מול הים

לורה...

New member
מול הים

על סלע מול כיפת-שמים רגליים מונחות במים מביטה בגלים נושמת את הריח רגשות עולים, הזמן נעצר , לא בורח. השחפים לכבודי עולים מן הים אשר מול עיניי הולך ונעלם, ואני יושבת שם מביטה במים תחת כיפת-השמים. מחשבות מול רגשות מנהלות שיחה וגופי בשלווה,במנוחה, מאפשרת לנפש, מאפשרת לגוף מול הים להיות שקוף, מתמסרת לאויר,מתמסרת לריח ואתה בתוכי כמו אורח, מול הזמן שאותי שוכח... דמותך כמו נשקפת בין הגלים מחשבות ורגשות עולים ושיחה מנהלים, ואתה בעיניך לא אומר דבר כמו בין הגלים נשאר, ואני כמו בתוך ערפל במצב מבלבל במבטי אליך צועדת ומועדת... מול אור השמש אור היום אותו הים אותו מקום אתה במחשבותיי אורח זר, לא ידוע,לא מוכר. לורה

שי33

New member
מול פני הים

מוקדש לאלת האהבה...לפני הבירה. ואת שמבינה הרבה ואת שמבינה הכל מה את מסתירה לאן ברח הקול? הזמן אינו עומד מלכת השחף, יש סיפור כזה כמו עלים כשבשלכת כמו תרופה של כל חולה פניך הן כרטיס ביקור מתנת הטבע לאדם זריחה, שקיעה, גאות ושפל כלים שלובים, קולי נדם. שי.

שי יקירי,

תודה לך! השיר יפיפה כמו הבחור שכתב אותו, אהבתי מאוד...תמיד אשמח לעוד...חחחחחח שמחה שאתה חבר שלי, נשיקות, אלת האהבה. נ.ב. לורה תודה שנתת לו השראה.

שי33

New member
חזרתי מהבירה.. ;-)

(את באמת חושבת שאני הופך את זה ל - צ`אט???) ותחשבי על זה... שי.

לורה...

New member
שי

חושבת על זה עדיין <זה לוקח זמן...> וברצינות,אם תלך אחורה עם הדפים כאן בפורום תבין,כבר העירו על שיחות שכאלה... שיהיה לך יום טוב ו(-: תחייך הרבה לורה

למעלה