מוישה
ניק

spongbob

New member
../images/Emo110.gif חזרתי ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

היה ממש כיף!!!!!!!!!!!! ההורים שלי הפתיעו אותי עם מלא זיקוקים היה כ"כ מגניב!!!!!! היה גם חינה שהיה מגניב לאלה ואממ היה סבבהההה מעשכיו אני כותב הרבה יותר בפורום עכשיו בידיוק סיממנו לספור כסף
לא תאמינו איזה אנשים קצמנים יש
אני רותה שיקנו לי בתור מתנה פלאפון או מחשב חדש!! (וסוס) אם פלאפון אז motorola k3 למישהו יש? ויש המלצה? ומחשב אני כנראה יסחוט מדודים שלי שאמרו שהם יקנו לי מתנה במקום כסף |צחוק שטני| מואאאאה טוב אני עפתי לישון נראלי אני מסטול מוודקה שבת דודה שלי דחפה לי LOL אה וקיבלתי מחברה שלי *יעלי מת עליך!!!!!
* מנורת לבה מה זה מגניבה!!! אבל אני עדין לא יודע אם צריך להוציא את הפקק הזה למעלה... צריך או לא? טוב נו אחרי חפירות מרובות וכמעט שנרדמתי על הכיסא אני אומר Cya!!!! נץראה מחר בללילה שאני יקום חחח....

ווינגז

New member
לך על סוס ../images/Emo8.gif

אל תוציא את הפקק למעלה, לא צריך לעשות כלום חוץ מלשים את הבקבוק במעמד ולהפעיל את המתג.

MoonGirl13

New member
אין לי מחשב.

נתתי אותו לתיקון בגלל משהו קטן ויש מצב שעכשיו נמחק לי הכל והלך המחשב. :| דאמיט, 3 שנים של תמונות וקבצים שאין איך לשחזר.
תחזיקו לי אצבעות שאולי בכל זאת הוא יעבוד?
(או שיופיע פתאום דיסק גיבוי או משהו. :| ) (כן, אר, לא הייתי פה הרבה זמן. הסיבה העיקרית היא כי המחשב היה בתיקון.) אוף.

One Minute

New member
מקווים בשבילך../images/Emo140.gif../images/Emo205.gif

טוב,לפחות אני יודע
. לפני ששולחים מחשב לתיקון, אם יש בו דברים חשובים מעבירים לדיסק וכו'. תזכרי את זה תמיד ><" ואם הוא יעבור פירמוט אז ברור שהם יגבו לך את הקבצים (אם תבקשי)

ווינגז

New member
../images/Emo10.gif זה הסיוט הכי גדול שלי

אני מגבה את כל התמונות בגיבוי כפול - שני דיסקים לכל דבר. בהצלחה עם זה, מחזיקה אצבעות

MoonGirl13

New member
תודה לשניכם. ../images/Emo140.gif וברגע שהוא יעבוד (אם בכלל)

אני מגבה הכל.

למעלה