מומולדת לספון!!!!!!!!!

OFIRB9

New member
מומולדת לספון!!!!!!!!!

זה אולי מחר אבל למי איכפת! למה לחגוג מחר כשאפר...היום? ולכבוד יום ההולדת שירשור תמונות קורעות מצחוק+כל הקרמבו מחבתים שקיים+ חגיגת קרמבו בטעם תות חלב שהגיע הישר מפורום סאקורה (כל הקרדיט הולך אליו)!!!! אז קדימה לשרשר ויותר מאוחר נגיע עם עוד הפתעות, קדימה! לפחות 168 הודעות בשירשור הזה!!! ולא כולל חסרות תוכן!!!

OFIRB9

New member
לכבוד החגיגה,

איחדנו כאן את חבורת חמישיית הקרמבו מחבתים שכוללת אותי את ספון את יאנה את טרייר ואת מון היוצרת!!! (שהבטיחו לשתף פעולה) כולם ביחד! *היא הוא שטן כארז כי הוא שטן כארז* *צוציק מפוצץ בלונים בכוונה* אני: צוציק! הנה! *צוציק בורח מהחלון* מון: איפה המתנות? איילי! מיני! לא שוב! איילי: למה תמיד מאשימים אותי??? יאנה: כי זו תמיד את איילי DO יאנה: מיוטיסמון הבאת? מיוטיסמון: כן קופסאת בונבנוירות דם בטעם פטל עם צעצוע בפנים מון: רגע איפה המתנה שלי? מיני: *שורקת* מון:... אני: רגע שחכתי את העוגה! כולם: אופייייר!!!! >< אני: לא נורא הוא אוהב שרוף נאלתר משהו כולם: ;_; אני: בעעע מישו תקפוץ לחנות להביא עוגת גלידה בטעם קרמבו מישו: עם ביסקוויטים? כולם:דהה! גד: עיבדתי את המתנה! ריינמון: היא בכיס האחורי גד: אה נכון, תלוש קניה בסך 200 שקל לקניה בחנות המשביר לשטן אני: נו מה השעה? יאנה: עוד שעה וחצי המסיבה ני: צוציק לקח את כל הבלונים! אני: לא נורא אני יקפוץ להביא קן: אני אביא! *קופץ מהחלון* *כולם נופלים* *דינג דונג* *ריינמון פותחת* טרייר: מה המהומה? אני: מסיבת הפתעה לספון טרייר: מה?! *רץ הביתה תוך שניה חוזר עם מתנה* טרייר: זה ערכת טיפול בצוציק! אני: טוב יאלה איפה העוגה? *פתאום ריח של שרוף* קדימה נקסט להמשיך!

Dark SpaWn

New member
זו תמונה מוזרה

שימו לב לכנף בפניו של ג'יי פי... זה לא קצת מוזר ? הרי זה אומר שג'יי מאוד גדול לעומת כולם... (תחשבו על זה קצת) ושימו לב לאיקס החביב בעינו של ראש המשקפת שלנו

Digi Lista

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif../images/Emo103.gif

אני גרועה לאללה בברכות,אני גם לא ממש יודעת איזה תמונות לשים כי לא ביקשת משהו מסויים... אני מקווה שתמשיך לכתוב ממש טוב כמו שהוכחת עד עכשיו,ובלי קשר לזה אתה מזל טלה(את זה גיליתי רק כשהבנתי למי יש יום הולדת בתאריך הזה..) כבר מזמן שמתי
שלפעמים חסרה לך סבלנות,אז אני מאחלת לך להיות קצת יותר סבלני,אומנם זה רע לבזבז זמן ולחכות המון פעמים אבל לפעמים החיפזון מהשטן כמו שאומרים
המון בריאות
אושר
והכי חשוב שתלך תמיד בעקבות ה
ותגשים את החלומות(אחרי הכול לזה הם נועדו)

