מוכנים?

nati mami

New member
למי שרוצה לדעת..../images/Emo26.gif

אני הייתי בהופעה של יום רביעי ובאותה הופעה הייתה פנינה רוזמבלום {בעבעבע} וצעקתי מי זאת הבלונדינית הזאת..חח והיא הסתכלה היא ישה שורה 5 בפרקט באמצע ואני שורה 1...בגלל זה יש תמונות יפות גם תאמת הצלחתי להכניס מצלמת וידאו שלי אז צילמתי הכול בוידאו ויש לי גם זום טוב...! מי שרוצה קטעים מההופעה שיגיד לי! *שמתי לכם תמונה מהסווףף....שנירא לי שרק מחר אני יגמור את השרשור הזה...אפילו חצי דרך לא עברתי..חח

אני מכירה את פנינה רוזנכלום!

הבת שלה הייתה איתי בכיתה ולגלות לכם סוד פנינה התקמצנה על ביצת קינדר תשלחו לי מסר בקשר לזה ואני יסביר לכם למעונינים בלבד!

nati mami

New member
הידעת../images/Emo35.gif

הגלימה שדלפינה לבשה בשיר השני שהיא שרה בהופעה מללה לבשה בחתונה של דלפינה!!אני יחפש תמונה ואני ישים!

עכשיו הרגת אותי לגמרי!!!!!../images/Emo99.gif

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא *שלמות יתר *שלמות יתר *שלמות יתר *שלמות יתר *שלמות יתר *שלמות יתר

nati mami

New member
ח'ברה אני עכשיו מסיים...כנסו

אני מסיים עכשיו ואני ימשיך בסביבות 6 לעוד כמה עשרות תמונות ומחר אני ימשיך שוב כי יש לי היום מסיבה...אז תהנו מהתמונות ואם יש לכם כשרון קטנטן במשו שאתם יכולים לעזור לי בו באתר שאני בונה על העונה השניה שלחו לי מסר ותיהיו בצוות האתר!!!!!

למעלה