מוזר מאד...

BLUEANGLE

New member
מוזר מאד...

כל יום שאני הולכת לישון ומכבה את האור לגמרי בחדר , וכעבור כמה זמן אני מתחילה להרגיש שיש "משהו\מישהו" בחדר,ואז מדליקה האור בחזרה אז איני רואה כלום. עם הזמן התרגלתי לזה וחשבתי שאולי אני מדמיינת. אבל לפני כמה חודשים, כמה פעמים הרגשתי שהוא נוגיע בי,ומתחיל לממש אותי. וגם הרגשתי שאיני יכולה לזוז ,ומרגישה שהוא מעלי או מתחתי וכאילו שוכב איתי, ומאז איני מרשה לעצמי לישון עד שאור היום עולה(יש להזכיר שאיני פוחדת מחושך). לפעמים נהניתי ממה שעשה. כל הדברים הנ"ל כבר מתרחשים שנים ונעלמים וחוזרים . סיפרתי לאימא ולקחה אותי אצל מישהו שאמרו לנו שהוא מבין עניין, הוא אמר שזה שד,ובזמנו הוא קרא עלי דברים שלא הבנתי כלום מהם, ואחרי זה באמת זה נעלם,והינה הוא חזר שוב. איני מבינה מה זה ? מה רוצה ? אבל אני בטוחה שזה לא הזיות או דימיון. אנא עיזרו לי.... רוצה לישון טוב, מאד עייפה,כבר 3 חודשים שאני במצב שאיני נרדמת בלילות. וסליחה שכתבתי הרבה. הצילו!

BLUEANGLE

New member
תעזור לי

אני בת 26 מנצרת, אז מה אני יכולה לעשות? נוראה מפחדת? נא תעזור

קודם כל לא לפחד.

הפחד רק מזמין זאת. דבר שני אני יכול לנסות להדריך אותך כדי לגלות אם זה שד או לא. מעבר לזה אני לא יודע אם אוכל לעזור לך. אנחנו ממש רחוקים אחד מהשני. את צריכה לפזר למרגלות המיטה שלך בלילה חול ים או קמח, טלק, לא חשוב מה מהם. וללכת לישון. בבוקר עליך להביט ולראות אם יש תביעות רגליים של תרנגול. הם נראות כמו שלוש אצבעות דקות. או כמו האות שין בדפוס "ש". אם כן, את צריכה לחפש מישהו בסביבה שלך שיגרש אותו. אם לא, אז זו הייתה הרפתקה ושיהיה לך יום יפה. אוהב מיקי

BLUEANGLE

New member
תוצאות....

עשיתי מה שביקשתה שאעשה, ולא מצאתי כלום בבוקר,אבל הוא היה ולא התקרב מהמיטה והרגשתי שהוא היה, היה מתבונן או מרחף או לא יודעת מה עשה מבלי להתקרב למיטה!! אז מה אעשה עכשו ?אני חלמתי אתמול חלומות מוזרים שאיני זוכרת עכשו, ושקמתי בבוקר כל הגוף היה מתוח ולא יכולתי להזיז את רגליי ואת ידי הימינית , והרגשתי התכווצות בשרירים!

תמשיכי לעשות זאת כמה לילות.

ונסי ליצור איתי קשר. פרטים בכרטיס שלי. במידה את לא יכולה או לא רוצה שימי סכין חדה עם שפיץ, מתחת לכרית שלך ושנתך תהיה טובה יותר. אוהב מיקי

BLUEANGLE

New member
איך???

מה לעשות בדיוק בכדי לצור איתו קשר? ומה הוא יכול לעשות? נא להסביר לי בדיוק מה קורה פה כי איני מבינה כלום?

IBP1

New member
בסמוך להודעתו מופיע כינויו

תלחצי עם העכבר על הכינוי ויופיע חלון עם פרטיו של מיקי.

