ARIBBA ASHKENAZ
New member
מוות ל"צהבת" ../images/Emo46.gif
אני לא יודע אם יהיה לי הכוח ו/או האמצעים לנהל מלחמת-קודש נגד האתר הפאשיסטי סותם הפיות הזה אבל מנהלי האתר הזה הם ללא ספק צבועים ושקרנים מהמדרגה הראשונה האם הם מנסים להוכיח לי בכל דרך אפשרית שהם פשוט לא היו ראויים לזכיה בגביע אירופה אשתקד
האם הם מנסים להוכיח לי בכל דרך אפשרית שיש משהו בטענות הקומיס ממלחה ואוסישקין
הסיבה שלא זכיתי שם ליחס הוגן היא שיקולים מאפיונרים בלבד(משהו בסגנון:"יש לנו מספיק אוהדים גם ככה אז אנחנו לא צריכים אותו") אפילו שכבר הצעתי להם לשכוח את מה שהיה,הם לא הסכימו ומחקו לי שוב הודעות לחבר´ה האלה יש אובססיה נגדי באופן אישי והם לא מהססים לנצל את כוחם הציבורי על-מנת לנגח את מי שמנסה לחשוף את האמת אודותיהם למען ההגינות אציין שרועי מרום ורוזנקרנץ לא היו בעד סילוקי מהאתר אבל עצם שתיקתם על העוול מוכיחה לי לצערי,שהם חלק מהבעיה שבגינה,אני לא רק דואג לאיכות אוהדי מכבי אלא גם מודאג מאוד מהתדרדרות הערכים של החברה הישראלית בכללותה רציתי ש"צהבת" תהיה קצת פחות מתנשאת וקצת יותר מכבית-שורשית הסיבה שנזרקתי מ"צהבת" היא לא בוטות או שימוש במלים לא הולמות אלא אך ורק שאיפתי לחירות תוך כדי נאמנות לסמל ולמסורת המכבית המפוארת אני לא בטוח שאני ארצה לחזור ולכתוב שם בתנאים שנוצרו אבל המונופול שלהם חייב להישבר מתישהו אם ישראל היא באמת מדינה מתוקנת
אני לא יודע אם יהיה לי הכוח ו/או האמצעים לנהל מלחמת-קודש נגד האתר הפאשיסטי סותם הפיות הזה אבל מנהלי האתר הזה הם ללא ספק צבועים ושקרנים מהמדרגה הראשונה האם הם מנסים להוכיח לי בכל דרך אפשרית שהם פשוט לא היו ראויים לזכיה בגביע אירופה אשתקד