מוכרת בציבור...

יוסף (בנצוק)אתה תזרוק פצצה סוג מימן

יש קונטרה מים מאיזה חלקים מורכב המים???? ממים ודגים?? מים מורכב מפחמן ודו תחמוצת המיימן מה לא ככה?

אדמiנית

New member
וחוצמזה

בחום הזה
יש לך איזה מלפפון ספייר

בן הקשת

New member
המן הרשע....

תתן לו אתה, אם לא, הוא לא יבחר אותך לעיריה בבחירות הבאות. בגלל הקמצנות נחרב
המקדש....
וואללה, ביומיים האחרונים אצלי ב
, הדיסקים הכבדים עם ההרצאות, נדחקו לטובת הדיסק של הגששים ושייקה אופיר, ושמח לי ב
ובנשמה, והצחוקים מתגלגלים ברעש יותר גדול מהרעש שעושה הרוח, בחור שיש בפח מתחת לשמשה הקדמית. אשכרה חיים יפים.
אחד לך, ו
מיוחד לכיפה אדומה
.

נועם**

New member
../images/Emo20.gif והקרירות ???

ממה היא מורכבת???
מדו- תחמוצת החרמון....
ב"קלאאווי" שלי אין דיסקים אבל הטייפ עושה ת'עבודה יופי... המערכונים האלה לא מפסיקים להשמע בדרך אל המשרד(המעאפאן יש לציין) וממנו הביתה...
ילד רע
,
שלי, מה עם החידון ???? וווייי באמת מה איתו??

שניכם ../images/Emo24.gif

ואין אין על אלה שיחייכו את היום ורגע על הגשש הרבעי שמעתם?????

נועם**

New member
../images/Emo20.gif "הגשש הרביעי"????

אתה רציני???
מי??? צ'אק נוריס? סילבסטר סטלונה?? גבי עמרני???

את לוקחת מלפפון ../images/Emo141.gif

קוצצת אותו לעגבניה כותשת אותה עד שיש לך שום מטגנת עד שיוצא לך פלפל מורחת על הפנים ומכניסה לתנור לשתי דקות העור ייצא רך וטעים

תלתליפז

New member
זה לא

אם הם ניהלו משק בית משותף, והוא היה המפרנס היחיד, יש לה זכויות כידועה בציבור. מזונות משולמים גם לאישה שהתפרנסה מעבודת בעלה או בן זוגה.

נועם היא טבעה על סכום כסף...

ואף עיקלה לו את החשבון ולשחרר שם 65000 ש"ח ב... שחתי כערבות עד לגמר המשפט לגבי למה יצא עם בגדיו חשב שהוא יוצא עוד כג'נטלמן לא להתעמת איתה ולמשוך חלק מכל מוצר חשמלי ואחר אך גם יצא עם תחתוניו וגם אותם רצתה להוריד

אפשר לתבוע גם את הירח

שילחם. צריך להראות שמתקיימים לא מעט דברים על מנת שמישהי תחשב לידועה בציבור. מצד שני, מוזר לי שאנשים בוגרים שעברו כבר דבר או שניים בחיים, לא עושים תאום מינמלי של ציפיות לפני שקופצים למים הסוערים.

amitshein

New member
ולכן...

אל תתבישו. גם אם אין בכוונתכם להינשא בשנית, אם הינכם עוברים לגור ביחד ולנהל משק-בית משותף, לכו לעו"ד והכינו הסכם שיקבע את הזכויות ההדדיות שלכם (חלוקת רכוש, ילדים, מזונות וכו').

raviv31

New member
אלף מעמדה של ידועה בציבור הוא

כמעמד אישה נשואה לכל דבר. יחד עם זאת ישנם מספר תנאים שחייבים להתקיים ע" שאישה או גבר יוכרו כידועים בציבור וזה כפי שכבר נאמר. התנאי השלישי הוא חיים יחד במשך תקופת זמן של שלוש שנים. עכשיו לצורך הענין הספציפי במידה וידועה בציבור לא עבדה ופרנסתה היתה על בן הזוג אזי כמו לאישה נשואה בית המשפט יפסוק לה מזונות אישה. חוץ מזה אשר לתביעה בתחום הבטחת הנישואים הרי שבמדינת ישראל ולא רק בה ישנם תקדימים משפטיים של נשים שתבעו וזכו שכן הטענה העיקרית שלהן היתה שהן ביזבזו שנים עם בן הזוג מתוך אמונה שנבעה מדבריו ומעשיו של בן הזוג שהוא ינשא להן ולכן הן המשיכו לחיות עם בן הזוג. המלצתי לכל אותם אנשי פרק ב שאינם נישאים עגנו את מערכת היחסים שלכם בהסכם ממון זה פותר בעיות רבות

