מוכרים-קונים-מחירים

ווינגז

New member
מוכרים-קונים-מחירים

בבקשה לשרשר לפה את כל החפצים שאתם מעוניינים למכור/מחפשים כדי לקנות/רוצים הערכת מחיר לגביהם.

MR Lordi

New member
אמממ ../images/Emo3.gif

עם הקלריק שלי היו לי 4... 1 מכרתי בשביל Cromi 2 ב450K ו1 ב850K עם הצ'יץ בנדיט יש

MR Lordi

New member
אופסססס

עם הקלריק שלי היו לי 4... 1 מכרתי בשביל Cromi 2 ב450K ו1 ב850K עם הצ'יץ בנדיט יש לי 3 שאני הולך למכור ב500K אה ו- אני 88% מחר אני עולה ל73 ^_^

FreakOnMs

New member
LOL יש לי שניים כאלה רק 81 ATTK

רק לא מצולמים>,< .... מי שמעוניין לקנות אותם אני בברואה ואני מקבל 500K+ לכל אחד

Giallorossi

New member
קונה הרבה דברים [בסקניה].

אבנים שאני קונה: Bronze Mithril Adamantium Silver Orihalcon -לא משנה אבנים או פלייטים. Sap of ancient tree- קונה 8 Medicine with weird vibes- קונה 180 (הETC של הwairth) Maladys experimental frog- קונה 50 (הETC של המכשפות האלה) Drake blood- קונה 2 That’s all – אם יש לכם חלק מזה ואתם בסקניה בבקשה תדברו איתי. או בפורום, או במייפל- הכינוי שלי זה KingDavid3

קונה בווינדיה../images/Emo60.gif

אני קונה כובע כחול לקשתים לרמה 50 ונעליים כחולות לקשתים לרמה 50 וכפפות לקשתים לרמה 50.. השם של השחקנית שלי בווינדיה זה: noamoosh אז אם אתם מוכרים צרו קשר.. נ.ב.- למי שלא שם לב אימצתי את השבלול..אם יש לכם בעיות תגידו ואני יכולה לשנות.. עוד לא נקשרנו..xD

FreakOnMs

New member
LOL

אני מנסה למכור 2 BLOOD SNOWBOARDS 81ATTK כל אחד.... אני בברואה ואני מציע 500K+ לכל אחד

למעלה