מוכר לכם?

שמלת תחרה1

Well-known member

סער הודיע שלא יסכים לרוטציה עם נתניהו: "הדבר הזה לא יקרה"​

יו"ר תקווה חדשה אמר לחדשות 12 כי "זה לא דבר לגיטימי בעיניי, במקרה שלא הצלחת, לזחול לממשלה שהסברת דקה קודם למה היא מביאה נזק למדינה". לדבריו, "לא יהיה שינוי בעמדה שלי"

GoldenEyes

Well-known member

יו"ר תקווה חדשה אמר לחדשות 12 כי "זה לא דבר לגיטימי בעיניי, במקרה שלא הצלחת, לזחול לממשלה שהסברת דקה קודם למה היא מביאה נזק למדינה". לדבריו, "לא יהיה שינוי בעמדה שלי"
מוכר מאד מאד
ממישהו אחר שאמר את אותם דברים , וקיבלנו זפטה לפרצוף

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
מוכר מאד מאד
ממישהו אחר שאמר את אותם דברים , וקיבלנו זפטה לפרצוף
זה לא רק גנץ, כל הפוליטיקאים רובם ככולם מחזיקים באג'נדה מוצקה כמו בטון. (לפני הבחירות)
אחרי הבחירות הם רצים כמו זונות, מפשילים את המכנס, מתרפסים, מלקקים, מוצצים ... ולו רק כדי לקבל תפקיד כלשהו, מהמפלגה אשר זכתה בבחירות.
שזה על פי רוב, מפלגת הליכוד.
יאיר לפיד היה שר אוצר תחת ראשות נתניהו.
גנץ היה ועודנו שר ביטחון.
לדעתי גם סהר יחשוק במשרה רמה ובלית ברירה יצטרף ליקירו אהובו, נתניהו.
אבל עכשיו זה הזמן לדיבורים.
מעשים?
ימים יגידו.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל

כמדומני גנץ אמר את אותן מילים

מקסים 45

Well-known member

עוד אחד שקופץ על העגלה ללא זהירות.

לא יודעת... אבל ליכודניקים מעולם לא החרימו...
פוליטיקה זו משרה שאין בה גבולות... ודאי לא זויות...
תעמולת בחירות גם הכי חריפה צריכה להיות נטולת שנאה ונטולת
חרמות.
מצער מאוד שהפוליטיקה השמאלנית נושבת על השנאה ועל החרם...
אבל זו השיטה (כנראה) במקומות שהדמוקרטיה דילגה עליהם...

טלה נעים

Active member

הקואלציה של גנץ ופרץ לא צלח

נסיך.333

Well-known member
שיזכור מה הוא אמר על ביבי רק לפני חודש...

אולי הכי פשוט לכולנו להקים מלפגות:
"רק לא ביבי 1" בראשות גנץ
"רק לא ביבי 2" בראשות החולדה
"רק לא ביבי 3" בראשות סער
וכו'.. לא עדיף? הרי המצע של כולן זהה לחלוטין וידוע לכל..

שמלת תחרה1

Well-known member
שיזכור מה הוא אמר על ביבי רק לפני חודש...

אולי הכי פשוט לכולנו להקים מלפגות:
"רק לא ביבי 1" בראשות גנץ
"רק לא ביבי 2" בראשות החולדה
"רק לא ביבי 3" בראשות סער
וכו'.. לא עדיף? הרי המצע של כולן זהה לחלוטין וידוע לכל..
גדול אהבתי

אור גינאל

Well-known member
מזכיר לי את הבדיחה על האבא שחזר בהתרגשות מהעבודה וסיפר לשלושת ילדיו שעכשיו הוא יכול לקנות רכב חדש, הילדים שמחו מאוד והתחילו לריב בניהם "אני יושב ליד אבא ", "לא . אני יותר גדול ", "לא, אני" האבא ראה שהם רבים: צעק עליהם- "תצאו כולכם מיד מהרכב".

שמלת תחרה1

Well-known member
מזכיר לי את הבדיחה על האבא שחזר בהתרגשות מהעבודה וסיפר לשלושת ילדיו שעכשיו הוא יכול לקנות רכב חדש, הילדים שמחו מאוד והתחילו לריב בניהם "אני יושב ליד אבא ", "לא . אני יותר גדול ", "לא, אני" האבא ראה שהם רבים: צעק עליהם- "תצאו כולכם מיד מהרכב".
יפה:)

שחר 676

Well-known member
אהבת ? בטח מפני שהוא קרא לחולדאי - חולדה. נכון ? ממש מתאים לך.

רון חולדאי :

"שירת כטייס קרב וכמפקד בחיל האוויר הישראלי.
לאחר סיום שירותו בצה"ל בדרגת תת-אלוף, שימש כמנהל הגימנסיה העברית "הרצליה".
היה לראש העיר ת"א והפך אותה לפנינה בינלאומית.
"

הנסיך האידיוט בטח תרם הרבה יותר לקיומינו כאן מחולדאי.

הייתי בטוח ש "חולדות" לא אוכלות כלבים אבל ע"פ הכתבה הבאה , אכן כן.

