מוכנים? יוצאים לדרך!

OrEl74

Well-known member
מנהל
מוכנים? יוצאים לדרך!

עונה סופר מסקרנת לפנינו שתיפתח בבום!

3:00 - קאבס-סלטיקס או במילים אחרות, לברון-קיירי! יהיה מעניין.
5:30 - גולדן-יוסטון משחק מסקרן ומעניין נוסף כבר בהתחלה.

שתהיה לנו עונה נעימה ומהנה!

DRORIKO8

New member
תסלחו לי רגע על הפרובינציאליות המחרידה

ולא אני לא הולך לשאול על כספי אלא על פי ג'יי טאקר. איפה אתם רואים אותו ברוטציה של יוסטון?

rapgamer4ever

New member
מחליף חשוב

ישחק כ-25 דקות למשחק. בהינתן פציעה של אחד משחקני החמישייה, סיכוי לא רע שהוא יסגור משחקים, כלומר יהיה על המגרש בדקות ההכרעה.

מה החמישייה שאתה רואה בסיומי משחקים כרגע?

לדעתי פול-הארדן-טאקר-אריזה-קאפלה או הארדן-גורדון-טאקר-אריזה-קאפלה תסגור משחקים. ריאן אנדרסון שומר חלש מידי, מבאה מוטה לא קלעי מספיק טוב ואני לא רוצה לשחק עם הארדן/גורדון כ-SF מול מצ'אפים מסויימים.

rapgamer4ever

New member
הערכתי שהחמישייה שתסגור תהיה

פול-הארדן-גורדון-אריזה-קאפלה.
פול שחקן טוב מכדי שלא יהיה על המגרש. המחשבה המקורית שלי הייתה שהם צריכים ביג מן אחד לצרכי ריבאונד והגנה על הצבע אבל אולי הם יזנחו את העניין מתוך מחשבה שההתקפה שלהם קטלנית יותר מהיריבה, ואז במקום קאפלה יסגרו טאקר או אנדרסון.
&nbsp
אני פחות מוטרד מהעניין של הארדן/גורדון בעמדה 3. הרבה קבוצות נוטות לסגור משחקים בסמול בול, ובכל מקרה אריזה שומר על הפורוורד המוביל בצד השני. כריס פול והארדן מסוגלים לשמור על הפורוורד השני בטיבו ברוב היריבות, בהנחה שזה לא PF קלאסי מהסוג של נוביצקי או דרק פייבורס. רוב הקבוצות סוגרות עם קראודרים למיניהם בסטרץ' 4 שיוסטון תסתדר איתם.

אני נורא אוהב את ההבאה שלו.

מתאים בול למה שיוסטון רצו להשיג בקיץ הזה. השלשה שלו לא באנקר אבל הוא קלעי סביר וההגנה שלו נהדרת. יודע גם להילחם ברבאונד התקפה. בדיוק מה שאתה צריך סביב מובילי כדור דומיננטטיים כמו פול והארדן. לדעתי החמישיות הכי טובות של יוסטון ייכללו את פיג'יי טאקר ואריזה כפורוורדים.
&nbsp
מבאה מוטה יושב על אותה משבצת רק עם יותר הגנת אחד על אחד ופחות קליעה. יהיה לו גם תפקיד חשוב, למרות שהקליעה שלו כל כך מזעזעת שהוא עלול להיות בעייתי יותר.
&nbsp
ריאן אנדרסון יהיה זה שישלם על הדקות שהם יקבלו, ראינו בפלייאוף שהוא לא מחזיק מים מול הקבוצות הטובות באמת בגלל ההגנה המזעזעת שלו. ס"א גמרו אותו וגולדן סטייט היו אוכלים אותו בחיים אם היה מגיע לפלייאוף. ההגנה של מבאה מוטה וטאקר תהיה סופר קריטית אם יוסטון רוצים להציק לווריורס העונה באמת.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא בטוח עדיין

הוא פצוע בקרסול אבל יש קצת אי וודאות לגבי השאלה ישחק או לא

picki23

New member
קיירי מפתיע

הוא לא שש לזרוק, זה הופך אותו לשחקן הרבה יותר יעיל במונחים שאנחנו מדברים עליהם בד"כ. בוסטון נראית מצוין יחסית לקבוצה שהשאירה רק 4 שחקנים מהסגל דאשתקד

picki23

New member
היוורד גמר את העונה

הוא שבר את הרגל, היא יצאה החוצה כנראה

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני עם דמעות, נשבע לך

אלוהים יודע למה טרחתי לצפות בזה שוב הרגע
אחת מהפציעות המזעזעות שראיתי
התגובות של השחקנים מסביב כולל של שחקני קליבלנד אומרות הכל...
&nbsp
מי שרוצה שיחפש, אני לא מתכוון להעלות לפה את הזוועה הזאת
&nbsp

picki23

New member
אני על ספורט 5

אז לא ראיתי עם השוק שלו נשברה לשניים או שהשור פשוט התנתקה מהברך... אני לא מבין מה קרה שם. זה היה נראה כמו שבר אבל אולי נקרעו לו שם כמה רצועות??

OrEl74

Well-known member
מנהל
זה לא השוק, זה הקרסול

פשוט יצא מהמקום ועשה סיבוב של 90 מעלות הצידה
שבר בקרסול וסביר להניח שנקרעו לו שם כמה רצועות על הדרך
&nbsp
כמו שכתבתי, אני מעדיף לא להעלות את זה לפה אבל זה מופיע ביוטיוב, אם ממש בא לך להקיא, לך תראה.
&nbsp

FrecCo

Active member
הגזמת טיפה

הרגל התעקמה קצת, פציעה כמו של פול ג׳ורג׳ כשהשבר פתוח ורואים את העצם והבשר והדם היא קצת יותר קשה הייתי אומר

בכללי כבר היו בשנים האחרונות מלא פציעות בכל מיני ענפי ספורט שהרגל ממש נשברת לשתיים.... זה אפילו לא בטופ 5 ממה שאני זוכר בשנים האחרונות (לצערי). אבל כן אין ספק שכל השברים הקשים האלה מוציאים את הרוח מהמפרשים של כולם.

picki23

New member
נכון כי בלייב זה נראה שונה

זה היה נראה כאילו כל הרגל עצמה יצאה מהמקום,לכיוון השני וחשבתי שבגלל הגרביים הארוכות או השרוולים שהוא שם לא רואים את היציאה, הייתי צריך לראות ביוטיוב כדי לראות שוב שהרגל הייתה ישרה הקרסול פשוט הסתובבה ב90 מעלות... אז כן פול ג'ורג' ניצח בעניין הזה..

FrecCo

Active member
דווקא עפ״י הערכות ראשונות סיכוי תיאורטי שיחזור העונה

דיווחו על 4-5 חודשים בחוץ. כמובן שזו םציעה קשה ואי אפשר לדעת איך הוא יחזור שלא נדבר על להיכנס לכושר מחדש.
&nbsp
אלה לא כל הפציעות שדווחו עליהן היום, נורקיץ׳ אובחן עם שבר בלסת אחרי שבובי פורטיס מהקבוצה שלו נתן לו נוקאאוט באגרוף. זה גם כנראה הכי הרבה עניין שנראה בשיקגו העונה.
&nbsp
וגם כספי שלנו סובב את הקרסול, שוב.
&nbsp

FrecCo

Active member
אה, וגם דריימונד

שלא חזר ברבע הרביעי והוכיח שוב כמה הווריורס תלויים בו.

למעלה