מוישה
ניק

ווינגז

New member
מוישה ../images/Emo32.gifניק../images/Emo191.gif

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום, חברים. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. משימה: ספרו לי מה אתם שומעים עכשיו

לבנדר א

New member
בוקר טוב. ../images/Emo42.gif

אני שומעת את התיקתוקים הנחמדים של המקלדת וקולות של ארוחת בוקר מהמטבח.

spongbob

New member
../images/Emo110.gif בוקר אור ../images/Emo70.gif

אני ממש חייב עוף לעבודה.. אני שומע תיקתוקיי המקלדת לפעמים סיפורים ואת המחשב שלי עושה ברררר

deisy

New member
בוקר טוב ../images/Emo140.gif

שומעת את הרעש של השרתים בחדר הסמוך
ומן הסתם את המקלדת שלי מתקתקת...
(שרתים של מחשב לא של בית ספר
)

D amaged R oses

New member
בוקר טוווואאוווב :):::

חבר שלי העיר אותי ואת חברה שלי ב20 ל8!!! זה שהוא במלון ומשעמם לו זה לא אשמתי
רצחתי אותו, בטלפון. מגיע לו. ועכשיו ברקע - קרוב ללב של דודו אהרון

ברר. קולות הזויים. שימו לב:

"איציק!! צריך לסגור את הפתח של השירותים! תסתכל את הילד, הוא מכניס את הידיים לאסלה! " "סליחה. מאוררר, מאוררר, בוא אל אבא..." "תפסיק עם זה! תוציא אותו משם! לפני שהוא יעשה עוד צרות" " בסדר! בסדר! מישהו לא הוריד את המים?! יש פה עדיין קקי!" הילד עונה: " רוצה את הקקי! קקי! אני אוהב קקי! " משפחה פריקית! 0_0. שמעתי את זה אתמול: ששון!! תרחיק את הספה מהחלון! הילד מטפס על הספה ועוד שניה נופל!!! ששששששששווןן!!! " " איזה גול!! איזה גול! מה את צורחת עלי ניצה, תרחיקי אותו את! אני כבר בא, יש פה משהו התקפה! " " ששוןן!! " "טוב, אני בא פוסטמה... " 0_0... חוץ מזה, אחותי עכשיו רואה טלוויזיה, אני שומע מקלדת, ברר של מחשב, וקולות שפיכת דגנים וחלב לתוך צלחת. ( אחותי מן הסתם.)

D amaged R oses

New member
לווווול

אם בעלי היה קורא לי פוסטמה הייתי הופכת אותו לפסטרמה משופדת!!!!

MiRi XD

New member
שאלה..

האם האתר הזה באמת עובד ואפשר לבטוח בו? מישו יכול להסביר לי איך מקבלים ת'מתנה? http://www.nxcash4free.com/index.php ---------- --------- -------- ------- ------ ---- --- -- - אני שומעת If i was a rich girl (עם סרטון ממייפל)

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|guess who's back!!!

אעה חזרתי..D:D:D: כמה טוב להיות בבית שוב!!!
היה כייף לא נורמאלי ואם מישהו רוצה יש תמונות... האעה!!!!!>< טוב לחזור הביתה...
וזה כולל את הבית הוירטואליה!

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|

בכמה שורות: פירנצה-הרבה גברים עירומים שלכמה מהם נפל דבר מה מאוד חשוב עם הגיל[הזמן?] רומא- כלעמוד/לבנה/אבן נבנתה על ידי XXY בשנת WWZ לפני/אחרי הספירה ומאוד חשובה למהלך ההיסטוריה..!! נשבעת שאפשר להצתלם שם לידעל עמוד ולהגיד שזה היסטורי! ליאונרדו דה וינצ'י- ,דה וינצ'י, זה לא שם משפחה, זה השם של העיר זה פעל ליאונרדו היקר...חחחח ולכן נקרא לו "ליאונרדו מוינצ'י!" חעחע מגניב..^^ ואני אשלח לך תמונות עודתתחרטי שביקשת..P:

למעלה