טוף , זה מאד "נאור ומתקדם" לאכול "בקר נמוך" ( חנזיר ) , שרצים , דיונונים , לובסטרים.....ועכשיו גם כלבים.

על הקשר בין המאכלים "הנאורים והמתקדמים" הללו לבין הביטוי "גויים לעתיד" ארחיב בהזדמנות אחרת.

ai27

Well-known member
טוף , זה מאד "נאור ומתקדם" לאכול "בקר נמוך" ( חנזיר ) , שרצים , דיונונים , לובסטרים.....ועכשיו גם כלבים.
חולדות אוכלות הכל - גם כלבים, בני אדם, ואפילו - חולדות אחרות...
הקרב בינו לבין סער יהיה מעניין

מלאכת מחשבת1

Well-known member

על הקשר בין המאכלים "הנאורים והמתקדמים" הללו לבין הביטוי "גויים לעתיד" ארחיב בהזדמנות אחרת.
שחר היקר. מעדנים עשויים מבשר חזיר, - דליקטז.
מאחר ואתה מתיימר להיות מומחה בהיסטוריה יהודית, אז להשכלתך :
רון חולדאי נקרא כך, כי הוא הילד הראשון שנולד בקיבוץ חולדה.
לכן שינה את שם משפחתו לחולדאי.
לקיבוץ חולדה וחבריה יש חלק נכבד בסלילת "דרך בורמה".
קצת כבוד לא יזיק , גם מימנמן נמוך מצח כמוך.

להלן כמה דוגמאות למעדנים שלא תזכה לטעום. מימין לובסטר משמאל סטייק צלע עם העצם למטה שרימפס ברוטב עגבניות [אמטריציאנה]
.11.jpg

שחר 676

Well-known member
שחר היקר. מעדנים עשויים מבשר חזיר, - דליקטז.
מאחר ואתה מתיימר להיות מומחה בהיסטוריה יהודית, אז להשכלתך :
רון חולדאי נקרא כך, כי הוא הילד הראשון שנולד בקיבוץ חולדה.
לכן שינה את שם משפחתו לחולדאי.
לקיבוץ חולדה וחבריה יש חלק נכבד בסלילת "דרך בורמה".
קצת כבוד לא יזיק , גם מימנמן נמוך מצח כמוך.

להלן כמה דוגמאות למעדנים שלא תזכה לטעום. מימין לובסטר משמאל סטייק צלע עם העצם למטה שרימפס ברוטב עגבניות [אמטריציאנה]
צפה בקובץ המצורף 10235

אכן , מראות מחרידים ובלתי ניתנים לעיכול ;-)

לגבי "החולד" - מה אכפת לי מה הסיבות שהובילו לשינוי שמו - הוא באמת מזכיר לי חולדה....חולדה אשר צורכת שרצים , חנזירים וכלבים....מתנצל יקירי - זה סובייקטיבי.

ידוע לך שאין לי שמץ של כבוד לשמאלנים חמוצים שונאי דת אבותיהם המבקשים לעזוב את ארץ אבותיהם רק מפני שהשלטון הנבחר אינו מוצא חן בעיניהם....חלק מכנים זאת "חוסר פטריוטיות" , אחרים מכנים זאת "אוטואנטישמיות".....ולא יקירי - אין שום קשר בין השמאל המפונק של היום לשמאל הקשוח של קום המדינה....חוץ מהגזענות הטהורה והמזוקקת אשר בחלוף השנים רק השתבחה.

אתם "גויים לעתיד" - במוקדם או מאוחר , אתם או המשך שושלתכם תתבוללו מאיתנו ואני שמח מאד על כך.

אגב , מדוע נטשת את הכינוי "סופרמן" ?

נערך לאחרונה ב:

מלאכת מחשבת1

Well-known member
אכן , מראות מחרידים ובלתי ניתנים לעיכול ;-)

לגבי "החולד" - מה אכפת לי מה הסיבות שהובילו לשינוי שמו - הוא באמת מזכיר לי חולדה....חולדה אשר צורכת שרצים , חנזירים וכלבים....מתנצל יקירי - זה סובייקטיבי.

ידוע לך שאין לי שמץ של כבוד לשמאלנים חמוצים שונאי דת אבותיהם המבקשים לעזוב את ארץ אבותיהם רק מפני שהשלטון הנבחר אינו מוצא חן בעיניהם....חלק מכנים זאת "חוסר פטריוטיות" , אחרים מכנים זאת "אוטואנטישמיות".....ולא יקירי - אין שום קשר בין השמאל המפונק של היום לשמאל הקשוח של קום המדינה....חוץ מהגזענות הטהורה והמזוקקת אשר בחלוף השנים רק השתבחה.

אתם "גויים לעתיד" - במוקדם או מאוחר , אתם או המשך שושלתכם תתבוללו מאיתנו ואני שמח מאד על כך.

אגב , מדוע נטשת את הכינוי "סופרמן" ?
יום יבוא......מכיר את השיר הזה? ראה למטה.....

קבצים מצורפים

• CARDS.jpg
    CARDS.jpg
    KB 18.3 · צפיות: 6
למעלה