moon flower

New member
*באונסינג אינטו דה פארטי*

טוף.. ניסיתי ^-^;; טאקויה- *מרים ערכת איפור עם לוגו של קרמבו* קוג'י- לא שוב..? T-T טאקויה- כן שוב ^-^ קוג'י- *הולך להסתתר מאחוריי שיח ריחני לא-מזוהה* אני- *מחייכת בזדוניות* ניו-ניו.. ביאקו-צ'אן! ביאקו- *משחק עם כדור פרווה* אני- קוואי! *חונקת את ביאקו* (האם.. מישהיא יותר דמו.. רק בשביל הפרלמנט~) ביאקו- *מילל וקופץ על קופסאת קרמבו בהסוואה* קוג'י- קרמבו..? אני- אויאוי שי~ 0.0;; קוג'י- *קופץ על ביאקו-צ'אן והקרמבו באכזריות* אני- טומויו! טומויו- *מופיעה יחד עם סאקורה מתחת לבית השחי ומצלמת ווידאו* כאן לשירותך! טומויו מצלמות נסתרות בע"מ *קריצה* אני- *מסמיקה מעט* לא הפעם.. (במצבים אחרים הייתי אומרת- הפעם לצלם לא רק בחדר) תצלמי אותם! *אצבע מאשימה על ביאקו קוג'י והקרמבו* טומויו- *מצלמת* אני- *צווחה* קוווווג'ה! לנפנף יותר בשיער! וביאקו! יותר עם הזנב! קוג'י- האי! *גונח בביאקו* ביאקו- *מיבב* אני- *זורקת פוחלץ של קרמבו* קוג'י- *מזיל ריר וקופץ על הפוחלץ* אני- סוף טוב הכל טוב ^-^ אופיר- לא! *מתנפלת על קוג'י* לא הסוף! אני- אה... קיי? 0.0 אופיר- *מהנהנת* נינה! וויקי! צוציק! איילי! יאנה! שזיפה (~מוזה ^^;;)! ווילו! לורי! אימפמון! ריינמון! ליסטה! נייקו! ענבר-סאמה וכל השאר! אני- 0.0 הרבה.. כולם- *מקיפים את קוג'י ביאקו הקרמבו וטאקויה* אני- *מסמנת לטומויו להמשיך לצלם* טומויו- קוואיייי ^.^ סאקורה- 0.0 זה לא קלף הקלאו האגדי ~קרמבו~? אני- 0.0; כולם- *יורדים לרגע מטאקויה קוג'י וביאקו המלופסטקים, המגורביינים, המסורטים והמתוחרים (ניתן גם להוסיף חבולים אבל זה מערכון חינוכי PP:) ווא! סאקורה- In the name of the poor sweet shop downtown, I- Sakura, call the claw kee~ RELESE! And now, return to your real form~ CLOWCARD! The Krembo הקרמבו- *נשאב בצווחות של גרגמל הזואופיל* אני- ^-^; טוף נו.. קוג'י- *סניף* קרמבווווווו! טאקויה- *בא לנחם את קוג'י האבל על האבידה* הפאנגירלס- אוווו *באטר* טומויו- *מבט מעריץ* סאקורה- זה באמת שכלום ^^;; אני- *מביאה סארקופג* חסין פאנבויז סלאשרים ופאנגירלס ^^ *מנערת את מיוטיסמון מהארון ומכניסה לשם את טומויו וסאקורה* טומויו- *חיוך זדוני* עכשיו אני אוכל להשתמש בשוט החדש שלי! סאקורה- O____O שי~ אני- אה.. אפסי..? ~.~;; צוציק- *מכריז* גמאני ואיילי רוצים אחד היילי- *מוציאה שוט* אני- אה.. 0.0; יאנה ומיוטיסמון- כנ"ל! אני- =.=;; שאר זוגות וירקות- גמאנחנו! אני- o_O; קווואי (הכוונה למפחיד..) ספון- נכנס בטעות עם פיצה* אני- *מפזרת דיגלוניי ספון* נייקו- *עוזרת* ענבר-סאמה- *כנ"ל* אני- *מפעילה בשקט פו-פייטרס* ספון- *.* פווווו אני- ^^;; ממולזלאטוב כולם- מזל"ט ספווווווון! קוג'י- *מוסר לספון קרמבו ארוז בסרט בביישנות* ספון- 0.0 אני- קיצר- הפפי-בירט'דיי! *מפעילה את אול מיי לייף* All my life I've been searching for somethin' Somethin' never comes, never leads to nuthin' Nothin' satisfies, but I'm gettin' close Closer to the prize at the end of the rope All night long I dream of the day When it comes around, and it's takin'away Leaves me with the feelin' that I fear the most Feel it come to life when I see your ghost Calm down, don't you resist Your such a delicate rist And if i give it a twist Somethin' to hold when I lose my grip Will i find something in there, to give it just what it needs another reason to bleed One by one, Hidden up my sleeve One by one, Hidden up my sleeve [3x] Hey, don't let it go to waste I love it but, i hate that taste Weight keeping me down Will I find the believer Another one who believes Another one to decieve Over and over, down on my knees If I get any closer, I And if you open up wide And if you let me inside On and on, I've got nuthin' to hide On and on I've got nuthin' to hide [3x] Hey, don't let it go to waste I love it but, i hate that taste Weight keeping me down All my life I've been searching for somethin' Somethin' never comes, never leads to nuthin' Nothin' satisfies, but I'm gettin' close Closer to the prize at the end of the rope All night long I dream of the day When it comes around, and it's takin'away Leaves me with the feelin' that I feel the most Feel it come to life when I see your ghost Done, done; on to the next one Done, done, and I'm on to the next one Done, done, and I'm on to the next one Done, done, and I'm on to the next one Done, done, and I'm on to the next one [2x] Done, done, and I'm on the next one Done, i'm done, and I'm on to the next [3x] Done, done; on the next one Done, I'm done; i'm on to the next one [3x] Hey, don't let it go to waste I love it but , i hate that taste Weight keeping me down [2x] Done, done; on the next one Done, I'm done; i'm on to the next

