מוזיקה אנשים

GallaxY

New member
כן אניגמה זה משהו טוב...

במיוחד האלבום שלהם The screen behind the miror... אם על המלצות דיברנו, אתה תצתרך לשמוע כמה פעמים בשביל להבין מה כל טראק אומר, טוב אז דבר ראשון, כל דבר של אינפקטד מאשרום, בוא תנסה לשמוע את Infected Mushroom - None of this is real Infected Mushroom - Shakawkaw Pleiadians - Electra Passenger- Morning Pray S.U.N Project - zwork זה טראקים ישנים יחסית, אבל יפים מוות לדעתי
בקשר לצ'יל... אויש בוא אליי לאייסיקיו 236383197

AeroSlash

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

אני אוהבת את הטעם שלך

E K O

New member
מגוון אצלי

קלאסיקות - מוצארט, באך שנות ה-60, 70, כל דבר ישן - Little Richard, Platters, Temptations, Lips Inc., George Thorogood.... מלא, מי ששר את Lonely, כל הפס קול של אקסימו לימונים למיניהם ישראלי - שלמה ארצי, משינה ועוד שירים ספורים של אמנים אחרים Metal, Heavy rock, Heavy metal - Iron Maiden Steppen Wolf Uriah Heep Megadeth Metallica Scorpions ועוד מלא =]

GallaxY

New member
אוו......

קלאסיקות, Say no more... מוזיקה קלאסית זה ה-דבר, ה-בסיס לכל המוזיקה העכשווית... מסובכת מעניינת.. מעבירה רגשות... תענוגג !!! אני אישית לא מסוגלת אבל לשמוע שנות 80, 70 ביטלס וכל זה... הסאונד משגע אותי חחחח נשמע כל כך ישן... לא אוהבת
ד"א הסקורפיונס תכף בארץ!!

GallaxY

New member
אאהה עוד משהו אנשים

אם יש איזה משפט משיר .. משפט אחד, שהשפיע עליכם במיוחד... הינה הזמן לצטט אותו
"You bleed just to know you're alive" >> זה משפט חזק לקוח מהשיר: Googoo dolls- Iris

Janem

New member
חחח, משהו שהשפיע עלי בתחילת

גיל ההתבגרות: "trah trah trahti bidoh, vidoh vdoh, vidoh vdoh, vperyod dvijennie nazad, ti rada i ya toje rad" otpetie moshenniki.

Janem

New member
עוד משו נחמד:

"the roof the roof the roof is on fire the roof the roof the roof is on fire we don't ned no water let the motherfucker burn burn motherfucker burn" bloodhound gang

AeroSlash

New member
כמה....

מאירוסמית' בעיקר.. Life is a journey, not a destination.. וגם המשפט שמופיע בחתימה שלי
.. ועוד כמה.. פשוט אני אחרי פיתרון של כמה אנסינים טובים למגן מחר ולכן אני לא במצב לחשוב יותר מדי... [מה הכי דפוק? שזה בכלללא עוזר.. סתם ניסיתי לפתור אנסינים כדי להכנס לראש המעוות של מי שמחבר את הבחינות]

Drunk Bullet

New member
____

קודם כל מטאל - הסגנון המועדף עליי הוא Doom, אח"כ Melodic Death וגם Sympho Black..לא מסוגל לשמוע Heavy (נרדם) אבל מסתדר עם Power.. להקות אהובות: Dark Lunacy (דת'/בלאק) Dark Tranquillity (דת' מלודי) DRACONIAN (דום משובח) Embraced (בלק מלודי) Estatic Fear (דום) EVERGREY (פאוור-פרוגרסיב) Forest Stream (דום) Insomnium (דת' מלודי) Katatonia (האמא של הדום מטאל) Lacrimas Profundere (דום) Orphaned Land (דת'/דום/פולק) Paradise Lost (פעם דום, עכשיו רוק מלנכולי) SkyForger (פולק תוצרת לטביה) Swallow The Sun (דום איכותי) חוץ ממטאל, אוהב גם רוק - כבד ואלטרנטיבי - Кино, любе, Cranberries, Paradise Lost. ואוהב מוזיקה רוסית ישנה.

the freaky girl

New member
:).........

מטאל-כבד, פוואר, ט'ראש, דת', גותי, בלאק וכל מה שנחמד לי ומתאים לי.. רוק של האייטיז... נוסטלגיות..
ובכלל כל מה שבסגנון.. D: וכן מה שמתאים לי במצברוח.. שירים רוסיים [כל מיני..
כולל הסוגים שציינתי מעל..וכולל שירי ילדות..
]

AeroSlash

New member
רוק ומטאל לכל סוגיהם

חוץ מהמטאל שציין אדגר.. להקות יש יותר מדי, אין כוח לפרט.. אני גם מתה על שירי הילדים הרוסיים.. קלאסיקות של שנות ה-60 ועוד כל מיני דברים פה ושם..

Drunk Bullet

New member
../images/Emo6.gif

"רוק ומטאל לכל סוגיהם חוץ מהמטאל שציין אדגר" ... אוהו! נשאר כ"כ הרבה..heavy, heavy ועוד heavy?

למעלה