מוטקה 60

ציפי59

New member
מוטקה 60 ../images/Emo39.gif

ישנו אתר נחמד סבים וסבתות מלא מלא בכמונו

ועל זה נאמר "כל העקבה לטובה"

אני זוכרת לפני שנולדו פשושיי הייתי מקשיבה לסיפורים של סבתות שעבדו איתי..ותמהתי מול ההתלהבות והאושר כשמשהיא סיפרה כיצד הנכד בפעם הראשונה אמר סבתא...כיום כשאני סבתא אני מבינה על מה מדובר...אני נמסה מול בגברבר הקטנצ'יק הזה שאומר לי בטלפון ..."טטה"....

ואיזה אושר כשאיתי [בקמץ] פסע שתי פסיעות

ראשונות בשבת והייתי עדה למחזה....טוב.....זה פורום אחר..כאן אנו אמורות להרחיב את חוג ההכרויות..ומן הסתם סיפורים על נכדים אספר בפורום ההוא....

סבתא זה מילה אהובה מאד

אני ראיתי את מה שאת מתארת שנולדה הנכדה הראשונה במשפחה כיום היא בת 19 ההורים שךלי זרחו מאושר שהבאתי אותה אלינו הביתה , גסתי יתומה לכן העדיפה להיות אצל ההורים ואני קבלתי שותפה לחדר ולמיטה שלי , בלילות היא נרגעה רק שהיא עלי , מתחת לשמיכה חמה ואני ראיתי את האהבה שהיתה עם הנכדה הקטנה שנולדה , איזה הרמוניה היתה בינה לבין סבתא שלה האמת רק אז הבנתי מהי הניית משפחה עושה לסבתא , לראות פרי של פרי

שרל'ה../images/Emo13.gifאז יהיו לך בונבונים לא פשושנים,

כשבנותייך יהיו מוכנות להיות אמא אז בע"ה יביאו לך נכדים, הבת שלי הביאה לנו נכד בגיל 22 בלי שום מוכנות,חודש אחד לא לקחה גלולה והופ,,

ערדי../images/Emo6.gif,,באוסול?,,כולם בבת עינינו,,

שרל'ה אמרה אין לה פשושים,,ובלשון המליצה אמרתי לה יהיו לה בונובנים(לא בבונים
) שזה למעשה היינו הך,

ש ר ה לה

New member
חמותי ז'ל תמיד אמרה לי: "תגידי בעזרת השם" אז

אז אמרתי.
בכלל לחמותי היו אמירות די משונות לטעמי... כשנולדה בתי הקטנה לצערי, היו איתה המון בעיות בריאות ועד גיל 3 הסתובבנו איתה המון בבתי חולים... כולל שני ניתוחי ראש עד גיל שנה וחצי... אבל היא היתה בת שלישית בלי אף בן. לכן חמותי במקום לברך על הלידה ולאחל בריאות, רק אמרה אין דבר... ברור שהקשר של הבנות עם חמות כזאת לא היו מי יודע מה...., אבל מה שכן, עד היום הן מתגעגעות ל'אוכל של סבתא אסתר' - אורז פרסי עם קציצות גונדי, חורושט, קופטה נחודי, ועוד ממאכלי העדה הפרסית...

זה רק ההבדלים במנטליות..

גם אנוכי שבאתי מבית אשכנזי...הייתי "בהלם תרבות" כשהתחתנתי עם בן זוגי לשעבר ממוצא עיראקי...הייתי צעירה....חסרת פתיחות..שגרם לי ללא מעט קונפליקטים על הרקע הזה...אבל בגרתי...עבודתי עם בני דודינו עזרה לי להבין [תתפלאו הרבה דברים דומים] כמו לומר בעזרת השם על כל דבר....

בשנתיים האחרונות מאז נישואי בתי

חידשתי את הקשר עם משפחתו של בעלי לשעבר...עם יד על הלב יש לי משפחה חדשה...לטוב ולרע...מאוד חם לי ונעים לי לבוא כשכל השבט מתכנס...חוגגים חגים ביחד...כשאושפזתי בבית חולים לפני שנה וקצת כולם באו לבקר....עושה לי מאוד טוב .....

ben 911

New member
עאלק "הלם תרבות" פככככככככ ../images/Emo3.gif

אפשר לחשוב.. בוינ'ה ערד' פשטדי לך שלנו הספרדים.. זה לא תענוג גדול לחיות עם אישה שביום מכבסת לך בסיר תרנגולות ואומרת לך שאוכלים את זה... ובלילה בדיוק בדקה ה-90 חוטפת כאב ראש פתאומי.. ואם אין לה כאב ראש אז אתה מרגיש שהיא עושה את זה רק בתור ג'סטה. (מחווה של רצון טוב)
שלא לדבר על זה שהיא מביאה לך ילדים הדומים לאפרוחים בלונדיניים עם עיניים כחולות.
מה זה זה?

אני מזמינה אותך לניפוץ הסטיגמה הזו...

אולי ילדים בלונדינים כבר לא יהיו לנו ....אבל נשבעת לך שאפילו פעם אחת לא יהיו לי כאבי ראש [בעיקר לפני השינה] ואני יכין לך דגים חריפים שישרפו לך את....רק....שתעמוד בקצב שלי....

ben 911

New member
יפה ערד'. ../images/Emo45.gif אהבתי את התשובה. ../images/Emo13.gif

תראי. אין לי בעיה עם הקצב..ברוך השם הקצב טפו, טפו. ישתבח שמו. אבל אולי תהיה לי קצת בעיה עם ה-שתעמוד.

ben 911

New member
ערד', ערד'...אני מבקש לא לסלף. ../images/Emo10.gif

אומרים יגעת מצצת.

למעלה