מול ים

Lear22

New member
עישון הוא הרגל מגונה

ואנשים שלא מעשנים לא צריכים לסבול את זה תודה לאל שהקניונים בארץ התחילו לכפות את העניין של לא לעשן בקניונים לדעתי צריך לעשן אך ורק במקומות פתוחים, ולא במקום סגור שכולא את האויר ואת הסירחון. במסעדה צריך להיות אזור עישון, שהוא מופרד מהמסעדה באופן מוחלט. אני מצטער אבל אם אתה מעשן וטוב לך עם זה, צא לרחוב. תעשן שם. זה לא חלק מהארוחה, ואף אחד לא צריך לסבול בגלל זה ולגבי זה שההורים שלך גם מעשנים, וזוגתך גם. זה ממש לא משהו להתגאות בו שמישהי מעשנת בזמן הריון. זו סכנת נפשות. וגם אבא שלי עישן, עד שהוא קיבל התקף לב, מאז הוא לא מעשן. מעניין למה

אני מבין שהתגובה הייתה אלי...

ותפסיקו עם ההרצאות,פה זה לא פורום בריאות... זה הגוף שלי ובקטע הזה אני אעשה בו כרצוני. ואני לא מבין אותכם,אני אומר 1000 פעם,אני לא מעוניין להציק ללא מעשנים!מפסיק מיד שמבקשים ממני,מקפיד לשבת בפינות עישון וכל מה שביקשתי זה שיתחשבו גם בי,פינת עישון(ומצידי שתהיה נפרדת משאר המסעדה,שתהיה גם בצד השני של הרחוב)ממוזגת.זה כל מה שביקשתי.

באמת אחלה דיון...תני לי לנחש את

התגובה הבאה שלך...מממש אולי זה יהיה
אמא של...או שתציגי את משנתך..או שנעזוב את זה...אני לא מדבר בסימני ידיים.

../images/Emo6.gif

משנתי היא שבאיזור המסעדה אסור שיהיה איזור עישון אלא אם הוא סגור סטייל האקווריום בנתב"ג כי עשן זה לא דבר מאולף והוא גולש לו גם לאישור לא מעשנים
. חשבתי שיש לי פה אדם אינטלגנטי להחליף איתו דעות, אבל ברגע שהעלית את סוגיית העישון בהריון- הבהרת לי מי אתה ולכן אין לי מילים- רק סימני שלילה מרב כעס
. אני לא מבינה מה יש להתגאות באשה הרה מעשנת- זה נושא שהדעה שלי כל כך קיצונית (כן יותר ממעשנים במסעדה
) ואני רק יכולה להשאיר לך את הדמיון כי אני לא רוצה מנהלת שכועסת עלי עם התבטאות כל כך חריפה
. אני יודעת שהנושא האחרון עלה במקרה ולא קשור ישירות לפורום- אבל בשבילי זה אומר המון על האדם שמולי. קשה לי מאד שיש אנשים שכל כך רוצים ילד ועוברים בשבילו המון ומהצד השני יש *#&$% שנכנסות להריון ומעשנות לתוק התינוק. לא מבינה !!! מבחינתי הנושא סגור. אין לי מה להוסיף ואני לא רוצה להרוס את אוירת הפורום

neta2

New member
אפשר להגיב לאמא של פיונה../images/Emo8.gif

בתנועת ידיים בלבד? עישון בהריון?? באמת כדאי שלא להגיב.

neta2

New member
אוףף לא יצא לי ה-../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifבהודעה

עמית@

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo45.gif

זה היה מחיאות כפיים...

liti

New member
אני מסכימה עם דבר אחד

שעישון בכלל, ובהריון בפרט, אינו דבר בריא או רצוי, ובאופן אישי גם אני לא מבינה מדוע אנשים ממשיכים לעשן כשהם יודעים שהם עלולים לגרום לנזקים אצל התינוק, אבל אני ממש לא מסכימה עם הקביעה לפיה אישה המעשנת בזמן ההריון או אדם המצהיר על כך שאשתו מעשנת בזמן ההריון אינם אינטיליגנטים. עם כל חוסר ההסכמה לנושא העישון במהלך ההריון אני חושבת שאין לנו זכות לשפוט אף אחד, בפרט לפני היכורת אישית עמו ולפני שאנו יודעים את כל הסיבות והמניעים להתנהגותו, ואיני רואה שום קשר בין עישון בכלל או עישון במהלך ההריון לאינטיליגנציה.

