מוטורולה האם כדאי לעבוד שם? (בתפקיד מהנדס). מה לגבי עבודה שם דרך ביפר? אשמח לשמוע תגובות.
M mosheTheOnly New member 22/3/05 #1 מוטורולה האם כדאי לעבוד שם? (בתפקיד מהנדס). מה לגבי עבודה שם דרך ביפר? אשמח לשמוע תגובות.
K kookamanga New member 22/3/05 #2 לך על זה מוטורולה זו חברה בעלת שם עולמי. חבר שלי גם מהנדס, התחיל לעבוד שם דרך ביפר ואחרי כמה זמן נהייה עובד מוטורולה עם כול התנאים .
לך על זה מוטורולה זו חברה בעלת שם עולמי. חבר שלי גם מהנדס, התחיל לעבוד שם דרך ביפר ואחרי כמה זמן נהייה עובד מוטורולה עם כול התנאים .
K kookamanga New member 22/3/05 #4 לא יודע תתחיל לעבוד ובמקביל תמשיך לחפש עבודה , מקסימום תעזוב . אגב, לאיזה תפקיד התקבלת ?
M mosheTheOnly New member 22/3/05 #5 מהנדס תוכנה.. מצד שני אם לא יהפכו אותי לעובד מוטורולה, אז מה ארשום אח"כ בקורות חיים..שעבדתי בביפר??
O Optimist2 New member 23/3/05 #6 אחר כך תכתוב בקורות החיים בתיאור התפקיד האחרון (סתם דוגמא): ביפר, מהנדס תוכנה בפרויקט מיקור חוץ בחברת מוטורולה.
אחר כך תכתוב בקורות החיים בתיאור התפקיד האחרון (סתם דוגמא): ביפר, מהנדס תוכנה בפרויקט מיקור חוץ בחברת מוטורולה.
K kookamanga New member 26/3/05 #7 עובד מוטורולה בתכלס זה לא משנה , אם בתכלס את העבודה עשית במוטורולה אז תרשום מוטורולה בקורות חיים . מקסימום אם יבררו ויגלו שהיית רשום בביפר אז תוכל להגיד שרק היית רשום שם אבל את העבודה עשית במוטורולה.
עובד מוטורולה בתכלס זה לא משנה , אם בתכלס את העבודה עשית במוטורולה אז תרשום מוטורולה בקורות חיים . מקסימום אם יבררו ויגלו שהיית רשום בביפר אז תוכל להגיד שרק היית רשום שם אבל את העבודה עשית במוטורולה.