מוכנים? יוצאים לדרך!

FrecCo

Active member
nope

לא הייתי אומר באנקר, אבל עדיין הפייבוריטית בעיניי להופיע בגמר נגד קליבלנד, קצת לפני וושינגטון, מילווקי וטורונטו (בסדר הזה) ולפני הwild card שלי- פילדלפיה שיכולה להדהים את העולם כבר העונה עם קצת מזל (בניית כימיה טובה מהר+0 פציעות).

billc

New member
הצעירים שלה נראו טוב , יכול להיות שהפציעה של הייוורד יעזור

לצעירים להתפתח מהר

בראון וטייטום נראים מצוין

עצוב להגיד את זה אבל הם רק ירוויחו מהפציעה של היוורד.
ובלי קשר , סמארט נראה מצוין כמו שציינו פה כבר

rapgamer4ever

New member
לא באנקר

בוסטון נראתה יותר טוב בשלב הזה ממה שציפיתי. ובכל זאת אנחנו מדברים על קבוצה חדשה, הדינמיקה שונה, בעיות יכולות לצוץ בהמשך הדרך והחבר'ה הצעירים עלולים פתאום להיעלם.
מה שכן, וושינגטון חייבת לחזק את הספסל כדי לשפר את הסיכוי שלה לגמר איזורי.

האמת שאני תמיד שוכח את מילווקי...

מכל היריבות של בוסטון, הם נראים לי הכי מסוכנים. לא יודע למה הוויזארדס והראפטורס פשוט לא נותנים תחושה שהם מאיימים עליהם.

סיכום הערב בכמה משפטים

היוורד פצוע. כספי פצוע. שופט פצוע. דריימונד גרין פצוע. פורטיס הרביץ ל[ופצע את] מירוטיץ'. עד כאן, סביר...

לברון עם ליין מפלצתי [רחוק אסיסט מטריפל-דאבל]. קאיירי החטיא עם הבאזר שלשה שהייתה שולחת את המשחק להארכה [זריקה קשה, ד'ו. שום אשמה עליו]. גולדן סטייט שוב הפסידו יתרון [17] :

Jingle bells
KD fell
Curry missed some threes
Harden scored
Praise the Lord
Warriors blew another lead

הלילה מיי בוי טיג'יי נכנס למעגל המשחקים ויערוך הופעת בכורה. לא ברור לי מה מקומו ברוטציה, אבל אני חושש מהאפשרות שלא נראה ממנו הרבה, הלילה או בזמן הקרוב. ביום א' נערך אירוע של 'יום פתוח' בהשתתפות כל השחקנים, שלקחו חלק בפעילויות שונות על המגרש - סקיל צ'אלנג', חיובים, תחרות שלשות, תמונות עם אוהדים, וכ'ו. בין היתר, מיילס טרנר אירגן תחרות שירה בין שלושת ה'רוקים' של הקבוצה - טיג'יי ליף, איקה אניבוגו ואדמונד סאמנר. טרנר בחר להם את השירים: ליף [לבוש כמיניון] הופיע עם 'פארטי אין דה ארצות הברית של אמריקה' מאת מיילי ריי סיירוס, איקה [לבוש כבוב ספוג] עם 'היט מי בייבי וואן מור טיים' של בריטני ביץ' וסאמנר [לבוש כנקניקייה] עם 'שייק איט אוף' של טיילור סוויפט. בחירת שירים....שלא נדע, אפילו אני יודע יותר טוב מזה. אם כבר אז כדאי לספר שבמשחק הראווה שנערך בין החמישייה הראשונה לשנייה ניצחה בנקודה החמישייה השניה. ג'סט סיין.

rapgamer4ever

New member
10 נקודות על המשחקים

קליבלנד- בוסטון:
1. החמישייה של הקאבס לא נראית טוב. וויד ורוז הם שניים מהווליום סקוררים הפחות יעילים בליגה, והתקפה הקאבס הייתה פחות שוטפת. 5 השלשות שקליבלנד קלעה במשחק זה כנראה אחד המספרים הכי נמוכים מאז שלברון חזר לעיר.
גם הדברים שהלכו, הלכו קשה מהרגיל. לדעתי טיירון לו צריך להחזיר את ג'ייאר לחמישייה, בין אם על חשבון וויד או רוז (הם גם מינוסים בהגנה).

