אני אפגוש את ההורים שלו משם הדרך לפגוש את שאר המשפחה היא קצרה מאוד אנא עיזרו לי איך לומר לא מבלי לפגוע? קישור

sh53

New member
האקסית עושה עיניים לחברה הטובה שלי

הייתה לי מישהי שיצאתי איתה במשך חודשיים, הקשר ביננו לא היה רציני, אני פיתחתי אליה רגשות, וזה לא היה הדדי, בכל מקרה אחרי חודשיים הקשר נגמר, ואז המישהי הזו התחילה להיות בקשר עם החברה הכי טובה שלי.. בזמן שיש לי עדיין רגשות אליה.. אני רוצה לציין שלפני זה הן לא היו בכלל בקשר! בהתחלה הקשר שלהן היה סתם בצחוק, עם פלירטוטים מצד ה"אקסית" לחברה שלי, ואז נכנסה לאיסיקיו של החברה, אמרתי לה שזה מפריע לי, היא לא הקשיבה, אחרי כמה זמן האקסית התחילה להתקשר אליה יום יום, ובכלל רבנו, אני והאקסית לא מדברות מאז שהקשר ביננו נגמר, ובנתיים החברה שלי מתחילה להיות ממש בקשר טוב איתה.. היום חברה שלי מתקשרת אלי ואומרת לי שהאקסית באה במיוחד מהמרכז לצפון בשביל לראות אותה, וכל הזמן הזה אני מתנגדת לקשר, כי זה מפריע לי שמישהי שאני הייתי בקשר איתה והיה לי רגשות כלפיה הולכת עכשיו על החברה הכי טובה שלי, ואת החברה הכי טובה שלי זה בכלל לא מעניין, אני יודעת בוודאות שהאקסית רוצה את החברה, אבל החברה אומרת שהיא לא תעשה איתה כלום ואני בוטחת בה בקטע הזה, אבל היא לא מבינה למה ועד כמה זה מפריע לי שהן בקשר.. האם אני מגזימה בתגובה שלי? תודה אני קישור

עופר 123

New member
פאט פריינדלי קלאב...

מועדון "שמן-פריינדלי", לשמנים, שמנות והאוהבים אותם - מועדון לגיטימי כמו מועדוני גייז
, או בועה הסוגרת את השמנים?
עופר

shirleyrozental

New member
../images/Emo124.gifנותר יום אחד להצבעה!

נמשך החלק השני של ההצבעה לתחרות "הפוסט החורפי הרומנטי"!
אתם מוזמנים לבחור מי מבין שלושת הרשומות שזכו להגיע לשלב הגמר, תיקח את המקום הראשון ותהיה "רשומת החורף הרומנטית!" כדי להצביע ולקרוא את הסיפורים המתמודדים בשלב הגמר, לחצו על הלינק הזה: http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=251410
במקום הראשון כרגע מובילה: "חורף של אהבה" - roni loves, מהבלוג: הכבשה של רוני במקום השני: "איך גרשתי את האור" - נסיכה מתקופה אחרת, מהבלוג: לוחמת העננים האבודים או: אל הלב או לא לשום מקום ובמקום השלישי: "השקט האחר" - The Cat Woman , מהבלוג ME VS. MYSELF מדובר במהפך! והקרב צמוד ביותר! עדיין ביכולתכם להתביע ולהשפיע מי תיקח!
הזוכה יוכרז בתאריך 10/12/2004 ויש לכם עד תאריך זה להצביע :)
לכל המשתתפים המון בהצלחה!

alpha80

New member
האם הם יודעים שזהו חג מולד?

הסינגל ההיסטורי Do they know it's Christmas מ 1984 עבר כמה וכמה שינויים וגילגולים, דרך מופע ה live aid עד להיום. 20 שנה אחרי, הסקירה המלאה של כל האמנים שהשתתפו, כל הסינגלים, כל המילים, בו זמנית בפורום שנות השמונים ובפורום שנות התשעים . אורן.

distboy

New member
דיון על הדי וי די של מיוז-הלהקה

הבריטית המופלאה, ועל מעשיהם המצחיקים של חברי הלהקה:)

distboy

New member
*סליחה...שכחתי את הקישור,הנה:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=861&msgid=43728837

מה עושים עם שכן מפחיד?

מה עושים כשהשכן שלך הוא אנטיפת שגונב ממך, מתלונן אליך ואפילו עומד שעות מול החלון ומרגל אחריך?

למעלה