מוזר..

aerox

New member
בתור אחד שיש לו JME

אני יכול לומר לך שאם תחיי חיים מסודרים כגון : אכילה מסודרת , כדורים , קצת ספורט לא יזיק , לא מועדון לא פליקרים,לא לשתות אלכוהול , את יוצאת מזה אני 4 שנים בדיוק ללא התקפים בקרוב מאוד מתחיל תהליך הורדת כדורים מגיל 18 החלה אצלי אפילפסיה שמוגדרת JME היום אני בן 22 ללא התקפים . אני לא ממהר לרשיון נהיגה תקחי את החיים בסבלנות זה משתלם !

למרות ששלחתי לך מסר ארוך על זה, אני

אגיד לך שוב, אני מקווה שתרגעי באמת, כי כל הודעה שאת שולחת בעצם אותו דבר כמו זו שלפני- אל תביני אותי לא נכון, זה בסדר לגמרי, פשוט נראה שאנחנו לא מצליחים באמת להרגיע את הפחדים שלך קודם כל, את עדיין ילדה רגילה, אלא אם כן יש לך קרן על הראש וזנב מאחור.. פליקרים-גם אני שונאת פליקרים. בטירוף. זה מפריע לי, אבל אם ישנתי לפני מסיבה- וזה מה שאני באופן קבוע, זה מפריע פחות. טלויזיה ומחשב- אין שינוי.. עדיין רואים הרבה. נהיגה- באמצע לימודי נהיגה נאלצתי להפסיק חצי שנה, אח"כ המשכתי ועברתי טסט שני. אני נוהגת כבר 5 שנים, משתדלת לא לנהוג עייפה. צבא- האמת שוחררתי באמצע, כי קיבלתי התקף, אבל עד אז היה טוב. חו"ל- במסגרת בי"ס הייתי במשלחת של פולין, ואחרי הצבא גם נסעתי לחו"ל טיולים- שום בעיה חברים- דאגו לי והיו מקסימים- אין שום בעיה התקף במועדון/אוטובוס/פעם כשלקחתי טרמפ- been there, done that.. לשמחתי הייתי בלי הכרה, אז לא הייתה פדיחה
לא ראיתי את האנשים האלו מאז
אגב, כל הנ"ל היו כי לא הקפדתי על שינה והייתי עייפה בצורה מטורפת. לקחת כדורים- שום בעיה עם זה. עדידוש- יהיה טוב, אל תלחצי. את רגילה ותחיי חיים רגילים. באמת!!

uma5

New member
../images/Emo201.gifזה לא סוף העולם

לכלתי יש אפילפסיה מאוזנת היא עו"ס ויש לה רשיון נהיגה ושתי בנות מקסימות היא לקחה דיפלט גם בהריון את השניה לא יכלה להניק כיוון שהשניה גילתה אלרגיה לדיפלט את הראשונה הניקה כמעט שנה כך שאם מאוזנים החיים יכולים להמשיך זה התגלה אצלה בצבא

למעלה