מול כל העולם

מול כל העולם ../images/Emo104.gif

|זה לא הולך להיות פשוט, אמרתי אל תגידו שלא הזהרתי יש דברים שאתם לא יודעים זה לא הולך להיות משחק ילדים ברגע אחד החופש מגיע ואין זמן לעצור, אין זמן להרגיע החיים לפעמים מפחידים כמה קל לשכוח שאתם ילדים הבוקר קמנו לעולם אחר מה שהיה, כבר לא יהיה יותר וגם אם זה רק שנינו מול כל העולם אין מצב שנוותר..." <מול כל העולם/לירון לב> האם אתם מרגישים לפעמים שאתם מתמודדים לבד מכל העולם, שקשה לכם, הרגשה כזאת של כולם נגדכם
מה עושים כשמרגישים ככה

לא לצחוק עלי!

חולה על השיר ועל הסידרה הזו... אחרי שצחקתם,אז כן,זו תחושה שדי מלווה אותי.תמיד...אז כשלמישהו כן אכפת אני...לא נעים,אבל אני די מרחיקה אותו...אני פשוט לא מאמינה שלמישהו אכפת באמת.

אופיפה

New member
אם אנחנו בשירים אז:

אם רק תאמיני זה לא בשמיים הושיטי ידיים
אם...

אני גם מתה על הסידרה ../images/Emo13.gif

למרות שמשודרת בערוץ 6- אבל למי איכפת... והשיר לדעתי- ממש מקסים

blck angel1

New member
שיר טחון.

כן יש את ההרגשה, אבל אפילו גלקסיה שלמה לא תעצור אותי מלהגיע למה שאני רוצה, למה? כי אני רעבה לחיים ונחושה! עברתי הרבה בחיים כדי להגיע למי שאני ואני מרוצה, אבל המסע לא תם! השלמות עוד תגיע.

רננהלי

New member
לא יודעת

אני לא יודעת מה עושים אני רק מכירה את ההרגשה. ואצלי ההרגשה היא לא שכל העולם נגדי, אלא שאני לבד לבד ואין אף אחד בעולם שהוא בעדי. ברגעים כאלה הכל נעשה חסר חשיבות וחסר משמעות, והכל גדול עליי. רק בדיעבד אני יכולה לראות שזה סתם בלון גדול וריקני שניפחתי בעצמי.

למעלה