מוחעחע..=]

הכנסתי=הכנסתי* ../images/Emo9.gif

ושוב, מקווה שזה בסדר

מאוד אכזרי

אוקי אני ידועת שהשלטים שלי חרא אבל מה לעשות.. אז מה את אומרת על זה? עם היית רוהצ ייתי נותנת לך לנהלאתץ התחרות במקומי וזהו.. סליהח עם אניע צבנית קראי באוף ואל תקחי ללב!

...

את מדברת אליי או אל "חח מצחיקה"?
בכל מקרה היא הייתה צריכה לשאול אותך אם את מסכימה לה לעשות את הקבצים. וגם אם היא ניסתה לעזור, התחרות לא על אחריותה..

לא התכוונתי לזה ../images/Emo70.gif

היא כתבה "אני ידועת שהשלטים ללא השקעה בכלל כי אני לא יודעת לעשותש לטים"
לא התכוונתי לזה שהיא לא יודעת לעשות או לאיך שהם נראים, התכוונתי לעיצוב שלהם
אני לא מסבירה טוב
ומה הקשר התחרות לא על אחריותי
אז כולה עשיתי 5 תמונות מסכנות
מה העניין
וחוץ מזה, אם יש לה בעיה, היא הייתה אומרת לי
בקיצור, זה עניין שלי ושלה, טוב
וחוץ מזה, לא אמרתי שזה מכוער או שהיא לא יודעת לעשות או משהו כזה, ולא אמרתי שום דבר "אכזרי"...

../images/Emo12.gif

"היא כתבה "אני ידועת שהשלטים ללא השקעה בכלל כי אני לא יודעת לעשותש לטים" לא התכוונתי לזה שהיא לא יודעת לעשות או לאיך שהם נראים, התכוונתי לעיצוב שלהם"
חוץ מזה התחרות באמת לא על אחריותך, ככה שזה לא יפה לקחת על עצמך "יוזמה" לעשות את השלטים כשיש כבר שלטים שטלי הכינה. לדעתי הם דווקא בסדר, כי מה שחשוב שטלי דאגה לשים שלטים ולא סתם אמרה "יאללה אין לי כח".

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifהנמנמנמ.

. לא יפה מצידך. היית צריכה לפחות לבקש רשות. ולא חשוב לנו השלטים-חשוב לנו השכינו בזכות ההשקעה שלנו.העובדה שטלי הכינה שלטים מספיקה בהחלט.

את יודעת מה ../images/Emo35.gif

תחשבו על זה כמתנה ממני.. לא שעשיתי במקומה, אלה כמתנה... סתם... ניצחתן, אז נתתי לכן מתנה
לא ביקשתי מהמיכליות שיימחקו את השלטים שלה וישימו את שלי, בסה"כ "הוספתי" אותם ע"י לחיצה על תגובה... ושוב, אני פותרת (שלחתי לה מסר) את העניין הזה איתה...

nice:)

*מקלדת וירטואלית* בנות, זו סתם יוזמה מבורכת שלה, אל תתנפלו. טלי אמרה שהיא לא הצליחה לעשות שלטים או משהו, והיא השקיעה ועשתה שלטים. במקום להתנפל עליה אפשר להגיד: חמודה, יפה מצידך אבל להבא תתאמי את זה עם מנהלת התחרות. ואין סיבה שהיא לא תסכים, נכון?
. הכל ברוח טובה

קודם כל,

שבועת הפרח ממש לא קשורה לפה. דבר שני לדעתי לא היה יפה מצידה להגיד "שלא תתבאסו בגלל השלטים.." (משהו כזה) לטלי, כי היא בכל זאת השקיעה בשלטים. דבר שלישי נכון שהיא לקחה יוזמה ועשתה את זה, אבל למה? הרי יש שלטים.. למה לעשות עוד? טלי דווקא כן הצליחה לעשות שלטים, ככה שלא צריך עוד. מה היא מנסה להגיד? ז'תומרת אם תהיה תחרות שאני לא אוהב בה את השלטים מי אני שאעשה שלטים חדשים ועוד מבלי לשאול את אחראית התחרות? זה נראה לי ממש לא יפה! ודבר רביעי לפי מה שבנתי (למרות שלא ממש הבנתי
) טלי לא ממש רצתה שהיא תכין את השלטים האלה.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifלמה שבועת הפרח

ממש| לא קשורה פה? שבועת הפרח היא כדי שלא יהיה ריבים רציניים וכדי שנקבל הכל ברוח טובה. לדעתי היא ממש כן מתאימה פה.

../images/Emo4.gif

מי רב?
. תפתחי מילון *בורחת* לעזאזל! תפסיקו לשים את שבועת הפרח בכל מקום אפשרי, כי וויכוחים זה דיי נורמלי לפורום, במיוחד בקהילה של כ70 בנות. ואני לא מבינה איך שבועת הפרח קשורה בכלל לחופש ההתבטאות
ד"א לא התחייבתי לשום דבר.

למעלה