מלח הי, הדאגה שלך כנה! ../images/Emo13.gif
וחשוב שאתה מציג את הצד האחר של המתרס. אני אישית חושבת שאם יכולנו לקבל החלטה ללכת על תרומת ביצית... שזו לדעתי החלטה רצינית (וכולי תקווה שאנשים בפורום שקבלו החלטה כזו הינם אחראים, בוגרים ונבונים) , אנו יכולים לקרוא את מגוון הדעות והמסלולים מבלי לבצע עליהם מודלים סטטיסטיים או רגרסיות - לקחת את האינפורמציה כמות שהיא, להוועץ עם הרופא המטפל ועם עצמנו ולקבל החלטה על המסלול. אתה באמת חושב שמשהו בפורום בוחר מסלול על פי הפופולריות שלו? הרי כל אחת מאתנו לפחות, עם בעיות דומות אבל שונות... לכל אחת מאתנו גניקולוג עם דעות עצמאיות... כל אחת מאתנו גרה במקום אחר ויכולת כלכלית שונה...
מלח הי, הדאגה שלך כנה!היי מייקל, ובאמת טוב לראות אותך![]()
האמת, כל פעם שאני רואה את אותך פה, ליבי נקראעל איך שהגרול התאכזר עליכם
, אך מתמלא הארצה על זה שאתם ממשיכם ולא מוותרים על החלום
והוא יתגשם. לגבי מה שאני אמר לגבי המידע הזו. מידע כזו יכולה להטעות בקבלת החלטות באיזה מסלול לבחור ויכול לחסום אפשרות של פתיחת מסלולים אחרים והגדיל את התחרות בניהם. ע"י כך לפגוע בנו מבחינת מחיר ותנאים. החודש האחרון הוכיחה כמה שבפורום מתחיל לקבל הכרה בקרב נשים הזקוקות תרומת ביציות ואני חושב שאחד התורמים "בגידול ברייטינג" היינה היותה כמה שיותר אובייטקיבית ללא העדפה ברורה למסלול מסיום. אני אתן כמה דוגמאות: קחי למשל את המסלול שאנחנו היינו בו. לפני שנה אנחנו היינו היחידים שהיינו בו וכולם נהרו לשלוש מסלולים אחרים. אחד עם אחוזי הצלחה טובים מאד, עוד אחד עם אחוזי הצלחה שהם בסדר אך אם רופא מאד מוכר והשלישי עם מערכת יחסי ציבור ופרסום מאד ארגסיביים אך 10% הצלחה בקרב חברי הפורום(אפילו אנחנו שקלנו ללכת עליו רק בגלל הפופוליות של בקרב חברי הפורום, מזל שלא עשינו זאת). לא סתם שיר מספרת על הגל של שליליים שהיו בהתחלה של הפורום וכמה זה היה מדכא
. היום המסלול שבו היינו בו הוא מבין הפופולרים בפורום עם 80% הצלחה בקרב חברי הפורום. עם לפני שנה לא הייתי דוחף בצורה מאד אגרסיבי מתוך אמונה שהמסלול שהיינו בו הוא באמת טוב אני לא חושב שהוא היה כל כך פופולארי היום בפורום ועם גל הצלחות כזה גדול. לידיעכם, הרופא שלנו עד היום טוען שיש לו בסביבות 50% הצלחה. בחודש האחרון הגיע נציגה ראשונה של מסלול צכיה. הלוואי שהיא תצליח בו ויחסית המסלול נראה די אטרקטיבית מבחנת התמורה שבו למרות שהיא קצת יקרה. אני מאד הייתי רוצה שמסלול זה יצליח כמו המסלול שאנחנו היינו בו אבל נציגה אחת ממסלול זה אינה יכולה להבא מדגם מייצג למרות שאנחנו יודעים על מסלול זה קרוב לשנה. טבעו של אדם הוא לעשות השוואות זה מול זה וללכת לאיפה שהרוב. בהתחלה רוב חברי הפורום היו במסלול הכי כושלת בקרב חברי הפורום, (זאת המסלול שאת טוענת ובצורה מוצדקת לדעתי, שרימו אותך). אני לא רוצה שמקרה כזה יחזור על עצמו ורוצה למנוע מצב כזה מהתחלה. ומכאן נובעת ההתנגדות שלי.![]()
וחשוב שאתה מציג את הצד האחר של המתרס. אני אישית חושבת שאם יכולנו לקבל החלטה ללכת על תרומת ביצית... שזו לדעתי החלטה רצינית (וכולי תקווה שאנשים בפורום שקבלו החלטה כזו הינם אחראים, בוגרים ונבונים) , אנו יכולים לקרוא את מגוון הדעות והמסלולים מבלי לבצע עליהם מודלים סטטיסטיים או רגרסיות - לקחת את האינפורמציה כמות שהיא, להוועץ עם הרופא המטפל ועם עצמנו ולקבל החלטה על המסלול. אתה באמת חושב שמשהו בפורום בוחר מסלול על פי הפופולריות שלו? הרי כל אחת מאתנו לפחות, עם בעיות דומות אבל שונות... לכל אחת מאתנו גניקולוג עם דעות עצמאיות... כל אחת מאתנו גרה במקום אחר ויכולת כלכלית שונה...