8-
M Miss Naama New member 8/8/05 #22 ../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif שלח לי באמצע XD רציתי לומר מזל טוב לכל הזוכות ולא הייתה מזיקה עוד קצת השקעה בשלטים של הפרסים, טאלי כל הכבוד על הארגון, though.
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif שלח לי באמצע XD רציתי לומר מזל טוב לכל הזוכות ולא הייתה מזיקה עוד קצת השקעה בשלטים של הפרסים, טאלי כל הכבוד על הארגון, though.
ה האקונה מטטה New member 8/8/05 #25 משו דחוף.!! אני ידועת שהשלטים ללא השקעה בכלל כי אני לא יודעת לעשותש לטים.. אין לי פוטושופ או משו.. והשער הכי טבו ששחכתי הולך ליולי שזכתה במקום הראשון.. הכנתי שלט אבל הוא כמו כולם מכוער אז אני לא אשים אותו..
משו דחוף.!! אני ידועת שהשלטים ללא השקעה בכלל כי אני לא יודעת לעשותש לטים.. אין לי פוטושופ או משו.. והשער הכי טבו ששחכתי הולך ליולי שזכתה במקום הראשון.. הכנתי שלט אבל הוא כמו כולם מכוער אז אני לא אשים אותו..
O o0Invisible0o New member 8/8/05 #26 תשימי!../images/Emo9.gif זה עדיין פרס. אפשר להכין רקעים יפים גם בלי פוטושופ, יכולת לבקש עזרה ממישהי. אבל לא משנה.. אבל תשימי לה את הפרס! מגיע לה, לא משנה איך השלט נראה..
תשימי!../images/Emo9.gif זה עדיין פרס. אפשר להכין רקעים יפים גם בלי פוטושופ, יכולת לבקש עזרה ממישהי. אבל לא משנה.. אבל תשימי לה את הפרס! מגיע לה, לא משנה איך השלט נראה..
S Stinki Winki New member 8/8/05 #31 מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo9.gif חחח, לא ציפיתי לזכות, הייתה לי דולי מוזרה וטיפשית. מזל"ט לזוכות!
מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo9.gif חחח, לא ציפיתי לזכות, הייתה לי דולי מוזרה וטיפשית. מזל"ט לזוכות!
M Miss Naama New member 9/8/05 #50 ../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif כל השדרוגים נפלאים../images/Emo45.gif כל הכבוד ומאזאלטוב שוב ^^
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif כל השדרוגים נפלאים../images/Emo45.gif כל הכבוד ומאזאלטוב שוב ^^
ח חחחח מצחיקה New member 8/8/05 #34 מזל טוב לזוכות..../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif+הפתעה כדי שלא תרגישו קצת לא נעים בגלל השלטים, הכנתי במקום "האקונה מטטה" שלט לכל אחת מקום 1
מזל טוב לזוכות..../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif+הפתעה כדי שלא תרגישו קצת לא נעים בגלל השלטים, הכנתי במקום "האקונה מטטה" שלט לכל אחת מקום 1
ח חחחח מצחיקה New member 8/8/05 #39 הכוונה היא שלא אני הכנתי את השלטים בשבילכן, אלה שהכנסתי במקומה מקווה שזה בסדר