מוות ל"צהבת"

ARIBBA ASHKENAZ

New member
מוות ל"צהבת" ../images/Emo46.gif

אני לא יודע אם יהיה לי הכוח ו/או האמצעים לנהל מלחמת-קודש נגד האתר הפאשיסטי סותם הפיות הזה אבל מנהלי האתר הזה הם ללא ספק צבועים ושקרנים מהמדרגה הראשונה האם הם מנסים להוכיח לי בכל דרך אפשרית שהם פשוט לא היו ראויים לזכיה בגביע אירופה אשתקד
האם הם מנסים להוכיח לי בכל דרך אפשרית שיש משהו בטענות הקומיס ממלחה ואוסישקין
הסיבה שלא זכיתי שם ליחס הוגן היא שיקולים מאפיונרים בלבד(משהו בסגנון:"יש לנו מספיק אוהדים גם ככה אז אנחנו לא צריכים אותו") אפילו שכבר הצעתי להם לשכוח את מה שהיה,הם לא הסכימו ומחקו לי שוב הודעות לחבר´ה האלה יש אובססיה נגדי באופן אישי והם לא מהססים לנצל את כוחם הציבורי על-מנת לנגח את מי שמנסה לחשוף את האמת אודותיהם למען ההגינות אציין שרועי מרום ורוזנקרנץ לא היו בעד סילוקי מהאתר אבל עצם שתיקתם על העוול מוכיחה לי לצערי,שהם חלק מהבעיה שבגינה,אני לא רק דואג לאיכות אוהדי מכבי אלא גם מודאג מאוד מהתדרדרות הערכים של החברה הישראלית בכללותה רציתי ש"צהבת" תהיה קצת פחות מתנשאת וקצת יותר מכבית-שורשית הסיבה שנזרקתי מ"צהבת" היא לא בוטות או שימוש במלים לא הולמות אלא אך ורק שאיפתי לחירות תוך כדי נאמנות לסמל ולמסורת המכבית המפוארת אני לא בטוח שאני ארצה לחזור ולכתוב שם בתנאים שנוצרו אבל המונופול שלהם חייב להישבר מתישהו אם ישראל היא באמת מדינה מתוקנת

Kgt1

New member
אהה??? מה הקשר בין אוסף גיבובי

השטויות שאתה כותב לבין החתימה שלי? שלא לדבר על כך שאני ברגע זה יכול לספר לך על כך שהיו לי חיכוכים מאוד מעצבנים עם מנהל הפורום של אתר הכדורסל הקונגולזי. ללא ספק נושא שיחה מעניין. אני כבר לא מדבר על כך שהשפה שבה השתמשת לא מראה הרבה דברים טובים.

ARIBBA ASHKENAZ

New member
אתה חלק מהבעיה גבי

אם היו עושים לך דבר כזה כמו שעשו לי-הייתי מתעצבן באותה מידה זה פשוט נוח לך לחמם להם ת´תחת ולא לראות את המציאות

Kgt1

New member
למה אני חלק מהבעיה??? מה זה קשור

אלי או אל כל אחד אחר מאנשי הפורום הזה??? אני לא קשור לצהבת בשום אופן. מעולם לא ביקרתי בפורום ואת האתר ראיתי רק פעם אחת בשיקופית. ואם מדברים על מציאות... מתי ראית אותה בפעם האחרונה????

ARIBBA ASHKENAZ

New member
OK,אם מעולם לא ביקרת שם...

אתה לא חלק מהבעיה הייתי בטוח שראיתי את שמך שם כמה פעמים אבל בטח התבלבלתי עם "תחיית המתים" המציאות היא שסותמים שם פיות ואני בטח מבין בזה יותר ממך אבל אם אין לך קשר לאתר הזה-אז עימך הסליחה

Kgt1

New member
חזון אחרית הימים. רונן מודה בטעותו.

האם בקרוב תהפוך הליגה הישראלית בכדורסל למעניינת???

gilmore

New member
תגובה.

בכנות , נראה לי שירדת מהפסים לגמרי. "פאשיסטי" , "מלחמת קודש" , "מאפיונרים" , "שאיפתי לחירות","לשבור את המונופול שלהם אם ישראל היא מדינה מתוקנת" , "מוות לצהבת". קרא שוב את הדברים שכתבת ותבין שזה כולה כדורסל , לא מלחמה על עתיד העולם. יום טוב.

