מוחמד השומר

deathcaster

New member
מוחמד השומר

בזמנו דסקסנו עליו כאן בפורום, אחד האנשים המשכילים והנחמדים ביותר שאני מכיר לאחרונה מסיבות אישיות מוחמד מעדיף לשמור רק משמרות ערב ועושה זאת בעיקר בכניסה לבניין הרב תכליתי, לכן פחות רואים אותו אני מצרף לכאן שיר שהוא כתב, מלאכת התרגום נעשתה ביוזמתי אך לא על ידי, אני מקווה שהיא בוצעה בהלכה. תיהנו

deathcaster

New member
עדכון מוחמד

היום מסרתי לי את השיר ואת התרגום, סיפרתי לו שגם פרסמתי אותו בפורום והוא מאוד התרגש וביקש תודה ואמר שהיו יכתוב שיר נוסף

stkachov

New member
מוחמד המלך !

ואני כבר חשבתי שהוא נטש אותנו, עד שראיתי אותו ברב תכליתי.

mesoo

New member
מישהו מוכן להסביר לי מה הולך

כאן? מי זה מוחמד?

האיש הכי נחמד בקמפוס

בשנה שעברה הוא היה בעיקר במעבר בין האוניברסיטה לבין המעונות, השנה הוא נמצא בעיקר בכניסה לרב-תכליתי. תמיד מחייך, תמיד מאחל לכולם "יום נפלא, הדור ונהדר, והרבה בריאות", וגם אחרי שהוא לא ראה אותי חצי שנה, הוא זכר אותי והתעניין בשלומי. חבל שאין עוד אנשים כמוהו באזור האוניברסיטה ובכלל.

deathcaster

New member
יקירתי

אני יודע לא יודע לקרוא אפילו אות אחת בערבית לצערי הרב, בזמנו ביקשתי גם כאן וגם בפורומים אחרים עזרה ממישהו שיתרגם אם את מוכנה לשפץ את התרגום, אני אשמח מאוד. ומוחמד אמר שהוא יכתוב עוד שיר... אז אם תתרגמי... תצטרכי גם לתרגם את השיר הזה
אני אשמח אם תסכימי, זה ישמח אותו מאוד והוא באמת אדם זהב, מגיע לו !

berta84

New member
מבלי לדעת ערבית זה ניראה לי כמו תרגום סתמי

מילה במילה וזהו כמו התוכנה הזאת באינטרנט שנותנים לה קטע והיא מיתרגמת

deathcaster

New member
דווקא לא (ול-messoo)

תרגם את זה דוקטורנט אצלנו שערבית היא שפת אימו, אך יש לציין כי הוא מראש אמר שהוא לא ממש סגור על התרגום, לצערי אינני יודע לקרוא .... ול-messoo - אין לחץ, מתי שתתפני

למעלה