מוכר? מוכר? כמה?!?

tygger

New member
כן, והכי יפה זה אלה

שבאים עם איזה כלי שחוט ומפורק לגמרי ומצפים למחירון בזמן שהם כבר מבררים על כלי אחר בכמה אפשר להוציא אותו. בחור שהיה אצלי עם הקסגון 150 שלפי עניות דעתי, כבר ראה ימים הרבה יותר טובים. לפחות הפלסטיקים שלו שתפשו עצמאות כבר לא צריכים לסבול את ההתעללות שהשאר סובלים. הוא רצה מחירון על הכלי שלו, בזמן שהוא הביט על DR350 ושאל כמה הוא רוצה? וכשאמרתי מחירון לפני בדיקה הוא ישר אמר: "מה? הוא רוצה מחירון? אבל מי יתן לו מחירון? הכלי עבד בשטח!" מה באמת?!? DR עבר בשטח?!? לאנשים פשוט אין חוצפה היום. באותה נשימה של מכירת ההקסגון המפורק שלו הוא ניסה לשחוט DR350... ונכון. הם כולם בטוחים שהם קונים מציאות באיזה "4 מתחת למחירון!" ובסוף מקבלים איזה נבלה רקובה עם שסתומים מפורקים ובוכנה שרק מחכה להתפס. אחד הגיע עם GS לאחר שהוא התפאר איך הוא קנה אותו ב6 מתחת למחירון (מודל 98) וכאשר הוא ניסה לבצע טיפול לבד הסתבר לו כי האופנוע אולי החליף שמן פעם אחת בכל חייו... המנוע זקוק לאוברול דחוף, הבולם האחורי שלו מזמן יצא לפנסיה, ובאופן כללי האופנוע שווה הרבה פחות מ6 מתחת למחירון... "מציאות יש, לא אצלי, אני מוכר א-ו-פ-נ-ו-ע-י-ם" ציטוט מהיום.

ועוד תוספת :

כלי ששווה מחירון יקבל מחירון
נילסן נמכר בסוף חודש דצמבר (לא בעונה החמה) במחיר מחירון(פחות 200 ש"ח במחווה של רצון טוב). אז יש כלים שמקבלים מחירון. אניגו מה אתה עושה בחדר מכירות אצל יוני ? עזבת את ההיי דרק ?

super rider

New member
ממש ממש לא!!!

אני מכרתי לפני כשבועיים הונדה 50 סמ"ק שנת 1998 ב 10% פחות ממחיר מחירון וללא כל תוספות!!! אם הכלי שלך (עליו אתה רוכב לא השני) מטופל ושמור אין שום סיבה להוריד יותר לדעתי. אגב, את הקטנוע שלי מכרתי תוך 3 ימים מפרסום המודעה בבייקרס.

zataomm

New member
ועל זה נאמר

"סבלנות יש אל תתיאש, סבלנות אין לך תזדיין (בסבלנות כמובן)". וסקניה צודק, אני זוכה ליותר טלפונים בחודש האחרון. וחברים, תהיו סוחרים גם אתם, לא לתת הכול בחתיכה אחת: תבוא תראה את האופנוע... ראית, התלהבת, זה המחיר... יקר לך? יודע מה, אני אתן לך גם את הארגז (שגם ככה התכוונתי להפטר ממנו).

למעלה