ARIBBA ASHKENAZ

New member
אני לא חוזר בי מאף מילה ../images/Emo70.gif

זה אתר מאפיונרי מתנשא ומגעיל שבמדינה מתוקנת לא היה שורד אפילו שבוע אחד נ.ב:ואל תהיה כ"כ בטוח בעתיד העם היהודי

roy_ma

New member
ההודעה שלך, רונן, לא ראויה להתיחסות

מילא טענותיך, המוצדקות בחלקן. אבל ברגע שאתה משתמש בכותרת כמו "מוות לצהבת", אינני מוכן להתיחס יותר.

ARIBBA ASHKENAZ

New member
יום אחד אני אמצא את המגילות הגנוזות

מ-IOL ונראה באיזה סגנון בדיוק אתה השתמשת לעתים כשאני כותב:"מוות לצהבת"-אני מתכוון שאני מקווה שהאתר הזה ימחק מהעולם כי לאתר פאשיסטי סותם-פיות,אין מקום בעולם המודרני ובטח שלא במדינה דמוקרטית

סלים וארזה

New member
מנהל
כמה כללים לגבי הפורום כאן 1. לא משתלחים בפורומים ואתרים אחרים. אני מבין שהיו לך בעיות איתם אבל זהו, נגמר. כאן מדברים כדורסל וכדורסל נטו 2. מותר לך להביע כל דיעה כל עוד שזה במסגרת הנושא. מותר גם לאחרים להסכים/להתנגד אליך. התייחסויות ענייניות לרוב מולידות דיון פורה. אתה יכול להסתכל בנושאים שעלו פה בפורום ולראות שהחברה´ פה מבינים כדורסל והרבה. 3. עד עכשיו עוד לא מחקתי הודעות ולא סתמתי פיות ואני מקווה שלא אעשה זאת לעולם. למרות זאת אם אראה שמתחילות פה ירידות והעלבות על בסיס אישי לא אהסס להפעיל את סמכויותיי כמנהל פורום. 4. ברוך הבא, ומקווה לראותך כאן תורם לדיונים ולדיעות שמועלות בפורום.

ARIBBA ASHKENAZ

New member
אני לא חדש פה YOU KNOW

אני פליט מהפורום הישן מ-IOL ואם היית רואה אילו דברים והשמצות נכתבו שם-לא היית בא בטענות אלי הפורום בIOL היה יותר פופולארי מזה גם בגלל שאפשר היה לכתוב שם דברים בוטים על רקע של קהלים,פוליטיקה ושאר ירקות אני לא מעוניין בפורום יבש עם ניתוחים משמימים על קבוצות NBA שוליות אלא לכתוב בפורום תוסס,פורה ומרתק כפי שהיה ב-IOL הישן בהזדמנות אראה לך למה אני מתכוון(הפרוטוקולים הישנים עדיין קיימים למיטב זכרוני)

יוסי®

New member
הפורום שהיה ב-IOL בהחלט היה

משהו מיוחד (עם כל הליכלוך שהיה רץ שם....)

ARIBBA ASHKENAZ

New member
עדיין לא מאוחר להפוך גם את הפורום

הזה למשהו בסגנון המתכון: 1.הרבה הרבה מצב-רוח טוב 2.קומוניסטים דומיננטים שאוהבים לשנוא אימפריות צהובות ולהשניא את עצמם על מכבים טהורים 3.מנהל חבר´המן שנעלם להרבה זמן כדי להותיר את הבמה לשולפים המהירים ביותר 4. ליגה יותר מעניינת
החודש האחרון לפני העלמותו הסופית של הפורום ב-IOL היה מיוחד במינו כי המנהל כבר עזב והפורום היה במה לויכוחים ערים ומרתקים בלי בפחד שמישהו ימחק הודעות עם סגנון קצת בוטה מעבר לממוצע זו היתה תקופה של שגשוג בפורום הזה זה חסר ללא ספק

סלים וארזה

New member
מנהל
תגובה 1. יש פה הרבה מצב רוח טוב 2. יש פה הרבה שונאי מכבי והרבה אוהבי מכבי 3. מנהל הפורום עד עכשיו לא התכסח עם אף אחד ואני חושב שהוא חברה´מן גם אם הוא כאן 4. מסכים במה לויכוחים ערים ומרתקים תמיד היתה פה ותמיד תהיה. הנה אפילו כתבתי ניתוח של מכבי תל אביב בשבילך כדי שנוכל לפתוח דיון מעניין בנושא האהוב עליך

למעלה