לדעתי פול-הארדן-טאקר-אריזה-קאפלה או הארדן-גורדון-טאקר-אריזה-קאפלה תסגור משחקים. ריאן אנדרסון שומר חלש מידי, מבאה מוטה לא קלעי מספיק טוב ואני לא רוצה לשחק עם הארדן/גורדון כ-SF מול מצ'אפים מסויימים.
פול-הארדן-גורדון-אריזה-קאפלה.
פול שחקן טוב מכדי שלא יהיה על המגרש. המחשבה המקורית שלי הייתה שהם צריכים ביג מן אחד לצרכי ריבאונד והגנה על הצבע אבל אולי הם יזנחו את העניין מתוך מחשבה שההתקפה שלהם קטלנית יותר מהיריבה, ואז במקום קאפלה יסגרו טאקר או אנדרסון.

אני פחות מוטרד מהעניין של הארדן/גורדון בעמדה 3. הרבה קבוצות נוטות לסגור משחקים בסמול בול, ובכל מקרה אריזה שומר על הפורוורד המוביל בצד השני. כריס פול והארדן מסוגלים לשמור על הפורוורד השני בטיבו ברוב היריבות, בהנחה שזה לא PF קלאסי מהסוג של נוביצקי או דרק פייבורס. רוב הקבוצות סוגרות עם קראודרים למיניהם בסטרץ' 4 שיוסטון תסתדר איתם.
מתאים בול למה שיוסטון רצו להשיג בקיץ הזה. השלשה שלו לא באנקר אבל הוא קלעי סביר וההגנה שלו נהדרת. יודע גם להילחם ברבאונד התקפה. בדיוק מה שאתה צריך סביב מובילי כדור דומיננטטיים כמו פול והארדן. לדעתי החמישיות הכי טובות של יוסטון ייכללו את פיג'יי טאקר ואריזה כפורוורדים.

מבאה מוטה יושב על אותה משבצת רק עם יותר הגנת אחד על אחד ופחות קליעה. יהיה לו גם תפקיד חשוב, למרות שהקליעה שלו כל כך מזעזעת שהוא עלול להיות בעייתי יותר.

ריאן אנדרסון יהיה זה שישלם על הדקות שהם יקבלו, ראינו בפלייאוף שהוא לא מחזיק מים מול הקבוצות הטובות באמת בגלל ההגנה המזעזעת שלו. ס"א גמרו אותו וגולדן סטייט היו אוכלים אותו בחיים אם היה מגיע לפלייאוף. ההגנה של מבאה מוטה וטאקר תהיה סופר קריטית אם יוסטון רוצים להציק לווריורס העונה באמת.
אלוהים יודע למה טרחתי לצפות בזה שוב הרגע
אחת מהפציעות המזעזעות שראיתי
התגובות של השחקנים מסביב כולל של שחקני קליבלנד אומרות הכל...

מי שרוצה שיחפש, אני לא מתכוון להעלות לפה את הזוועה הזאת

פשוט יצא מהמקום ועשה סיבוב של 90 מעלות הצידה
שבר בקרסול וסביר להניח שנקרעו לו שם כמה רצועות על הדרך

כמו שכתבתי, אני מעדיף לא להעלות את זה לפה אבל זה מופיע ביוטיוב, אם ממש בא לך להקיא, לך תראה.

הרגל התעקמה קצת, פציעה כמו של פול ג׳ורג׳ כשהשבר פתוח ורואים את העצם והבשר והדם היא קצת יותר קשה הייתי אומר
בכללי כבר היו בשנים האחרונות מלא פציעות בכל מיני ענפי ספורט שהרגל ממש נשברת לשתיים.... זה אפילו לא בטופ 5 ממה שאני זוכר בשנים האחרונות (לצערי). אבל כן אין ספק שכל השברים הקשים האלה מוציאים את הרוח מהמפרשים של כולם.
זה היה נראה כאילו כל הרגל עצמה יצאה מהמקום,לכיוון השני וחשבתי שבגלל הגרביים הארוכות או השרוולים שהוא שם לא רואים את היציאה, הייתי צריך לראות ביוטיוב כדי לראות שוב שהרגל הייתה ישרה הקרסול פשוט הסתובבה ב90 מעלות... אז כן פול ג'ורג' ניצח בעניין הזה..
דווקא עפ״י הערכות ראשונות סיכוי תיאורטי שיחזור העונה
דיווחו על 4-5 חודשים בחוץ. כמובן שזו םציעה קשה ואי אפשר לדעת איך הוא יחזור שלא נדבר על להיכנס לכושר מחדש.

אלה לא כל הפציעות שדווחו עליהן היום, נורקיץ׳ אובחן עם שבר בלסת אחרי שבובי פורטיס מהקבוצה שלו נתן לו נוקאאוט באגרוף. זה גם כנראה הכי הרבה עניין שנראה בשיקגו העונה.

וגם כספי שלנו סובב את הקרסול, שוב.