מוכר אחלה גיטרה

MUFFIN

New member
מוכר אחלה גיטרה

אני מוכר גיטרה אחלה... במצב פ33ה... זאת גיבסון אקספלורר... אם אתם רוצים יש מידע עליה באתר של גיבסון... WWW.GIBSON.COM תחפשו ב"מוצרים" יש שם :"דיסיינר סיריס" ושם תחפשו אקספלורר 76 הגיטרה היא בול כמו שם... דרך אגב הסיבה היחידה שבגללה אני מוכר אותה זה כי אני עובר לנגן ג´אז.. והיא מותאמת במיוחד לרוק...דברו איתי באי סי קיו : 144110562 קוראים לי שם MUFFIN MAN

Angel Of Tears

New member
חבל לך למכור אותה!

גם לי יש אקספלורר (וגם פליינג וי). הדגם שיש לך יהיה שווה עוד חמש שנים כפול ממה שהיא שווה היום, ואף פעם לא נפטרים מהגיטרה הראשונה בכל מקרה.

MUFFIN

New member
זאת לא הגיטרה שראשונה שלי

תשמע אחי\אחותי אני מנגן עליה כמה שנים.. היא לרוק ואני עובר לג´אז.. חבל שאני יחזיק גיטרה כל כך מיוחדת לרוק כשאיזה רוקיסט מת לכזאת.. והמחיר ממש לא רע... במחירון של גיבסון היא עולה איזה 1200 ליש"ט שזה כמעט 10,000 שקל.. חוצמזה אני רוצה בלי קשר גיטרה של ג´אז.. ני מת לגיבסון אחת שראיתי באתר -היא כזאת כוסית... ואני יודע שזה לא הכל-(כוסית) אבל היא של גיבסון אז בליינד שהיא טובה... איזה אקספלורר יש לך?

The Exorcist

New member
אם היא לא הראשונה שלך

אז זה משהו אחר.. גיטרה של ג´אז הייתי ממליץ לך על איזה לוסיל קטנה של גיבסון
לי יש אקספלורר ופליינג ווי גותיות ובקרוב אני אצרף לאוסף SG קלאסיק ואם לא יהיה אפשרי מבחינת הבנק אז אני אקנה SG סטנדרטית.

גילדורי

New member
אתה מוכר אותה כי אתה צריך כסף

לגיטרה חדשה? כי אם לא, אני במקומך לא היתי מוכר כזאת גיטרה

tuko

New member
ואני הייתי בטוח שהסטאנדרטית עולה

פי 2 מהקלאסיק?

למעלה