80
K karin129 New member 21/6/05 #125 כנס שנייהההההההההה תודה רבה על התמונותתת!!! ותגיד יש לך תמונות של חואן מהבריכה???? אני חושבת שכולנו רוצות לדעתתתתתת! חחח.. מחכה לתשובה..צ'או!
כנס שנייהההההההההה תודה רבה על התמונותתת!!! ותגיד יש לך תמונות של חואן מהבריכה???? אני חושבת שכולנו רוצות לדעתתתתתת! חחח.. מחכה לתשובה..צ'או!
N nati mami New member 21/6/05 #126 כנסי.. לצערי לא הספקתי לצלם אותו למרות שהוא היה עם חלוק מגבת!...אבל יש לי הרבה מההופעה בהמשך...
מ מעייונה 2 New member 21/6/05 #136 ../images/Emo13.gifתודה על התמונות למטה אאאאאאאאאאא שלמות הוא יותר מידי חמוד אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני הייתי מתה לראות אותו בבבריכה לראות את חואן בחלוק סליחה שנכנסתי לך לשרשור אבל אני שמה תמונה (רק אחת ) של פלור בהופעה
../images/Emo13.gifתודה על התמונות למטה אאאאאאאאאאא שלמות הוא יותר מידי חמוד אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני הייתי מתה לראות אותו בבבריכה לראות את חואן בחלוק סליחה שנכנסתי לך לשרשור אבל אני שמה תמונה (רק אחת ) של פלור בהופעה
A AnGeL FrOm HeLl222 New member 21/6/05 #160 חואן ירד רק מאוחר יותר אחרי שרוב השחקנים עלו חוץ מהילדים והוא שיחק איתם עם כדורררררררררררררררררררררר !!!!!!! ואז הוא היה עם חללוק אחרי שהוא יצאאאאאאאאאא אמאאא שלמות- וכל מילה נוספת מיותרת
חואן ירד רק מאוחר יותר אחרי שרוב השחקנים עלו חוץ מהילדים והוא שיחק איתם עם כדורררררררררררררררררררררר !!!!!!! ואז הוא היה עם חללוק אחרי שהוא יצאאאאאאאאאא אמאאא שלמות- וכל מילה נוספת מיותרת
B Benja My Life New member 21/6/05 #130 תודה רבההההה!! ופליזז שים בנחה תמונות מדהימות, תודה! יש לך בנחהההה? פליז תשיםםם
N nati mami New member 21/6/05 #131 יש המון..כנסי אבל זה רק לקראת התמונה ה300...ויש גם שהוא היה בג'קוזי וזה יהיה עוד היום