לBLUEANGLE

נסי לעשות מה שבקשתי, זו התחלה טובה. ואל תתני לו לגעת בך, יש לך יכולת להילחם ולהתנגד. הכי חשוב שתשימי סכין חדה מתחת לכרית שלך ואל תחששי משום דבר. אוהב מיקי

BLUEANGLE

New member
רציתי לספר עוד משהו..

אני ואימא שלי מרגישות בו באותו זמן,ואימא ואבא שלי יצא להם לראות אותו, ופעם היא שאלה אותו מה הוא רוצה אבל הוא לא ענה,ופעם אבא ואימא היו באותו חלום בו זמנית ואבא הציל את אימא ממנו מתוך החלום הזה,ואח ואחות חלמו עלו כל יום אחד,ובזמן זה הוא לא היה מופיע אצלי ואחר כך נשארנו אני ואימא שמרגישו וחולמות עלו בו זמני. אבל כל אחת בצורה אחרת.

תגוביה, אם לא אכפת לך

קודם כל אני רוצה לפתוח בשאלה. האם את או מישהו בבית עוסק/חובב מיסטיקה, מאגיה, כישוף, טארות, סיאנסים וכו'? (אחד מהם או את כולם?) התשובה לשאלה הזו חשובה. לא בשביל הסקרנות האישית שלי, אלא להבין מה קורה וכדי למנוע הישנות. "נחמד" שאותו מישהו החליט שזה שד. זה יכול להיות עוד 1001 סוגים של ישויות (לפעמים חוצנים). אני לא יודע למי אמא שלך שילמה (אם היא שילמה) אבל יש פה 2 אפשרויות: 1. במקרה היותר רע אותו "מבין" לא ממש הבין והוא עבד עליכן. קורה. 2. הוא לא זיהה את הסיבה שבגללה מגיע אותו יצור/ישות (היא לא מהאור), מה שאומר שאם הוא עשה איזה פעילות כלשהיא, הוא שכח לבצע אלימינציה של הסיבה, מה שגורם כמובן לחזרה של אותה ישות/יצור. בגלל זה שאלתי את השאלה הראשונה. הציעו לך כאן לשים חול או דברים אחרים ליד המיטה. זה לא ממש יעזור במקרה שלך מכיוון שאותה שיטה (ענתיקה בטירוף ולא ממש רלוונטית היום) היא רק בשביל לגלות, רק שאצלך לא צריך לגלות את זה - את כבר יודעת שיש משהו שם ואת מרגישה את זה כבר מס' חודשים. תרשי לי לאמר לך משהו כזה: מיסטיקן טוב לא צריך לפגוש אותך כדי להוריד את זה ממך, ולא ימליץ לשים סכינים או רימוני יד מתחת לכרית (זו עוד אמונה תפלה שרצה. מה לעשות שאותם יצורים לא ממש נבהלים מדברים כאלה. אחרי הכל - הם לא פיזיים והם לא נחתכים!). את יכולה לשבת בצד השני של כדור הארץ בבית מלון והוא יוכל לעשות את מה שצריך כאילו היית ליידו. כל מה שהוא יצטרך זה שמך המלא (המהדרין יבקשו גם שם של אמא) והוא יכול לעשות את זה איתך בטלפון. מיסטיקן טוב יכול לסיים את כל העניין תוך כמה דקות, אבל מה שמאוד חשוב הוא למצוא את הסיבה עצמה להופעה כדי לעצור את המעגל קסמים הזה. אם מדלגים מעל זה - זה יחזור שוב עוד כמה חודשים. תודה ויום טוב, חץ

