מוזיקה

whiteshit

New member
מוזיקה

שלום... אני צריך מוזיקה מרגיעה, אני מאמין שאנשים שעוסקים בכישופים וכאלו יש להם מוזיקות כאלו. זה לא שאני רוצה לעשות כישוף או משהו פשוט אני צריך מנגינות מרגיעות. מנגינות מאגיה כאלו או משהו כזה. אני לא יודע בדיוק איך לקרוא לזה. אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון, כי אני די צריך את זה. מנגינות שקטות כאלו. תודה מראש...

The Dark Qween

New member
אממ...

ההודעה שלך קצת מצחיקה אותי :"מנגינות מאגיה כאלו " ?!?!? אז רק בכדי להבהיר את הנושא , אין דבר כזה "מנגינות מאגיה " ,נכון שיש כאלה שמשתמשים במוזיקה ככלי במאגיה אבל סוג המוזיקה הוא דבר אינדבידואלי לחלוטין , זה תלוי לאיזה סוג מוזיקה אתה מתחבר ,יש מי שיגיד לך שמוזיקה קלאסית משמשת אותו הכי טוב במאגיה ויש מי שיגיד לך שהוא דווקא מתחבר למטאל... לפי מה שהבנתי מההודעה שלך אתה מתכוון למוזיקת "שאנטי" (בהיעדר שם יותר מדוייק ) אז הנה כמה דיסקים : pilgrim heart -להשיג ברשת חנויות אבן חן well balanced - להשיג ברשת חנויות אבן חן blackmore's night - להשיג ברשת חנויות רב חן יש גם את הדיסקים של אמה שופלין שלדעתי נכנסים לקטגוריה של מרגיעים אבל אני בטוחה שיש כאלה שלא יסכימו איתי , אני גם ממש ממש ממש ממש ממליצה על הפסקולים של שר הטבעות שניתן להשיג עכשיו במחיר מצחיק בתו השמיני או ב"טאוור רקורדס" ... מקווה שעזרתי - קייט

whiteshit

New member
יאללה

כן זה בערך מה שחיפשתי. כמו שר הטבעות כזה... פשוט לא ידעתי איך להסביר את זה. תודה!!

The Dark Qween

New member
גם אנני לנוקס מדהימה !!!

ואני באמת ממליצה לך גם על שאר הדיסקים שפירטתי ... מקווה שעזרתי

hagakora

New member
enigma

כל האלבומים שלהם מעולים, מוזיקה קלאסית, adiemus, era, zen breakfast

hagakora

New member
השם שלהם

זה חשוב עם E גדולה, אנשים מתעקשים על זה לפעמים, חשבתי שאתה מהאנשים הלאה, עוזב, יש לי כל מיני שריטות לפעמים

3yuval3

New member
מוזיקה מרגיעה עם צד כישופי בעניין?

מוזיקת הפתיחה של תיקים באפלה תספיק

Duke Tear

New member
כתוב מוסיקה פאגאנית בגוגל

או שתנסה להוריד (לא תמצא בקאזה) הרכב בשם Faun neon velt חוץ מזה, מוסיקה קלאסית של ווגנר או סיביליוס מעולה

tulkas

New member
קלטית

אני ממליץ בחום על מוזיקה קלטית. פשוט עושה טוב לנשמה.

למעלה