OFIRB9

New member
נו מה זה השירשור הקצר הזה???

מתחילה עם אופים של תמונות מגוחחות!

OFIRB9

New member
ותמונות אהובות עלי במיוחד מהמסנגר

זהירות לא לילדים קטנים!

niena

New member
מזל טוב ספון!!!../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo151.gif

סליחה שבאיחור ^_^;; אני מקדישה לכבודך שלושה ציורים. הראשון: דיג'ימונית ללא שם בינתיים
תהנה ^_^

niena

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif

ציור שני: הדמות שלך בפיק המשותף. ניסיתי לעשות את זה דומה כמה שיותר למקור, מקווה שהצלחתי ^_^ תהנה!!!!

niena

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

ציור שלישי: הדיג'ימון שהדמות שלך תהפוך אליו. שוב, ניסיתי לעשותאת זה כמה שיותר דומה למקור, למרות שהמכנסיים דומים לפיג'מה
.... ולברכה: מזל טוב! שתהיה בריא ותצליח בחיים, תהנה מהחיים ולא תפסיק לצחוק ולעשות שטויות. והכי חשוב, תישאר אתה עצמך!!! אוהבת, אני.

Dark SpaWn

New member
איזו ציירת מוכשרת את !

איזה צייורים יפים ! לא אכפת לי שזה באיחור רוב האנשים בכלל לא אמרו כלום... וואי... איזה יופי יצוא לך הדמויות שלי... חוץ מהאף שעשית לא נכון יצא מושלם !

niena

New member
תודה ^_^

שוב, מזל טוב ועד מאה ועשרים! רציתי לצבוע אבל התעצלתי

Dark SpaWn

New member
אני תומך נילהב בעצלנות...

טוב אני בעצם עצלן מידי להיות נילהב... אבל אני בהחלט תומך

Apikachu L

New member
אתה,אתה,אתה!!!

ילד יום הולדת בר מזל שכמוך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל טווב ספונצ'וק! עד מאה ועשרים! הייתי שולחת ציור אבל הסורק החרא....

../images/Emo49.gif

יום הולדת שמח!עד 120!סליחה שאני מגיבה רק עכשיו.שתצליח בכל דרך שתרצה לפנות בה ושתהיה מאושר לנצח!

למעלה