מוות ל"צהבת"

ARIBBA ASHKENAZ

New member
בוודאי שחר ../images/Emo70.gif

גם אבירמוס(שנעלם בזמן האחרון) "האוהד נועם" וכמובן אדם"בולגרי"אלי(הבנתי שהוא הורחק),מוזמנים לכתוב כאן תמיד ידעתי שאתה אוהד
בנשמתך וברגע שמספמ"א יחזור בגדול-גם אתה
גם בתור אחד שצהל כאשר ירדתם ליגה,אני מברך על שובכם ומייחל ליום בו תהיינה 3 קבוצות טובות ברמה אפילו אם עם 2 מהן-יש לי בעיה פוליטית/אידיאולוגית

יוסי®

New member
ירדת עליהם, תקפת אותם בחריפות,

השתמשת במילים קשות מאוד - אבל לא ברור למה. מה הם אמרו לך? מה הבעיה שלהם איתך ושלך איתם בדיוק? זה לא לעניין לתקוף אותם, ללא מתן כל הפרטים של התקריות שלך איתם.

ARIBBA ASHKENAZ

New member
צביעות זה דבר שיכול להוציא מהכלים

גם אנשים רגועים ביותר בדר"כ נכנסתי בזמנו לפורום שלהם במטרה אחת-להפוך אותו למעניין לקריאה הם לא רצו שאכתוב שם מההתחלה מאיזושהי סיבה אם יצא לך לשאול אותם מדוע זרקו אותי,השקרנים בטח יגידו לך שזה בגלל שכתבתי ב"סגנון בוטה" אבל זה ממש לא בגלל זה כי הם מחקו לי הרבה הודעות שלא כללו מלים בוטות לא יתכן שפשפש כמו עידן ארז יכתוב לי:"אם אתה לא מתייצב אצלי ב-ICQ ב-6:00 בבוקר-אתה מחוק
" הם פשוט רוצים שיהיה שם גן-ילדים ובזה אני לא מוכן לקחת חלק הם מוכנים שיכתבו שם מלים גסות בתנאי שזה משרת את האינטרסים שלהם(למשל:"FUCK OLYMPIAKOS") כשאני כותב שם:"FUCK PAO" או אפילו לא מקלל-מיותר לציין שהם מוחקים בלי למצמץ דו פרצופיות זה דבר ששנוא עלי במיוחד בקבוצתי האהודה משכבר הימים בעקרון אני רוצה לחזור לכתוב שם- אבל זה בתנאי שלא מחפשים אותי כדי לריב אלא כדי לתרום לפופולאריות של האתר חבל מאוד שמחקו אותי כי היו לי כמה רעיונות איך להפוך את הפורום באנגלית למרתק ולא לאיזה חור של ליקוקי-תחת וזיבולי שכל על שטויות הם(המאפיה) חיפשו לריב איתי בכל הזדמנות והכתיבה בפורום הפכה לבלתי-נסבלת האנשים שכותבים שם הם ברובם מרובעים שזה פחד למשל,כתבתי שם הסבר מלומד מדוע כדאי למכבי לגמור במקום ה-2 בבית המוקדם ביורוליג ולא במקום ה-1,אז הקרנר הזה התנפל עלי,קרא לי "מפגר" ואיים שהוא ימחק אותי(איום שהתממש בגלל שהעזתי לבוא אליהם בטענות שהם מוחקים הודעות שלא מוצאות-חן בעיניהם) וכמובן לא מצא-חן בעיניהם שהייתי נגד האחווה המטופשת של המאפיה עם אוהדי פאנאתינאיקוס האלימים והם עשו הכל כדי שאנשים לא יוכלו לקרוא את דעתי על הנושא(למרות שהיו שם כאלו שהסכימו איתי ולהם לא מחקו הודעות) ללא ספק היה להם משהו אישי נגדי בלי קשר להודעותי(עם קשר,אבל בלי קשר לסגנון הכתיבה "הבוטה" עלק)

roy_ma

New member
הרמתי את הכפפה.../images/Emo106.gif

חזור לכתוב בפורום. אני אדאג שלא תימחק.

ARIBBA ASHKENAZ

New member
אשתדל להעלות נושאים מרתקים לדיון

אבל אם אראה שהמגמה של השמרנות נמשכת-אסתלק מיד

למעלה