מומלצים ל- 4.4

מטיילים ושומרים על הטבע בפסח

שרשור אירועים ופעילויות במהלך הפסח - בפורום שמירת טבע.

shoona

New member
שיחוק אמיתי

האמת שבאמת יצא לי אחלה של פוסט והאמת שבכלל יש לי רשומה כזאת שממש כדאי לכם לקרוא, מכל מיני סיבות ובעיקר כי הכותבת יודעת למצוא את המילים הנכונות והאמת שאני לא אתנצל על הליקוק האישי הענקי הזה אלא פשוט אשלח אתכם לרשומה האחרונה - הגירסה הוירטואלית לליל הסדר http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=100196#response ואם תרצו תקראו עוד (יש מגוון סיפורים, שירים, הערות לסדר היום) וחג שמח !!!

ה מוזה

New member
בוקר טוב לך .

אנא קראי את הודעת המנהלת לגבי מהות פורום מומלצים ברוכה הבאה המלצות על הודעות נא לשרשר לפי השרשור היומי

ה מוזה

New member
"הייתי מפקד ביחידה קרבית"

סיפורו של שיריונר "אני מסתכל אחורה. הטנק אפוף בלהבות. הצוות בפנים . אני בג'יפ. אני קופא. מעכל שנטשתי את הצוות ופורץ בצעקות של כאב מהכוויות הרבות . אני רוצה לחזור הצוות שלי ימות פה......"

Elizab3th

New member
באומנות שימושית למתחילים, פרוייקט

חדש, הדבקת מפיות על זכוכית, שלב אחר שלב כולל הסברים מפורטים.

אופס..

הם=אנחנו ....

sh53

New member
אוהבת לצאת ולבלות - אתם בראש שלי?

"שאני לומדת בתיכון טוב.אני בחורה טובה.ויש לי 2 חברות טובות מאוד שעד היום היינו יחד,ובילנו יחד(אני אחת שאוהבת הרבה לבלות) לאחרונה 2 החברות התחילו להידרדר קצת,או יותר נכון הדרדרו הרבה,והם עכשיו בכלל לא מתאימות לסגנון שלי,עד היום היתי עושה איתם הכל,טיולים,חגים,הכל!וזה לא שאין לי עוד חברות,אני ילדה מאוד חברותית ומקובלת,אבל כל שאר החברות שלי או שהם לא בסגנון שלי או שההורים שלהם לא מרשים להם לצאת הרבה,והבעיה שלי היא שאני אוהבת לצאת הרבה!" פה

למעלה