מיקי, מיקי..
אתה יודע, אתה מנסה לשחק אותה רגוע, אבל אז יוצא ממך "מיקי העצבני" ואתה מצליח להפיל את עצמך שוב ושוב.. לא חבל? קבל איזה לקוח לפני שתענה, אחרת הפרסום שתעשה לעצמך יהיה שלילי... לא שווה לך
1. אינני מחפש להשוויץ, אינני מחפש להתפאר, ואם הסתכלת על החתימה שלי בהודעות, היית רואה שאני בכלל לא מציג את עצמי כמיסטיקן ואינני מקבל לקוחות, בדיוק הפוך ממך, שאתה מחפש במה להשוויץ ולהתפאר. זכותך. 2. אין לי בעיה להפנות למיסטיקנים מתי שיש צורך, ואינני מפנה לכל מיסטיקן, אלא לאחד שאני מרגיש שיכול לעזור בצורה הכי טובה לאותו אדם, אבל כרגיל ממשפט אחד אתה אוהב לעשות סלט. אגב, ככה בשקט, אתה יודע מה ההבדל הגדול בין ההמלצה שלך לשלי? די פשוט: מיקי ממליץ לפנות למיקי בד"כ. תוכנית הרדיו שלך והמאמרים שאתה מפרסם באים להאדיר את שמך והשתתפותך בפורומים היא לא יותר מאשר פרסומת לעצמך, בשעה שאצלי אין לי בעיה להפנות לאחרים, ללא קבלת אגורה שחוקה אחת משום צד - לא הלקוח ולא המיסטיקן. 3. לו היית באמת קורא את הטקסט, היית מבין שאני מנסה לעשות דבר שנקרא מיקוד - למצוא את שורש הבעיה, בניגוד אליך שאצלך אתה כותב "אוהב אותך" ללקוח אבל כוונתך היא יותר שאתה אוהב את כספו. שיטתך היא כמו לתת כדור אקמול לכאב שיניים. תזכור משהו אחד - זכותך להביע את דעתך כמובן (ולדחוף פרסום שלך בכל מקום), כמו שבדיוק זכותי היא לשאול שאלות ממוקדות את אותו אדם ששואל. חץ