מוזר מאד...

BLUEANGLE

New member
לא אני לא.

וגם אף אחד מהמשפחה שלי מתעסק ,ודרך אגב אימא חלומת כל הזמן עלו באותו זמן שאני מרגישה אותו,ולפעמים יש לנו חלומות עלו באותו הזמן אבל חלומות שונים. אז מה אתם אומרים על זה?

ANGLE

השאלה היתה עבור מאיה
אני מצטער, לא ממש הבנתי. אמא שלך חולמת על מה? מרגישה את מי? חץ

היי חץ ידידי

אני שמח לשמוע תמיד את דיעותך הנבונות כל-כך. אבל אם זה כל-כך פשוט, ואתה חכם כל-כך גדול יאללה טפל בזה. (זאת מצווה חשובה מאוד) תמיד אתה מספר על אחרים שעושים כך או כך ואתה עם כל ידיעותיך לצערי לא עושה כלום. הידיעות התיאורטיות שלך הן ממש יפות ועדיין כייף לי לקרא אותך. אוהב מיקי

היי מיקי

שיש מקום שאני יכול לעזור - אני עוזר. אחרי הכל, זה לא לוקח יותר ממספר דקות. כשאינני יכול לעזור למישהו, אני תמיד אשמח להפנות אותו למישהו או מישהי שלהרגשתי מבינים טוב מאוד בנושא. אינני מחפש לעשות מזה כסף ואם מיסטיקן אחר מקבל מזה כמה שקלים - שיבושם לו. ואגב, אם אתה מדבר על מצוות, אז אולי תזכור את הפסוק הבא מ-ספר ויקרא: "לפני עיוור לא תיתן מכשול". תחשוב על כך לפני שאתה מקליד תשובות לאחרים ומתפאר בתלמידיך. חץ

מאיה113

New member
חץ איזה מרץ כל הכבוד..על הבוקר

למה להשתלח...איש באמונתו יחיה..לא כך??? כל אחד יביע את דעתו ויכבד את השני.. כך מתנהל דיון תרבותי. נחמד פה בפורום.מאיה.

אתה רואה יש לי במה להתפאר.

במה לך יש להתפאר??? במיסטיקאים שאתה מכיר? תקרא את התשובה שנתת לנערה ותחשוב היטב במה עזרת לה? שאלת שאלות, הזהרת אותה מאנשים שאינך מכיר. והמלצת על מיסטיקאים עלומי שם שהינך מכיר. בפורום הזה אתה יכול להמליץ ולתת שמות להפנות למי שאתה רוצה, ואתה לא עושה כן. יש לך נטיה תמיד להתווכח ואני מתאמץ מאוד לא להגרר לוויכוח איתך או עם אחרים. כי גם אם אני חושב אחרת מותר לאחרים להביע את דעתם. כי הנכון והלא נכון או האמת היא אישית כמו כל אמונה. ראיתי את וויכוחך עם אחרים בפורומים וזה לא מצא חן בעיני. לכן בוא נניח לכך. אוהב מיקי

מיקי, מיקי..

אתה יודע, אתה מנסה לשחק אותה רגוע, אבל אז יוצא ממך "מיקי העצבני" ואתה מצליח להפיל את עצמך שוב ושוב.. לא חבל? קבל איזה לקוח לפני שתענה, אחרת הפרסום שתעשה לעצמך יהיה שלילי... לא שווה לך
1. אינני מחפש להשוויץ, אינני מחפש להתפאר, ואם הסתכלת על החתימה שלי בהודעות, היית רואה שאני בכלל לא מציג את עצמי כמיסטיקן ואינני מקבל לקוחות, בדיוק הפוך ממך, שאתה מחפש במה להשוויץ ולהתפאר. זכותך. 2. אין לי בעיה להפנות למיסטיקנים מתי שיש צורך, ואינני מפנה לכל מיסטיקן, אלא לאחד שאני מרגיש שיכול לעזור בצורה הכי טובה לאותו אדם, אבל כרגיל ממשפט אחד אתה אוהב לעשות סלט. אגב, ככה בשקט, אתה יודע מה ההבדל הגדול בין ההמלצה שלך לשלי? די פשוט: מיקי ממליץ לפנות למיקי בד"כ. תוכנית הרדיו שלך והמאמרים שאתה מפרסם באים להאדיר את שמך והשתתפותך בפורומים היא לא יותר מאשר פרסומת לעצמך, בשעה שאצלי אין לי בעיה להפנות לאחרים, ללא קבלת אגורה שחוקה אחת משום צד - לא הלקוח ולא המיסטיקן. 3. לו היית באמת קורא את הטקסט, היית מבין שאני מנסה לעשות דבר שנקרא מיקוד - למצוא את שורש הבעיה, בניגוד אליך שאצלך אתה כותב "אוהב אותך" ללקוח אבל כוונתך היא יותר שאתה אוהב את כספו. שיטתך היא כמו לתת כדור אקמול לכאב שיניים. תזכור משהו אחד - זכותך להביע את דעתך כמובן (ולדחוף פרסום שלך בכל מקום), כמו שבדיוק זכותי היא לשאול שאלות ממוקדות את אותו אדם ששואל. חץ

IBP1

New member
רק לידיעתך מיקי אפנה אלי לקוחות

ולא קיבל ממני על כך שקל.ואם איני טועה בעוונותיי הרבים שכחתי להודות לו על כך.

