מוכרת בציבור...

מוכרת בציבור...

אתמול שמעתי ממכר על קשר שיצר כפרק שני היתה אהבה והיתה החלטה לעבור לדירה אחת קנו וסדרו דירה משותפת, הוא הצהיר שאינו מעוניין להנשא ולהוליד ילדים והיא לחצה לילד נוסף ונישואים והחבילה התפרקה הוא יצא מהדירה עם בגדיו והכלב שגידלו השאיר את כל הרכוש היא לא הסתפקה ותבעה אותו על מזונות כמוכרת בציבור ובנוסף על הפרת הבטחה לנישואים ואני שואלת זה פייר? האם גם גבר יכול לתבוע מזונות על המוכר בציבור?
והאם נכון והגיוני לתבוע על הפרת הבטחת נישואים?

t o t a l

New member
זונה

לא הצליחה לגנוב לו זרע אז החליטה לגנוב לו את החיים. באמת הייתי רוצה לדעת מה זה החרטא הזאת של ידועה בציבור. מזונות? על מה? הרי אין להם ילדים? נקלעת? אור בבקשה!!!

ayb1

Well-known member
ידוע/ה בציבור נועד לסייע לחילוניים

שלא רוצים או לא יכולים להישתמש בשרותי הרבנות ולהיתחתן ולמסד את הקשר בינהם. כדי להיות ידוע/ה בציבור יש לקיים 3 תנאים בקשר הזוגי(לצערי אני זוכר רק שני תנאים) 1.לנהל משק בית משותף 2. לנהל חשבון בנק משותף 3.????? כאשר זוג שלידועים בציבור נפרדים-או לא עלינו אחד מהשניים נפטר, מתקימים בינהם כל הכללים שקימים בין בני זוג נשואים כולל חוקי הירושה האוטומטים (אם אין צוואה)

t o t a l

New member
לי זה נשמע כאילו

זה נועד למנוע "פרק ב'" מגרושים. נקלעתתתתתתתתת אפשר קצת אור בבקשה?

ayb1

Well-known member
להפך-זה נועד לייצב את פרק ב' ביחוד

כאשר אחד מבני הזוג הוא מסורב גט ואינו יכול להיתגרש.

t o t a l

New member
רואה את זה אחרת לחלוטין

[והכל בהנחה ש"לידועה בציבור" יש באמת זכויות] מבחינתי פרק ב' לא מבוסס על תעודות של הרבנות [שינואים או גרושים] מבחינתי פרק ב' לא מבוסס על שום סוג של התקשרות חוזית. מבחינתי פרק ב' לא יוצר שום תלות כלכלית. פרק ב' הוא סך הכל שני אנשים שרוצים להיות ביחד. טהור נקי ומשולל כבלים ומחוייבויות משפטיות או חוזיות. ואם זוגיות שכוללת מגורים משותפים תכבול אותי, לא אהיה שם. כבול אני לא אהיה עוד לעולם. בי נשבעתי. טוטאל שהבטיח אבל לא הבטיח לקיים

ayb1

Well-known member
נחמד אבל לא לקחתה בחשבון את השותפה

גם לה יש דעות מוצקות בענין הזוגיות שלה, דעות שעלולות להתנגש בחלק מהקביעות שלך, כמו שאתה יודע כשיש אהבה חלק מהנחרצות שלנו עוברת "ברית מילה" בני הזוג מוצאים את הפשרה המתבקשת/נידרשת אם הוא מעונין בזוגיות בינהם . מאחל לך שתמצא את שאתה מחפש.

טוטל ../images/Emo42.gifלתשומת ליבך לידועה...

בציבור יש זכויות יותר מהאישה וכדי שתרשה לעצמך לנהל זוגיות בנחת מציעה שתצור הסכם ממון בעצם לא כך נקרא ההסכם הזה אבל כל אחד חייב לציין בו את רכושו ולא רק אלא לדאוג שיהיה חתום ע"י בית המשפט כשחיים יחד הרכוש שנרכש בממשותף בפרדה מתחלק ואם אין הוכחה לרכושך דע לך שהוא עומד על קרן הצבי כלומר אתה עלול לאבד אותו מבין אצבעותך אסוררררררררררר לתת לאהבה להטעות אותך חייבים להיות ערים (לצערי הרב) ולחשוב על העתיד ועל היום השחור

ayb1

Well-known member
לתבוע כל אחד יכול ועל כל דבר

אבל לזכות בתביעה זה כבר יותר בעייתי. הגברת שתבעה צריכה לקחת בחשבון שבסופו של דבר היא עלולה להפסיד. חובת ההוכחה היא עליה, ואם אין בסיס לתביעתה לא רק שתפסיד יהיה עליה בנוסף לשלם את הוצאות המישפט והנזקים שניגרמו לניתבע כתוצאה מהתביעה. תביעה משפטית עלולה להיות חרב פיפיות.

המכר שלך עבד עליך

ומכר לך סיפור מהתחת, אז מי שרוצה שיקנה ומי שלא - לא. מכל מקום, נשמע מקושקש וחסר כל אחיזה במציאות הסיפור הזה שלך. ממתי ובגין מה ובאיזו עילה יכולה מישהי לתבוע מזונות (המשולמים עבור ילדים) אם אין שם בכלל ילדים ? אפילו אם כבר רוצים להמציא סיפור, מומלץ שתהיה לו ולו מינימום של ריאליה של חיים ושלא יראה כמו טלאי על טלאי של איזה בירבור חסר פשר. אגב, נניח שהסיפור אמיתי, ונניח רק בכאילו שהוא אכן התרחש - האם מישהו הכריח את המכר שלך לצאת מהדירה עם בגדיו, להשאיר שם את רכושו ואת כלבו ולוותר על הכל ? בקיצור - מה זה החארטה הזה ?!?!?!
< פה לא צריך לא ניקלעת ולא עו"ס - פה צריך רמונט >

בן הקשת

New member
הלו, תרגיע...

זה לא חייב להיות בירבור. קיימים שני סוגי מזונות. מזונות ילדים, ומזונות אישה. אם האישה לא עבדה, ולא היו לה מקורות פרנסה עצמאיים, מגיעים לה מזונות אישה. זה במקרה של זוג נשוי. אישית, קשה לי להאמין שביהמ"ש יסכים לפסוק מ-זונות אישה, לאחת כזו. אבל כבר שמענו סיפורים מוזרים על בתי משפט.

כמו שאני רואה אתכם

והמצב בשוק לא מי יודע מה אז לא יהיו עליכם קופצים אז יאללה בקס סליחה..... סליחה... ככה מבקשים סליחה? תהיה גבר תשפיל את עצמך תהיה גבר תגיד לה תגיד לה...אנא עארף מה תגיד לה?

בן הקשת

New member
../images/Emo151.gifאו, שלום גם לך, קהל נכבד...

תגיד לי, מאיזה חלקים מורכב המים
אתה זוכר?......... מה ה
פינטו
מה הוא רוצה מה

ayb1

Well-known member
HO2-מימן+2 חמצן עד כמה שאני זוכר

בקיצור הרבה גזים כמו שאתה רואה

למעלה