דעותיי
שיקאגו זו לא אופציה כל כך ריאלית עבור מלו לדעתי. סגנון הקבוצה, הלחימה הקשה, האחד בשביל כולם וכולם בשביל אחד - זה לא השחקן שאני מכיר מדנבר וניו יורק. הוא אולי יעבור לשם, אבל אל תתפלאו אם הוא יקלע באחוזים נוראיים, וגם לא ממש יתפקד בהגנה הקבוצתית המופלאה של שיקגו.
יוסטון- חזרה של לין למדיסון? אם מלו חותם על חוזה מדורג (15-17-19-21-23, נניח) בניו יורק, הניקס יכולים לעשות לו סיין אנד טרייד ישיר על לין. מה יש ליוסטון להרוויח מזה? את מלו. הוא לא יעבוד טוב ליד הארדן (שלא בדיוק ידוע בלהפוך אחרים לטובים יותר). לא נראה לי שמלו ילך על זה, למרות שזו אופציה לחוזה מעולה.
דאלאס- פה קבור הכלב. אם אנת'וני יודע מה טוב בשבילו- זה המקום בשבילו. הוא מגיע ככוכב של הקבוצה, כאשר דירק יורד לתפקיד הוטרן ואליס נשאר בתור הסקנד סטאר. אולי אליפות השנה הוא לא יראה, אבל כמו שאמרת - קיובן ישקיע אם יש לו חומר לאליפות. ליין של קלדרון-אליס-כרמלו-נוביצקי-סטנר סביר (אשיק?) יהיה בן זונה של הרכב, ואולי גל מקל ישחק שתי דקות בפלייאוף (הייתי חייב)
לייקרס- בתור כינור שני לקובי? הרי מלו לא עבד טוב עם אגומניאק בגודל של אלן אייברסון, אז עם השאריות של קובי? רק אם הבלאק ממבה יבין שהוא צריך לוותר על התהילה, ושזו לא תהיה הקבוצה שלו. מצד שני - את מי עוד הם יחתימו? מה הסיכוי שלהם לעבור סיבוב? זה וואחד הימור.
מיאמי- אם מלו רוצה אליפות ומוכן לוותר על כסף, אז אני בטוח שלברון ובוש יוותרו על קצת כסף ומלו יגיע. האם יש לו מקום במיאמי? האם וייד צריך לעלות מהספסל? לא נדע אם זה לא יקרה.
ניקס- האופציה הכי סבירה לדעתי. בכל זאת - פיל ג'קסון, המדיסון סקוור, חוזה סופר מקס, יש המון סיבות הגיוניות למה זו הבחירה החכמה.