אני משער שיש סיבה לכך

מכיר את המשפט: Scratch my back and I'll scratch yours? אני בטוח שהוא מפנה אליך כמו שאתה מפנה אליו מסיבותיו השונות, אך מעיון בתגובות פה, רוב ההפניות הן אליו לעצמו. לא זכור לי שראיתי שהוא עושה כמוך - סופ"ש בהתנדבות לעזור לאחרים. אני משער שהסיבה שאתה עושה זאת היא גם לעזור וגם להביא לביתך, והרעיון לדעתי הוא רעיון טוב. אגב, אתמול שמעתי סיפור. לא אציין שמות כי חלק מהאנשים מוכרים למיסטיקנים. מכשף אחד קיבל הצעה מ-3 פותחות בקלפים בטארות ביפו: אנחנו נכניס קלפי עין הרע ללקוחות, ונשלח אותן אליך ל"ניקוי" - ובתמורה נתחלק ברווחים. סתם לידיעה. חץ

מאיה113

New member
אני לא מאמינה חץ למה שאני קוראת

אתה משמיץ אדם שאתה בכלל לא מכיר.. לא יודע באיזה וכמה מצוות עושה.. זה מאוד נחמד להסתתר מאחורי המקלדת ולהשתלח כך באנשים.. אתה שולח חץ מורעל בלי ידע בלי ביסוס לא לחינם כנראה בחרת את השם הזה.. שיהיה רק טוב בחיים.. ואל תשכח "ואהבת לרעך כמוך" מאיה.

מאיה

עד כה, לפחות לפי התגובות שהוא פירסם בעבר בפורום זה ואחרים, לא נראה לי שממש טעיתי. יותר נראה לי כי דעתך משוחדת (תלמידה שלו במקרה?) ולא, אינני אוהב כל אחד, ולדעתי אחד שאומר שהוא אוהב את כולם אומר את זה מהפה החוצה ותו לא. אגב, אינני מסתתר מאחורי מקלדת. אין לי בעיה להיפגש עם כל אחד ולהוכיח את הדברים, כל עוד אותו אדם שנפגש עימי מתחייב לא לנסות פסיכולוגיה בגרוש ובלי פתגמים. מאיה, אולי את מסתפקת בתשובות מעורפלות וכוללניות. אני חושב שמגיע לאנשים ששואלים כאן - יותר מזה. חץ

מאיה113

New member
אם כך למה אתה לא נפגש איתו???

אולי מה שרואים מפה לא רואים משם... אולי תופתע??? או שההצעה שלי מעבר לרצון וליכולת שלך לבדוק.. לאשר לאמת.. לא , אני לא מסתפקת בתשובות מעורפלות ותמיד כשהתקשרתי וביקשתי הסבר הוא ניתן בהבנה עם המון ידע.. ואני תלמידה של כולם...מכל אחד אני לומדת משהו בחיים האלה..מכל מלמדי השכלתי וגם מתלמידי.. גם ממך אני לומדת... ואחרים לומדים מידיעותי..כך שזה הדדי..הלמידה. הרי אין סוף ללמידה לידע..ושמחה ללמוד מכל אחד ואחד אפילו ממך ... אם הייתי מכיר אותי היית יודע שדעתי לא משוחדת בכלום.. נהפוך הוא...אני לא מסתפקת בתשובות סתמיות... קל להשתלח באנשים..אבל במקום זאת אני מעדיפה לנסות להבין לרדת לעומקם של דברים...הרי אם אשתלח מה אלמד??? ומתי הלמידה בחיים נפסקת??? אני מניחה שאף אתה לומד כל יום דבר חדש...כמוני. ואם לא הייתי לומדת מכל אחד ידיעותי היו מאוד מצומצמות וחבל.. את מיקי אני מכירה שנים..תמיד העשרתי את ידיעותי ממנו והוא ממני.. כך שזו ידידות טהורה שמעשירה האחד את השני. מאיה.

ובכן מאיה

הסברתי מקודם את התנאי, ולצערי עד היום הוא לא קיים. אפילו פה אינני מקבל כל תשובה ממנו זולת פתגמים שחוקים וסתירות על גבי סתירות בתשובותיו. אינני מנסה להוכיח פה "אני צודק והוא טועה", אלא שכשאני עונה, אני עונה אחרי בדיקות והוא עונה בפתגמים ובדיסאינפורמציה ללא שום רפרנטים ועם המון המון המון מתיקות. יש כאלה שמתיקות כזו קונה אותם. לא אותי. לגבי שאר מה שכתבת (לימוד וכו') - כשאת צודקת, את צודקת
אגב, אשמח לשמוע ממך תגובות לגבי מה שכתבתי בבלוג שלי היום (ללא כל קשר לשרשור הארוך הזה. השרשור לא יחזור, אני גם מפיק לקחים
). תודה, חץ

מאיה113

New member
קראתי עכשיו מאוד מעניין

האמת שאתה צודק שיש שרלטנים...ואני נתקלתי בחיי בהמון שרלטנים.. אנשים שלא היה להם בושה לנצל את מצוקת אנשים.. נהניתי לקרוא ואפילו קראתי יותר בבלוג שלך.. לגבי המחיר אני חלוקה מעט..אתה כותב 50 שקל..את זה לא הבנתי ??? אלפי שקלים זה באמת גזל ושוד לאור יום...אבל 50 שקל...אההה יש אנשים שמתפרנסים אך ורק מזה...גם מאות שקלים זה הרבה..אני חושבת שתלוי למה באים..ואיך קובעים מחיר ועל פי מה?? טוב וזה דיון נרחב אחר... נהניתי ועדיין קוראת אותך עוד. מאיה.

למעלה