מומלץ לקרוא

העצלנית

New member
מומלץ לקרוא

``רק כשאחרון העצים יכרת רק כשאחרון הנחלים יזדהם רק כשאחרון הדגים יעלם רק אז נבין שבכסף אי אפשר לקנות אוכל`` נבואה אינדיאנית נקודה למחשבה

אלדר

New member
זה לא נכון....

כולם מאז שהם נולדו יודעים את זה וגילו את זה.... הם פשוט עדיין השלב ההכחשה שלהם... כשזה יעבור להם הם יעבדו לשקם הכל וכל מה שנהרס אם אפשר עדיין שתביני... הם עלו על זה הוא לפחות הנשמה שלהם יודעת את זה ופועלת נגד מה שעשו אבל המוח שלהם משתיק את הנשמה שלהם וזה הורס וסתכלי מה קרה לעולם שפעם היה יפה וטוב יותר טליה אני יודע שאת נגד המילים האלה טוב ורע וכל זה אבל אין לי כוח להתחיל לחפש מילים שמחליפות את זה כל הזמן כדי שאת תהיי מרוצה יותר... אז סליחה מכל הלב אבל נמאס לי קצת זה בטח מצב רוח או משהו כזה (לרוב תמיד יש לי כוח ואף פעם לא נמאס לי ממשהו) אז ``עצלנית`` למה את אומרת שהם עוד לא גילו את זה? אני ראיתי שאת כותבת בפורום אסטרולוגיה אז יש לך ידע את יודעת שהנשמה יודעת הכל! אז למה הם לא יודעים? זה שהם עדיין לא שיטפו פעולה אם הנשמה שלהם זה חבל אבל מה את תעשי? אני כמעט לא מכיר אנשים שזה בא להם טבעי! לרוב העולם צריך מדריך שיראה להם איך להגיע למצב כזה של שיטוף פעולה אם הנשמה... הם צריכים מדריכים!! ולא כאלה שיגידו שהם עדיין כאלה ולא אחרים וכו... במקום לדבר פה על זה שהם לא מתקשרים אם הנשמה תלכי אילהם ותראי להם את הדרך הנכונה שכולם יעשו ככה ואז אולי יהיה יותר ``מזון`` בעולם לנשמה ולגוף הפיזי כי הנשמה צריכה אהבה והגוף הפיזי צריך מזון ויש די הרבה אנשים שמתים מהרבה או מחוסר מזון!! ככה שצריך מהשניים!! אור ואהבה לכולם... שלכם tksr

העצלנית

New member
דבר ראשון

אני לא כותבת בפורום אסרולוגיה. דבר שני אני בת 15 אבל קיבלתי וספגתי את החינוך לאהבת הסביבה עוד בבית וכים אני לומדת בבית ספר ששם דגש על הנוסעים האלה. אבל אני עדיין קטנה מאוד מול תאגידי הענק ומדינות שמרוויחות הון מלהרוס ולנצל את הסביבה. בחברה הקרובה לי אני מנסה להחדיר את זה ברמות היותר גבוהות חייבים מישהו שיעשה את זה צריכה להיות מהפכה כוללת החל בחינוך וכלה בחוקים.

אלדר

New member
נו.... זה מה שאמרתי!!

אז כנראה שיש עוד מישהי שלכחה לך את השם וכותבת בפורום השני!! אז על זה סליחה... והגודל ממש לא קובע!! (כיום אולי זה כן קובע אבל לא חשוב הם בכל מקרה לא יקבלו את מה שיש לך להגיד להם) ולא חייב מהפכה כוללת זה יכול להתחיל מקטן ולגדול לאט לאט ובזמן שלו אבל ממש לא חייב להיות מהפכה... וחוץ מזה זה סיכון גדול אם מישהו אחד או כמה יעשו מהפכה!! אז זה צריך להיות יותר שקט ממהפכה!!! וזה שאת בת 15 וכותבת זה מאוד יפה טוב שיש צעירים שכותביפ כאן בפורום!! גם אני כזה!! אז בהצלחה... אור ואהבה... שלך tksr

למעלה