IBP1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תראה כעת "הרסת" אותי מצחוק ,מה זה פוצצת אותי מצחוק. תראה תהא דעתך אשר תהא ,אני לא הייתי מזלזל בידיעותיו של מיקי ,אולי אתה קורא בנושא תקשור וכדומה. אך לא נראית לי דרכך השלילית לפסול אחרים סתם ככה. אני מכיר את ידיעותיו של מיקי אשר הן רחבות ויכול להגיד משיחותיי עימו כאדם המתעסק 30 שנה במיסטיקה (וזה עדיין מעט זמן ליד מיקי)מצאתי אותו כאיש שיחה מעניין ובעל ידיעות מופלגות. בהרבה כישופים למשל ,עושים שימוש יעיל בסכין (אחד מהם למשל הנעשה בוריאציה שונה ,תמצא בספר של סקוט קאנינגהאם "עוצמת האדמה" שתירגם לעברית עמיתנו מהפורום השכן "כוכב השחר" ). אני רואה כי לא הבנת את הרמז שלי עם החצים ,אבל נניח לזה לעת עתה. בתור אדם העוסק במיסטיקה עליך ללמוד לכבד דעות הנוגדות לידיעותייך שכן אם במקום להתנהג כך תכבד דעותיהם של אחרים ,אולי תלמד משהו מאדם אחר. לצערי לא נראה כי אתה דמות שתשכיל ללמוד וכל שכן ממורה כמיקי ,אמליץ לך לקפוץ לבקר בשיעוריו ,הוא מזמין אנשים לבקרו בהרצאותיו.

ובכן IBP

ראיתי את דעותיו של ידידך, ראיתי את התשובות המעורפלות שהוא נתן ואתה נתת. אני טיפוס קצת שונה, הולך בתכל'ס. אתה רוצה לצחוק על דעותיי? חופשי ידידי, צחק כרצונך. בסופו של דבר, את הדברים כתבתי למי שפנה ומה שחשוב לי האם זה עוזר לו או לה למצוא את הפתרון, במקום להתחיל להפציץ בשטויות. יום טוב לך, ואגב, עניתי לך בנענע לגבי משהו ששאלת. חץ

אה, ובקשר לסכין

כן, ידוע לי שיש טקסים שיש סכין בכישוף. לא דיברתי על זה, אלא יותר על עניין של שינה עם סכין מתחת לכרית - זו אמונה טפלה ואם אתה צריך לישון עם סכין כי אתה חושש שיש משהו, לא עדיף פשוט לבדוק אצל מיסטיקן ואם צריך - לסלק את זה? חץ

IBP1

New member
אתה עדיין מצחיק אותי .

חץ אתה מתפלל לקב"ה ,אני מכיר כמה אנשים שישאלו אותך האם פגשת בו? ומכיר גם כמה כאלה שיגידו על תפילתך שהיא צורה של מאגיה ועל כאלה שיגידו על תפילתך שהיא אמונה תפלה. ואותו דבר גם על תקשור . האם הם צודקים ? 12 מיליון יהודים טוענים כי האל אוהב אותם נקודה.6 מיליארד אנשים טוענים אחרת לגמרי ובינהם גם כאלה שטוענים שהוא בכלל לא קיים.מי צודק ומי טועה ?הרוב? המיעוט? אתה? אני לא יודע באמת מי? אבל דבר אחד אני יודע שאם לא נכבד את ידיעותיו של האחר ולא דעותיו לא נוכל לחיות יחד.

אני???

עשרות פעמים כתבתי בשבת בפורומים, החלטת להפוך אותי למתפלל? צר לי, לפני 20 שנה בערך כבר חזרתי בשאלה. אני מצטער שאתה מנסה להפוך את היהדות למאגיה. במקרה הטוב זה פולחן, ויש הבדל בין ה-2. אם לא היה בעיות של זכויות יוצרים הייתי מצטט מהמילון כאן. 6 מיליארד אנשים כן מאמינים באלוהים (האוכלוסיה פה היא 6.7 מיליארד לפי דו"ח האום ממאי 2005) אם תתייחס לכמות הנוצרים, מוסלמים, יהודים, ועוד כמה פלחים. אבל אתה יודע מה? אוקיי, אקח את דבריך לתשומת ליבי להבא. חץ

IBP1

New member
חץ אמרתי "אנשים אומרים"

לא ציינתי שאני אמרתי! אני עדיין שייך לצד של אלה המאמינים כי הקב"ה אוהב את היותי יהודי ועברי מבטן ומלידה.

למעלה