התנצלתי באופן אישי ואתנצל שוב

עקב REפירוש מחודש מפיו של הרב (וגם כי את יודעת, ליטי
, שאני ממש לא בקטע של לעשות רע פה
) עם זאת, אני ממש לא חושבת שאנשים שמתעקשים לעשות רע לילדים שלהם במודע הם בעלי תבונה רבה. אחרת- הם לא היו עושים זאת. אין הצדקה שבעולם. זו דעתי בנושא. האם היא חריפה? אני לא בטוחה, אני אני יודעת שהיא לא תשתנה. סוף?

neta2

New member
ליטי, פשוט ניסחת את דעתי בעניין../images/Emo45.gif

לא סובלת שמעשנים לידי בכלל, ובפרט לא שאני סועדת. אין לי בעיה עם אזורים ללא מעשנים ולמעשנים ובתנאי שהגבול יהיה ברור ואכן ישמרו על אזורים מוגדרים אלו.

מיכלי56

New member
החשבון...

זו הפעם השניה שאני ניתקלת באותה התלונה על "מול הים". אף אחד לא מספר לך על העיסקיות השוות שלהם ,נותנים לך להוציא הון עתק וביציאה, כשאתה מגלה את האופציה האחרת ,האוכל - ממממ ניתקע קצת בגרון לא???

שח_מט

New member
כלל ברזל במסעדות

תמיד לשאול אם יש עסקית - גם בשבת, גם בלילה. תמיד!!! שח

בעניין העישון - לא יפה שמתנפלים פה

על מעשנים זכותם לקבל פינה לעישון שלא תפריע ללא מעשנים אבל לא צריך להרצות להם פה על כמה העישון מגעיל או לא בריא צריך להפריד בין הדברים וזה בון טון היום של אנשים לעשות רדיפת מעשנים כזותי שזה נורא מרגיז אותי אני מעשנת חלקית ממש מעט אבל כשאני יושבת בחברה של לא מעשנים אין לי בעיה לא לעשן

Amoureuse

New member
אולי לא היו מתנפלים אם ...

אם כלל המעשנים היו מתנהגים כמו בני אדם, לא מעשנים כשאסור, לא מתחצפים עם תשובות כמו "נראה מה תעשי לי אם אני אמשיך לעשן לך בפרצוף", וכו', אז גם ההתקפות מהסוג של אמא של לא היו קורות. כמובן שיש מעשנים מתחשבים (יש לי כזה אחד בבית - גם אם אנחנו במקום שיש מאפרות על השולחן, אם אף אחד לא מעשן מסביב הוא בחיים לא ידליק סיגריה, וזו רק דוגמא אחת) אבל יש ציבור רחב של מעשנים חוצפנים וזה גורר כעס רב מציבור הסובלים מעשן. למה זה מזכיר לי כל מיני מצבים הקשורים לפוליטיקה? אולי צריך הודנה בין מעשנים ללא מעשנים?

כוכה

New member
ליטי אני חושבת שטעית בעניין החוק

עד כמה שידוע לי החוק הוא - לא מעשנים במסעדה - מקום ציבורי - נקודה. לא אזורי עישון ולא בטיח. אזורי עישון הם עניין למקום עבודה וזה מוגדר כשטח תחום שהעשן בו אינו עובר לשאר חלקי המשרד למשל. הבעייה היא שאין אכיפת החוק בתל אביב ויש במקומות אחרים... אמש למשל יצאתי ליהנות באייסברג. ישבתי בחוץ והיה יופי. אבל כמות העשן הייתה כזו שגם בחוץ היה מחנק זוועתי...

למעלה