2. הגנתית לברון עבד קשה מאוד ביחס לעונה רגילה. הוא היה ההלפ דפנדר המרכזי בקבוצה וזה התבטא גם במספרי הריבאונד (16) והחסימות (2) שאופיניים ללברון של הפלייאוף. הוא לא יתן את ההאסל הזה כל ערב, כך שההתמודדות ההגנתית של הקאבס עם לאב בעמדה 5 עדיין בסימן שאלה.

3. בוסטון הראתה דברים מעניינים. הקבוצה יותר מאומנת מהמצופה לשלב הזה. החטיאו הרבה זריקות נוחות במחצית הראשונה.
קיירי קיבל מחמאות על ניהול המשחק שלו, אם כי הוא היה די שקט בתחושה שלי. הוא קצת מאחר במסירה בפיק אנד רול וזה נתן להגנת הקאבס זמן לרוטציות הגנתיות. בכל אופן בשביל משחק בכורה זה לא רע בכלל, הוא השתלב בשיטה של סטיבנס.

4. ג'יילן בראון משחק עם טונות של ביטחון, עכשיו כשהיוורד בחוץ הוא מועמד לשחקן המשתפר. בראון שיפר את הכדרור שלו וניצל את האתלטיות לתקוף את הסל בכל הזדמנות. גם בהגנה הוא נתן עבודה. מזכיר לי את ג'ימי באטלר אבל הרבה פחות מלוטש.

5. מרכוס סמארט גם הגיע מוכן לשאת בנטל מוגבר, אפילו מוגבר מאוד עכשיו כשהיוורד בחוץ. הירידה שלו במשקל הוסיפה לו מהירות ולא ניכר שהוא איבד משהו מהכוח הפיזי. הוא לא קלע כלום במחצית הראשונה אבל חוץ מזה נראה טוב וגם יקח חלק בדיון של כל מיני פרסים העונה (שחקן שישי, משתפר, חמישיית הגנה).

כואב על גורדון היוורד... מסכן הבחור.

גולדן- יוסטון:
1. המון כבוד לרוקטס על הניצחון הזה. ליפול כל-כך הרבה פעמים לפיגור דו ספרתי מול גולדן באורקל, ולחזור כל פעם מחדש זה מרשים בפני עצמו. ה-W היה הדובדבן שבקצפת.
יוסטון שיחקה סופר-סמול עם ראיין אנדרסון בעמדה 5 רוב המשחק. מעניין שהווריורס לא ידעו לתרגם את זה לעליונות בצבע.

2. כריס פול עזר בניהול המשחק, השקיע המון בהגנה אבל היה די עצור מבחינה התקפית. הוא לא מיהר להעיף שלשות כמו שאר החבר'ה וגם לא ניסה יותר מדי לייצר לעצמו נקודות. מעניין יהיה לראות את הדינמיקה בהמשך.
הארדן היה ענק ואריק גורדון במשחק משובח מהספסל הובילו את הרוקטס מבחינה התקפית.

3. כמה כבר אנחנו רואים את הווריורס קולעים 16-30 משלוש, מוסרים 34 אסיסטים ועדיין מפסידים? זה קשור בדקות המשחק המוגבלות של קרי (עבירות) ושל דריימונד (פציעה) אבל גם בקושי אמיתי לעצור את החבר'ה ממול. דוראנט אמור להיות בלתי עציר בצבע במשחקים מהסוג הזה, אבל הוא איבד המון כדורים ולא העניש את הרוקטס בסופו של דבר על ההרכב האולטרה התקפי שלהם.

4. ג'ורדן בל הקדים ברוטציה את דיוויד ווסט ואת ג'בייל שכלל לא שותף. יכול להיות שהוא התאים יותר ספציפית למצ'אפ הזה, אבל נמשיך לעקוב.

5. איזו דרמה בסיום המשחק... היה נדמה לי שדוראנט שחרר את זה בזמן. כמה טוב שאנחנו צופים בספורט שמשתמש ב-replays ושואף להיות מדויק.

הלילה מינסוטה נכנסת למעגל המשחקים, במפגש שכנראה יוציא לנו את הרוח על ההתחלה, מול הספרס בחוץ. נקווה לטוב.

