ברח?
פויה (אני) ולא יפה (מצידי). אני בדרך כלל מניח לדיון כשהוא מתחיל לחזור על עצמו. והדיון הזה בפירוש התחיל לחזור על עצמו, והתגובה שלי להודעה האחרונה שלך לא תוסיף שום דבר למה שכבר אמרתי בהודעות קודמות לה. בכל אופן, הרי לך תשובתי (החוזרת): תמיכה מהמדינה מגיעה רק למי שלא יכול לתמוך בעצמו: הבהרתי בהודעות קודמות שיש בעיה בהגדרת יכולת לתמיכה עצמית. ההגדרה של מי מקבל תמיכה ומי לא מתבססת על סט קריטריונים שנקבע בחקיקה. לא קיבלתי ממך תשובות מספקות, אם בכלל, לשאלות שלי בנוגע להגדרת עבודה, יכולת לעבוד, זכאות לתמיכה וכולי. קרא אחורה ותראה איפה פספסת. אם ננתח את הנושא נגלה שיש רבים מבין החילונים שמקבלים תמיכה מסיבית מהמדינה ללא הצדקה. לא מגיע להם ברמה העקרונית: כאמור למעלה, אני חוזר שוב, העקרון המוסרי שעומד מאחורי מתן תמיכה לאזרחים הוא לא ברור וניתן לדיון. כרגע כל התמיכות ניתנות על פי החלטת בית המחוקקים, ככה שזו הדרך העקרונית לקבוע מי מקבל תמיכה ומי לא. אם רוצים לשנות את הגישה (כלומר שלא רוחות הפוליטיקה יקבעו את הענין הזה) אז צריך לגבש גישה כזו. השאלות העקרוניות ששאלתי לאורך הדיון נועדו לבחון את יכולתינו לגבש גישה אלטרנטיבית כזו. לא שיתפת איתי פעולה, ככה שלא הצלחנו אפילו להתחיל במשימה.