מוזיקה אנשים

חחח הקווקזית הזאת? ../images/Emo6.gif

דרך אגב.. שם המשפחה המקורי שלה זה "חדדטוב" אבל לדעתי האישית... יש לה קול מגעיל.. ובכלל... כל "הזמרים" המזרחים נשמעים כמו זאבים בודדים שמייללים בלי הפסקה...

Janem

New member
אגב, את כל השירים שלו כתב

זאב נחמה, אשכנזי. ואם אתניקס, הלהקה שכתבה את השירים שלו היו מבצעים אותם זה היה נשמע יותר יפה, כי השירים עצמם טובים.

גם עוזי חיטמן כתב הרבה שירים

לזמרים מזרחים... כל הזמרים המזרחים רק שרים... הם לא כותבים את השירים בעצמם...

Janem

New member
זה תלוי

רוב זמרי הדיכאון המזרחים כתבו את השירים שלהם בעצמם, אלו שדומים יותר לפופ נעזרו במלחינים וכותבים פופולאריים יותר...

GallaxY

New member
הדיכאון נשמע כמו בכיינות טוטאלית

המקום האחרון בו אני רוצה לשמוע אנשים בוכים זה בשירים... ד"א גם במטאל יש סולנים בכיינים.. אבל שמתי לב שככל ששומעים יותר ככה מתרגלים לקול

Janem

New member
כן, יש להם חתיכת סטיות...

יש להקת בלאק אחת ששמעתי ובהתחלה חשבתי שרק סולן ממין זכר יכול לשיר עם קול כל כך עבה וכל כך עמוק, בסוף התברר שזו בחורה...

AeroSlash

New member
זה לא ארץ' אנמי?

כמו שידיד שלי אומר היא נשמעת כמו דני פילת' [האומו] במיטבו..

Drunk Bullet

New member
היי היי.. עד מטאל

בכיינות במטאל זה אומנות, לא כמו במזרחית..כל הDoom מטאל מבוסס על דכאון וצער..

Janem

New member
האמת

שבלי העיבוד המזרחי לשירים (הסלסולים, הכיוון של הגיטרות והאורגנים, השירים האלה היו נשמעים נורמלי, חלק היו דומים לשירים ספרדיים קלאסיים וחלק לסתם שירי פופ.

Janem

New member
שירים בערבית עוד יותר מגעילים.

והם דומים רק בגלל שהם שרים אותם באופן שיהיה דומה למוזיקה ערבית, אם לשיר את השירים האלה (למשל של שרית חדד ואייל גולן) בטון נורמלי ובלי סלסולים הם ישמעו בסדר, ניסיתי. שירים בערבית הם בערך 20 דק' כל שיר, ויש להם כלי נגינה מיוחדים רק להם, נבל ערבי ואוד (גיטרה ערבית), וזמר בן 60+ שנראה כמו לוויתן ששר את השירים...

GallaxY

New member
חחחח רסמי אבל הסלסולים

והכל הבכייני משגע עעע אותי!

למעלה