מוות

מוות

אתה רואה אנשים מתאים ושואל את עצמך למה זה לא אני, האנשים שמתים מסתכלים עליך מלמעלה ושואלים את עצמם, למה הם זה לא אני? זוהי דרכה של החיים לגרום לאנשים להיות לא מרוצים, אתה אף פעם לא תקבל מה שאתה רוצה, כי זה מה שיש, מה שאלוהים רוצה.... זוהי התערבות אלוהים מחשש למערבולת אנושית ברגע שיהיה לך טוב, אלוהים יבוא וינפץ לך את החלום...

בדדי

New member
מ....

התאבדות -פתרון תמידי לבעייה זמנית אסור לאבד את התקווה והחלום אסור לרגע לוותר על החיים אסור לרגע אחד להפסיק להאמין שגם לנו יהיו ימים טובים...ורגעים קטנים של אושר. אני מתגעגעת לאותם חברים שלי שמתים, שהתאבדו לפעמים מאוד רוצה להצטרף אליהם ..אבל אז אני חושבת על כל מה שהם מפסידים ..את כל הדברים הקטנים לאו דווקא הגדולים...תחושת העל הזאת שאתה עושה משהו טוב למען אחר, חיוך של ילד..נס רפואי...ההתרגשות מהשקיעה מהטבע המדהים ועוד ועוד... אל תתני לאף אחד לנפץ לך את הטוב את החלום אפילו לא לאלוהים תמשיכי לחלום,חלומות כן מתגשמים אולי לא בדיוק כמו שרצינו אבל הם מתגשמים . זה הכל בשבילך הביטי לשקיעה עדיין לא עבר זמנה הכוכבים זורחים חינם כל השנה ...כל יום קורים ניסים גם לנו עוד יקרו... זה הכל בשבילך!!

למעלה