לגבי סעיף 3 אני התרשמתי מקיירי

מהבחינה הזאת שראיתי אותו שונה ממה שראינו שנים קודמות.
רואים פשוט טביעת אצבע של מאמן מצוין, ראיתי הרבה הרבה פחות את קיירי ה'אגואיסט' במשחק הזה.

Cade Foster

New member
כוסעמק

אתה יוצא מהבית ב9 ורבע וחוזר ב8 בערב, כל הזמן הזה בלי פייסבוק, בלי אתרי ספורט כדי להימנע מספויילרים, פותח שידור ואחרי 6 דקות יוצא לך כל החשק.

אם בכל זאת רוצים להתעודד אז כפי שאנחנו כבר זוכרים ממקרה פול ג'ורג' זו לא בהכרח פציעה גומרת עונה, והסלטיקס בניגוד לפייסרס דאז יהיו בפלייאוף. זה נראה הרבה יותר גרוע ממה שזה באמת, בכל יום בשבוע עדיף רגל שבורה על ACL או גיד אכילס קרוע. עדיף שזה קרה במשחק הראשון של העונה מאשר במשחק הראשון של הפלייאוף, אבל עדיין מבאס.

Cade Foster

New member
סיכום רבע ראשון של הפייסרס העונה

שמישהו יגיד לסטיבנסון להפסיק לזרוק לסל. כאילו, לתמיד. המשחק דווקא זרם די יפה עד שהוא נכנס.

OrEl74

Well-known member
מנהל
משחק נהדר לסאבוניס

7 מ-7 מהשדה ו-7 ריב' ב-19דקות בלבד
&nbsp
השאלה מה באמת אפשר להסיק ממשחק שנגמר בתוצאה 140:131
הגנות לא ממש היו שם

Cade Foster

New member
נראה שגם ג'רמי לין ייעדר תקופה עם פציעה מאוד בעייתית בברך

ירד בוכה לחדר ההלבשה וסינן "I"m done"

FrecCo

Active member
יאניס השחקן הכי מפחיד בליגה

אי אפשר לעצור אותו. מילווקי תדבר חזק העונה.
&nbsp
רק שיפסיקו כל הפציעות האלה ...

picki23

New member
כל עוד הוא לא צולף מהשלוש

הוא ניתן להכלה.

אם הוא משתפר השנה מהשלוש אין שום סיבה שמילווקי לא תגיע לגמר המזרח

FrecCo

Active member
לברון כבר עשור+ השחקן הטוב בליגה ארגיואבלי, בלי שהצטיין מה3

ויאניס עושה דברים שגם לברון לא עשה (בעיקר בהגנה+ריבאונדים).
אם הוא יתחיל לקלוע מה3 אפשר לשער מקצב ההתקדמות שלו שהוא יהיה רמה מעל הליגה. אבל אני טוען שגם בלי שהוא קולע מ3 הוא נראה כמו השחקן הכי מפלצתי בליגה. אני מחכה לראות אם קוואי או פריים-דיפנדרס אחרים יצליחו להאט אותו העונה.
&nbsp

fatnoam

Active member
כשלברון היה בגיל של יאניס

הוא היה עושה כל מה שיאניס עושה ויותר.
&nbsp
פשוט עכשיו הוא עושה את זה רק בסדרות גמר (קונפרנס וליגה). כנראה כדי לשמור כוחות. יאניס ריבאונדר מצויין, אין ספק, אבל 14 ריבאונדים למשחק כמו שהיה ללברון באחד הגמרים, אין לו.
&nbsp
אין ספק אבל שהוא שחקן חכם ומיוחד והשנה הוא יכול להיות MVP אפילו אם הבאקס יצליחו.

rapgamer4ever

New member
יתרון אחד שיש ליאניס על לברון הוא סייז

כמה אינצ' בגובה וכמה אינצ' במוטת הידיים שמים אותם בקטגוריות שונות מבחינת סייז. למשל כשיאניס מגיע לטבעת הוא פשוט מתרומם מעמידה ומטביע בקלות על הראש של השומר.
לברון טוב ממנו כשהיה בגילו, נכון לעונה שעברה לפחות, אבל הסקילסט של יאניס יחד עם הנתונים הפיזיים שלו זה משהו שמעולם לא ראינו.

למעלה