מולטי-עזרה

rAtA Bool

New member
מולטי-עזרה

המון זמן אני מתלבט שואל מבקש עזרה ועכשיו הפניתי את זה לפה האפשרויות הן הבוס GT 8 הטונלב SE של ווקס והפוד XT LIVE אני מנגן רוק,רוק מתקדם,רוק פסיכודלי, וג'אז ואני מחפש את השילוב בין הטכנולוגיה ובין הסאונד אם יש פה מישהו שמכיר/ניסה אני אשמח לעזרה כרגע אני מתלבט בעיקר בין הווקס לפוד כי שמעתי שחוץ מטכנולוגיה מאוד מתקדמת הבוס נשמע חרא המטרה שלי היא להוציא את הדבר הטוב ביותר להופעה לא להקלטות ואני רוצה משהו מיוחד עם המון אפשריות שלמשל בווקס שני פדאלי האקספרשן קורצים לי לטובה עזרה בקשה...

eran377

New member
אממ

את הGT-8 אני מאוד אוהב וגם את הפוד, את הווקס למעשה לא יצא לי לנסות בעצמי אף פעם אבל שמעתי עליו רק דברים טובים. יש כאן תחרות טובה לדעתי בין ה-3 מבין הבוס לפוד אני חושב שהפוד לוקח, בגלל הפריאמפ שלו שלדעתי יותר טוב משל הבוס. שמע, האוזן שלך בסופו של דבר היא זו שתקבע כי זה רק עניין של טעם
בכל מקרה - מה התקציב? חשבת על אפקטים בודדים או מולטי אפקט בראק?

שלשלש

New member
מבחינתי אין בכלל

תחרות,הווקס לוקח בהליכה את הפוד והבוס,את הפוד היה לי יחד עם הדוושות שלו אבל זה ממש לא היה זה, ואת הבוס לא היה לי אבל ישבתי איתו בכמה חזרות(יש לחבר טוב) וזה ממש לא היה זה. הווקס לעומת זאת פשוט מדהים: נוח לתפעול, סאונד מצויין, שקט מאד והדבר הכי קרוב לאפקטים בודדים. אז שוב, אני אומר ללכת אבל הווקס אבל היי זאת רק הדיעה שלי לך תחרוש קצת ותבדוק מה אתה אוהב...

rAtA Bool

New member
תודה על העזרה אבל

אבל מה זאת אורת הפריאמפ שלו יותר טוב? וכן אני סגור על מולטי

eran377

New member
קלינים, דיסטורשנים ואוברדרייבים.

כל עיצוב הצליל לפני האפקטים (דיליי, ריברב, פלנג'ר, וואה וואה ושאר הירקות).

sheepeH

New member
לך על הVOX

טכנולוגיית הVALVE REACTOR של VOX [יש אותה גם במגבר שלי] נשמעת פשוט מדהים.

Ramon123

New member
יש כאן קישור לכתבה על ה-Vox

יש כאן קישור לכתבה על ה-Vox http://www.act.co.il/articles/reviews/Vox/ToneLab_SE.php

miki872

New member
אני דווקא לא אהבתי את הSE

הוא מאוד וינטג'י ולא ריאלי במיוחד לHI-GAIN כמו שצריך (סוחב, אבל לא מצטיין). אם אתה מחפש וינטג' סאונד כזה, הוא מצויין לך. מבין הGT8 והXT LIVE לדעתי הXT לוקח, ועוד הפלוס שהוא גם פוד לכל דבר, משמע- הוא בנזונה להקלטות.

BangsLife

New member
מה לגבי Zoom 9.2tt לא בא בחשבון?

אחד המולטים הטובים שיצאו לאחרונה פרי אמפ מנורות מכשיר בעל מנועי עיבוד דיגיטאלים ורמת דגימה מצויינת מכשיר שבנוי חזק ומקבל ביקורות טובות בכל מקום, לפי דעתי קח אותו בחשבון (500 שקל זול יותר מהGT-8)

rAtA Bool

New member
אתה ממתכוון לזה ש..

שהוא לא סוחב היי גייין שאני לא יוכל לנגן איתו מטאל ודברים כאלה נכון?

miki872

New member
מהזמן הקצר שהיה לי איתו

וניסיתי לתכנת איתו, לא הצלחתי להוציא היי-גיין משהו משהו, והוא היה דיי רועש על הפנדר שהייתה לי באותו הזמן. הXT מהשלושה הכי קרץ לי, הוא גם הכי נוח לתפעול, אתה יכול להריץ את כל התכניות שלך על המחשב ואז פשוט להזין אותן דרך MIDI/USB אל תוך המכשיר, ואתה יכול גם לשתף בפורומים של LINE6 פאצ'ים ולקחת גם מאנשים אחרים.

khammel

New member
אם אתה רוצה מטאל

תבדוק את הזום G9. במיוחד ללייב. לאחרונה העליתי פה ביקורת עליו. קח בחשבון שכדי להוציא ממנו סאונד טוב בהקלטות, עשוי לקחת לך איזה שבועיים של משחקים, כי יש המון, אבל המון אפשרויות משחק ו EQ אבל אפשר להגיע לתוצאות טובות (עניין של טעם). מה שאני אהבתי במיוחד ללייב, זה אופציית ה-Z פדאל, שמאפשרת משחקי מודולציה לצליל של שני פרמטרים. המאמר:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=212&msgid=96290165 כשאני חיפשתי מולטי עמדו אצלי על הפרק אותם האופציות + GNX3 של דיגיטק. הפוד לא היה במלאי, כך שלא יכולתי להשוות. הבוס נשמע מאד נקי וצלול בקלין אבל הדיסט שלו... בכלל, היחידה נשמעת מאד כמו הפדאלים הבודדים של בוס. השאלה היא אם אתה אוהב את הסאונד הזה. יש כאן כמה דוגמאות של G9: http://www.soundclick.com/bands/pagemusic.cfm?bandID=436524 'Shredder's Delight' עשוי לעניין אותך. אני אשתדל להעלות אחת טובה שלי בהמשך הסופ"ש.

khammel

New member
בריאן מיי מתאים לסאונד שלך?

הרי דוגמאת סאונד שתכנתתי... הקלטה שלי לשיר Last Horizon על בקינג טראק של המאסטר עצמו. הוקלט עם רד ספיישל --> G9 --> דרך USB לתוכנת הקלטה (ardour) ללא תוספות עריכה, פילטרים וכו'. אפשר להשוות לסאונד בקליפ ביוטיוב. כמובן שאפשר לשפר עוד ולהגיע יותר קרוב, אבל יש לי דברים יותר טובים לעשות עם הזמן.

למעלה