מוזר

ערן65

New member
מוזר

אדם מוזר אני מבקש להגשים חלומות, תשוקות ומאוויים וזה כל כך מוזר כי אז לא יהיו עוד דמיונות לוהבים בלילות קרים או בימים חורכים. אדם מוזר אני חושק, אוהב, מתלהב אבל לא מורשה להתקרב וזה כל כך מוזר כי הרי גם את חושקת, אוהבת, מתלהבת אז מדוע לא תקחי את גופי?

שמים1

New member
גביעים של אהבה ../images/Emo48.gif../images/Emo79.gif

יוצק בשפתיי גביעים של אהבה לוגמת בשכרון חושים את הרכות והעדנה שבמגע. מרקם של יין ודבש וריח גוף נמהלים בנשמתי, ואני לוגמת אותך בלגימות קטנות מתהלכת כבנווה מדבר , יוקדת מצמא.

ערן65

New member
קחי אותי אל נווה גופך

קחי אותי אל נווה גופך אל רכות שדייך כפרי עץ הדעת אל מרקם שפתייך כפרחי שיח הפטל אל מחבוא ירכייך כמעיין נסתר, שופע און אל חמדת שוקייך כרוכות סביבי כאוחזות ברוחי.

שמים1

New member
נווה מדבר ../images/Emo79.gif

אחוזת תזזית אהלך בחיי מחפשת נווה מדברך לשתות לרוויה , חום עיניך , רכות מבטך מלהיטים נשמתי כחום מדבר. ואני ארקום ליבי בליבך בחוטי זהב נסתרים, שוזרת עונג ושיר, מפעפעת כמעיין נסתר אל תוך נשמתך.

ערן65

New member
במדבר הנה צומח דקל

הנה דקל צומח בלב המדבר ותחתיו נטיתי אוהלי, בואי, בת שמים, אל צל קורתי וארווך ממי האהבה וגופך הלוהט אצנן בגופי ולבך הסוער יירגע על משכבי.

ערן65

New member
תודה, טאקילה

טאקילה יקרה, אין לי מלים לתאר את יפי המצגות שאת עומלת ושוקדת על הכנתן עבור השירים כאן. הלוואי ויגיע יום ותתארגן תערוכה ממצגותייך, שכולם מעשה אומנות להתפאר. תודה מקרב לב! ערן

למעלה