טוטל... קראת לי? הינה המצב המשפטי

המשפט הישראלי קובע 'ההבטחה לנישואין היא... בשיטתנו המשפטית חוזה מחייב' החוזה נוצר אם הצדדים התכוונו ליצור ביניהם יחס משפטי מחייב. השאלה האם בני הזוג ראו עצמם כבולים מבחינה משפטית, או שמא ההתחייבות ביניהם היא אך במישור החברתי או המוסרי, היא שאלה שצריכה להיבחן על פי נסיבותיו של כל מקרה. יש לבחון, בין היתר, את התנהגות הצדדים, טיב הקשר ותוכנן של ההבטחות. הפרת ההבטחה להינשא עשויה לגרור נזק לצד השני. אין כל צידוק ענייני שלא לאפשר קבלת פיצוי על נזק זה. חירות הנישואין אינה מקנה חירות לגרימת נזק לאנשים אחרים. ההבטחה להינשא גוררת לעתים הסתמכות ותכניות שונות להגשמתה. תכנית הנישואין עשויה אף להשליך על תכניות אחרות של בני הזוג ולהביא לשינוי מצבם לרעה בהיבטים שונים. התעלמות ממציאות חיים זו גורמת עוול בלתי מוצדק. לעתים קרובות, כרוכה ההבטחה להינשא בהוצאות כספיות נכבדות. מדוע ישוחרר הצד החוזר בו מהבטחתו מעמידה בהוצאות אלה? הסתמכות מצד מקבל ההבטחה ושינוי מצבו לרעה עשויים להוות אינדיקציות בדבר כניסה לתחום החוזי - במקרה שאילנה תיארה קנו דירה (התחייבות למשכנתא?) סידרו אותה - יתכן אפילו שהכינו הזמנות לחתונה, סגרו אולם ועוד. מיכיוון שהפרת הבטחת נישואין קשה לאכוף על הצד המפר לקיים את החוזה (להתחתן בפועל) כלומר לא ניתן לדרוש סעד של אכיפה, יהא על הצד הנפגע להסתפק בפיצויים בגין נזק ממוני ושאינו ממוני. לא נראה לי כי האישה הגישה תביעה למזונותיה - נראה יותר הגיוני שהיא תובעת את נזקיה כתוצאה מהסתמכותה על הבטחת הנישואין.

t o t a l

New member
סליחה אבל

פחות מעניין [אותי אישית] סוגיית הפרת ההבטחה [לא הולך להבטיח כלום] מתעניין יותר במונח "ידועה בציבור". מה זה? [הגדרות] ומה הזכויות המוקנות בחוק או בפסיקות?

טוטל... לעיונך

ידועים בציבור הם איש ואישה החיים יחד ללא נישואין, חיים חיי אישות כבעל ואישה ומנהלים משק בית משותף. מעמדם של בני זוג כידועים בציבור נוצר מעצם קיומם של החיים המשותפים. ההלכה הפסוקה מכירה בכמה תנאים מצטברים להוכחת מעמד זה, ולא די באחד מהם כדי להוכיח יחסים אלו: האחד: מגורים משותפים, על בני הזוג להתגורר תחת קורת גג אחת. השני: ניהול משק בית משותף, כגון: קיומו של חשבון משותף. למרות זאת ניהול חשבון משותף, הוא רק אינדיקציה אחת להוכחת מעמד של ידועים בציבור. ישנן נסיבות אחרות אשר יצביעו על שיתוף, גם אם אין לבני הזוג חשבון משותף, כגון: תרומה כספית למשק הבית, גידול ילדים. שיקול נוסף, יהיה משך הזמן של המגורים המשותפים. ככל שהזמן קצר, כך נטל הראיה על הצד הטוען לקבלת זכויות כבד יותר. בעוד שלזוג נשוי, קיימת הנחה ברורה ובסיסית אשר נאכפת על ידי בית המשפט, כי הרכוש אשר נצבר בתקופת הנישואין והזכויות הסוציאליות לרבות חסכונות וכספים שייכים לשני הצדדים, בחלקים שווים, הנחה זו אינה ברורה כלל במקרים של ידועים בציבור והצד הטוען להם – עליו נטל הראיה להוכיח כי היתה כוונת שיתוף בנכסים שנצטברו על ידי בני הזוג. רכוש שנרכש במהלך חייהם המשותפים של בני הזוג, או רכוש שנרכש בכספים משותפים, ניתן יהיה להוכיח כי אכן היתה כוונת שיתוף בנכסים אלו. במקרה של פטירה, חוק הירושה מקנה, לידועה בציבור במקרה של פטירת בן זוגה, זכויות לרשת את חלקו של בן זוגה, כאילו היו זוג נשוי. למעט מקרים בהם אחד מבני הזוג היה נשוי לאדם אחר. אם יוכיח אחד מבני הזוג כי הם ידועים בציבור, יוכל בן/בת הזוג לקבל זכויות ברכוש, חיוב במזונות ובמקרה של פטירה יוכל בן הזוג לרשת את רכושו של בן הזוג שנפטר, כאילו היו נשואים.

t o t a l

New member
תודה

כלומר ובמילים אחרות אם עוברים לגור יחד, כדאי לעשות הסכם ממון

לין 4 4

New member
ידוע בציבור

ע"פ מה שאני יודעת ויש הרבה מאמרים באינטרנט על כך, ידוע בציבור הוא מי שיכול להוכיח שחי 4 חודשים ביחד וניהלו משק בית משותף. הידוע בציבור זכאי להשאר בדירה כמה שהוא רוצה והוא זכאי לחלק גדול מהרכוש של בן הזוג כמו גרוש/ה... לכן כדאי הסכם ממון.. בכל מקרה השאלה היא לא אם זה פייר או לא , מבחינת החוק היא/הוא רשאיים לתבוע על הפרת הבטחה ועל חלק מהרכוש שלו.

למעלה