מוכר? מוכר? כמה?!?

tygger

New member
מוכר? מוכר? כמה?!?

תהרגו אותי, אני פירסמתי את המודעה על הקטנוע שלי (ראנר 50 2002). אנשים מתקשרים, אבל... שיחה אחת הייתה בקשר לפרטים ואז הוא שואל אותי על מחיר, אמרתי שאני גמיש ונקבתי במחיר. הבחור אומר לי ישירות, "צ'מע, יש לי מישהו אבל עם ארגז והכל ב1500 פחות ממך ורק בגלל שהוא לא רוצה לשלם על הארגז אז אני לא קונה, רוצה לחשוב שוב ולתת לי תשובה?"
"כן, שניה... לא
כשיהיה לך כסף תבוא." שיחה אחרת, הבחור שואל פרטים ואני אומר שוב את המחיר לפני הבדיקה, "לא זה יקר מדי, ואתה לא נשמע שאתה מוכן להתגמש." אני עוד מנסה להבין מה הוא מתכוון ושואל: "כמה גמיש, תראה אני לא נערת גומי אבל אפשר אולי לדבר." "אני חשבתי על פחות מחצי מזה." טוב אז זה ממש לא הקטנוע שלי. השאלה שלי היא, האם כולם קיבלו שיחות כאלה? פחות מחצי מחירון לאופנוע? מילא שיאמרו לי כמה אלפים פחות, אולי על אופנוע ישן מעט, אולי שרוט וכו' אולי על סכום של כמה עשרות, אבל על 10000? פחות מחצי? האדם הבא בטלפון עומד לקבל שטיפה עצבנית וניתוק.

Ninja

New member
../images/Emo4.gif כן, השוק נמוך וכולם מנסים

tygger

New member
../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif

יאללה מכירה פומבית... מי נותן פחות? יש לי 1/3 מחירון לימיני, הערס משמאלי נותן לי 1/4 מחירון... אני שומע 1/6 מחירון מהיצור הקטן השחור ליד הדלת, רגע, 1/8 מחירון מהילד המעצבן הלבנבן בשורה 3 פעם ראשונה, פעם שניה, פעם שלישית, נמכר! כן, בטוח...

yoad dt

New member
מבין אותך...

גם אני מכרתי לפני איזה שבועים את האופנוע שלי, ולפני זה, פשוט לא להאמין איזה טיפוסים יש בארץ הזאת, אנשים שואלים מחיר ואז הם שואלים אם יש מצב לפחות מחצי ממה שאמרת להם, אין לאנשים בושה! ועזוב את אלה, מיתקשרים כל מיני חולי נפש, רציתי למכור את האופנוע רק כדי לא להיתקל כבר באנשים המאוד (!) משונים האלה!

yarivos

New member
אני באותו סרט..

האופנוע שלי גם למכירה, וגם אליי מתקשרים כאלה יצורים. אבל קח בחשבון שחצי מהם סוחרים והם מנסים לקלוט אנשים לחוצים בזמן ובכסף. שיטת מצליח.. מה שנקרא.

מוארת

New member
הלו הלו (מילה מאלה שמחפשים)

או לפחות נציגתם מזן הסטודנטית החופשית שנוסעת בעיר ומחפשת קטנוע 50 סמ"ק במחיר שפוי - גם אנחנו נתקלים בלא מעט טיפוסים נאלחים ומעיקים שממש מפחיד לקבוע איתם מועד לבדיקת הקטנוע.

tygger

New member
רגע רגע,

רוצה קטנוע? יאללה, דברי איתי במסרים.

Fat Custom

New member
תגיד לי יא היפר שכמוך, אם תמכור אז

איך תגיע למפגש ב&* או ב)*^& אשר בעיר הקדש חי&ה ?

tygger

New member
שמן מאזין?

החצאית הודיעה על רצונה במושב אחר, תוך שתי קטנות הדבר הופיע במודעה. פירסמתי, במידה ויהיה קונה אז אני אקנה לי משהו אחר, לא יודע מה עדיין. הדעות חלוקות (איתי, וביני לבין עצמי). אולי כזה, אולי אחר.

Fat Custom

New member
../images/Emo12.gif, אני המומההההההה!

זה אומר שיש לחצאית עתיד אצלך? בדר"כ הן מתחלפות בתדירות גבוהה מהאופנועים אצלך

tygger

New member
החצאית החדשה כמובן ../images/Emo6.gif

אני אולי אתחיל להביא אותן למפגשים?
זה יהיה משעשע.

® Road Runner

New member
אתה לא לבד ידידי......

קיבלתי מייל מבחור שהציע לי 15000 ש"ח על אופנוע שהמחירון שלו 25000 ש"ח והוא עוד טען שההצעה נדיבה לפי דעתו כי המצב בשוק בלה בלה בלה....
ההצעות הללו הן לא רק חוצפה במיטבה אלא גם חוסר כבוד מכוער !
לא ראית בכלל את האופנוע ואתה מציע לי כמעט 50 אחוז פחות?!?!?
על מה?!?!? למה?!?!? כולם אומרים שזה בגלל המצב בשוק - לכו תקנו אופנועים בשוק, עזבו אותנו בשקט...
יש גבול להצעות המגוכחות הללו, מילא הייתם באים ורואים את האופנוע אבל להציע על R מחיר של GN מודל 89' כשלא ראית במה מדובר זה פשוט מקומם מרגיז ומעליב...
אין ספק שקשה למכור היום במחיר מחירון ואני אישית מוכן להוריד ולא מעט אבל לא 50 אחוז - במחיר כזה אני יעדיף להשאיר את האופנוע להירקב אצלי בגינה...

tygger

New member
בוא נעשה החלפה...

כמו האחרון שיצר איתי קשר, "יש לי סופר דיוק, יפה יפה. אני מוכן להוסיף לך קצת" הוא החשיב את הקטנוע שלו מחירון ואת שלי 9000, והיה מוכן להוסיף לי... יופי. פעם אחרונה שראיתי אופנוע "יפה יפה" זה היה עם איזה שמונים סדקים בפלאסטיקה שעוד הייתה קיימת, הצמיגים היו שחוטים, ובלמים בכלל לא היו קיימים... על כך פשוט הגבתי בעדינות "פחחחחח, עזוב, שמור את הקקנוע שלך לעצמך. אני לא מחליף משהו נוסע בנבלה..."

® Road Runner

New member
אתה יודע, על זה פעם מישהו אמר:

הייתה יכולה להיות זאת קומדיה נפלאה, אלמלא הייתה זאת טרגדיה.
אההה.....זה היית אתה..
תחשוב רגע, בנאדם מציע על R עם צמיגים חדשים, קלאץ' חדש, כיוונים וטיפולים, הכל הכל, מחיר כאילו האופנוע מגיע בלי צמיגים בכלל, צריך בדחיפות החלפת קלאץ', חייב לעבור טיפולים וכיוונים, וגם אז היה נשאר עודף מ 10K... ב 10K אני קונה לו מנוע של R1000, מבצע השתלה + החלפת בולמים + אגזוז ARROW ומדבקה של NO FEAR....
הכי מצחיקים הם אלה ששואלים "מה אתה נותן עם האופנוע?" אני בד"כ עונה:"את המפתחות שלו..".
הם מצפים שתתן להם את הכיסוי, מנעולים, קסדה חדשה, מעיל עור, תחתוני בוקסר, אחותך הקטנה, ורשת מטען....

tygger

New member
אכן,

גם במשומשים וגם בחדשים זה ככה. אז מה אתה נותן עם האופנוע? מה אני לא מקבל ארגז, צופר, אגזוז משופר, קסדת שואי/אראי, מעיל דיינז/ספידי (לרט לא נחשב), וטיסה הלוך חזור לאוסטרליה?!? עזוב, אתה לא רציני. כולם יודעים שהיום מורידים לפחות 5-6 אלף שקל מהמחירון באופנועים כאלה (GS 93 אחרי צבע וטיפול גדול...) - האופנוע צריך הרבה השקעה... (GS אחרי אוברול מנוע, דיסקים חדשים, וצמיגים חדשים. צבע דהוי). - כמה אתה מוריד על תאונות? (בנדיט 1200, 2002 עם 1000 ק"מ...) ועוד דברים רבים וגרועים בהרבה. אבל הכי יפה היה בחור שבא עם אבא שלו, סיכמו על XT350 עם הבעלים למחיר של 12,000 במקום 16,000 (סביר למצב האופנוע), ואז ביום העברת הכספים אבא של הבחור מגיע אלי עם חיוך מסופק ואומר לי, "הבאתי לו 8000. אם הוא הוריד כבר ככה אז הוא ירד, אם הוא רוצה למכור." כל כך רציתי שהבחור יתן לו אגרוף... אבל שמחתי שהוא שאל אותי ואמרתי שלפי דעתי זאת גניבה לשמה ואני אישית שונא אנשים כאלה שלאחר הסגירה באם עם פחות כסף ממה שדובר. אם הם באים ככה אז באופן אישי גם הייתי בודק כל שטר לראות אם הוא לא מזוייף...

Ninja

New member
תתנחמו, הקייץ מגיע

אם יש לכם סבלנות לשרוד עוד קצת, הקונים (לדעתי האישית) יתרבו
מצב הכלכלה העולמית גורם גם לאופנוענים, לבעלי אופנוע ולרוצים להיות שכאלו להתחרפן לגמרי... כל אחד מריץ "תרגיל מצליח"
לדעתי בקרוב הצעות הקניה יתגברו אבל זאת רק השערה

® Road Runner

New member
הנחמה היחידה שלי תהיה

שאותם פלצנים בעלי הצעות מגונות ימשיכו להתבשל בפקקים בתוך מוניות ללא מזגן עד שיבינו שאין מתנות בחיים - אתה רוצה משהו טוב, צריך לשלם..

enigo

New member
הבעיה היא במר שמועתי...

כרגע אני אצל יוני בירושליים, בחדר המכירות, ומטבע הדברים נפגש בהרבה "אחי! אבל היום אף אחד לא מקבל מחירון!" למיניהם. אני רואה אותם אחרי זה, את ילדי ה "הורדתי אותו 5 מתחת למחירון!" (לאופנוע של 15K...) חוזרים שוב ושוב למוסך כשאוסף האזיקונים שקנו במחיר "מציאה" מחזיר נשמתו לבורא טיפין טיפין... הבעיה היא שעל החלק הזה הם כבר לא מספרים לאף אחד... הם רק ממשיכים לספר על ה "5 מתחת למחירון", ומכיוון שהקונה הפוטנציאלי שומע את אותו סיפור מ 10 כיוונים שונים, הוא בטוח שזה המצב גם לכלים יפים ושמורים "אז מה אם זה דיוק 125 98 יד ראשונה שלא היה בשליחויות... אף אחד לא מקבל מחירון, אחי! הציעו לי דיוק 2000 באותו מחיר! (משליחויות, מנוע תפוס, שלדת בננה ובלי פלסטיקים, אבל 3 מתחת למחירון!!!!אחי!)". בכלל, גיליתי שהמשפחה שלי הרבה יותר גדולה ממה שחשבתי מאז שאני שם.... וככה, כלי אחד שנמכר במחיר שחיטה או כלי שחוט במחיר נמוך, יוצר ציפיות אצל כל שאר הקונים. במקרה הכי גרוע, בעיקר לגבי אופנועים יקרים. שימו את הכלי בסוכנות וקחו קטנוע זול לבינתיים...

למעלה