מוכר? מוכר? כמה?!?
תהרגו אותי, אני פירסמתי את המודעה על הקטנוע שלי (ראנר 50 2002). אנשים מתקשרים, אבל... שיחה אחת הייתה בקשר לפרטים ואז הוא שואל אותי על מחיר, אמרתי שאני גמיש ונקבתי במחיר. הבחור אומר לי ישירות, "צ'מע, יש לי מישהו אבל עם ארגז והכל ב1500 פחות ממך ורק בגלל שהוא לא רוצה לשלם על הארגז אז אני לא קונה, רוצה לחשוב שוב ולתת לי תשובה?"
"כן, שניה... לא
כשיהיה לך כסף תבוא." שיחה אחרת, הבחור שואל פרטים ואני אומר שוב את המחיר לפני הבדיקה, "לא זה יקר מדי, ואתה לא נשמע שאתה מוכן להתגמש." אני עוד מנסה להבין מה הוא מתכוון ושואל: "כמה גמיש, תראה אני לא נערת גומי אבל אפשר אולי לדבר." "אני חשבתי על פחות מחצי מזה." טוב אז זה ממש לא הקטנוע שלי. השאלה שלי היא, האם כולם קיבלו שיחות כאלה? פחות מחצי מחירון לאופנוע? מילא שיאמרו לי כמה אלפים פחות, אולי על אופנוע ישן מעט, אולי שרוט וכו' אולי על סכום של כמה עשרות, אבל על 10000? פחות מחצי? האדם הבא בטלפון עומד לקבל שטיפה עצבנית וניתוק.
תהרגו אותי, אני פירסמתי את המודעה על הקטנוע שלי (ראנר 50 2002). אנשים מתקשרים, אבל... שיחה אחת הייתה בקשר לפרטים ואז הוא שואל אותי על מחיר, אמרתי שאני גמיש ונקבתי במחיר. הבחור אומר לי ישירות, "צ'מע, יש לי מישהו אבל עם ארגז והכל ב1500 פחות ממך ורק בגלל שהוא לא רוצה לשלם על הארגז אז אני לא קונה, רוצה לחשוב שוב ולתת לי תשובה?"