מזל טוב!! עד 120, שתהנה בחיים ושתראה הרבה אנימה ^_^
O OFIRB9 New member 26/3/04 #22 מאיזה אנימה זו? 0.0 ועם אני כבר שואלת, מה זה האנימה המוזרה עם השודדי ים שיש להם רגליים וידיים ערוכות במיוחד? -.-;;;;;;;;;;
מאיזה אנימה זו? 0.0 ועם אני כבר שואלת, מה זה האנימה המוזרה עם השודדי ים שיש להם רגליים וידיים ערוכות במיוחד? -.-;;;;;;;;;;
S star_female New member 26/3/04 #24 כמו שחופית אמרה, מהיקאגו *-* (סתם רציתי להוסיף את התמונה הזאת של אקירה-קון *_*) ואנימה עם שודדי ים... אולי את מתכוונת ל-One Piece, למרות שאני לא יודעת אם יש להם ידיים ורגליים ארוכות (לא ראיתי אותה בכלל ^^; ) אולי יש לך תמונה? אני אזהה אם זה וואן פיס.
כמו שחופית אמרה, מהיקאגו *-* (סתם רציתי להוסיף את התמונה הזאת של אקירה-קון *_*) ואנימה עם שודדי ים... אולי את מתכוונת ל-One Piece, למרות שאני לא יודעת אם יש להם ידיים ורגליים ארוכות (לא ראיתי אותה בכלל ^^; ) אולי יש לך תמונה? אני אזהה אם זה וואן פיס.
ו ווילו רוזנברג New member 26/3/04 #25 אקירה *__* *מזילה ריר על המסך* גאד!!כ"כ בישי!*-* אקירה!תתחתן איתי!*_*. אהמ ^^; גם אני חשבתי על וואן פייס,אבל..לא יודעת. תשימי תמונה,אופיר.
אקירה *__* *מזילה ריר על המסך* גאד!!כ"כ בישי!*-* אקירה!תתחתן איתי!*_*. אהמ ^^; גם אני חשבתי על וואן פייס,אבל..לא יודעת. תשימי תמונה,אופיר.
G Goggle Girl New member 26/3/04 #26 וואן פיס~ *______* *מזילה ריר* ולפני שכולכן תתחילו, אני אצהיר. לופי, זורו ואוסופ שלי. את סאנג'י אתם יכולות להעביר ביניכן. אה כן וגם צ'ופר שלי~ P:
וואן פיס~ *______* *מזילה ריר* ולפני שכולכן תתחילו, אני אצהיר. לופי, זורו ואוסופ שלי. את סאנג'י אתם יכולות להעביר ביניכן. אה כן וגם צ'ופר שלי~ P: