מוות בא !

thankful

New member
מוות בא !

היום , אציג בפניכם שתי סיטואציות . אתם יכולים לענות עליהן בצורה הכי יצירתית ו/או אמיתית , דברים שנכונים לגביכם . ובכן : סיטואציה 1 : _________ מישהו מגיע אליכם לדירה מחר בבוקר , ומבקש להיכנס (ואתם מכניסים אותו) , ואומר לכם שנותרו לכם 12 שעות לחיות (נניח הוא מגיע ב - 8 בבוקר , ואומר שבשעה 8 בערב (בדיוק !) כולכם תמותו) . סיטואציה 2: _________ כמו סיטואציה (1) , רק שעכשיו ה "מישהו" הזה נכנס בבוקר ואומר לכם לשלוף פתק מתוך שקית , כאשר בשקית מופיעים המספרים מ - 1 ועד 12 . הפתק אותו תשלפו מציין את מספר השעות (המדוייק) שנותרו לכם לחיות . כך למשל , אם הוא הגיע בשעה 8 בבוקר ושלפתם פתק עם המספר 4 , הוא יגיד : "אתם תמותו היום בשעה 12:00 בצהריים ." ושאלותיי הן כדלקמן : מה תעשו בזמן שנותר לכם לחיות (בכ"א משתי הסיטואציות) ? האם תתקשרו לחברים שלכם ותגידו , "היום אני אמות בשעה X אחה"צ (X תלוי בפתק שבחרתם בסיטואציה השנייה , או X=12 בסיטואציה הראשונה) , לא אראה אותך יותר" ? האם תשתדלו בכל מאודכם להגשים במשך הזמן שנותר לכם את מה שחלמתם לעשות במשך תקופה ארוכה , או שתמשיכו לחיות את חייכם הרגילים ? וכו' וכו' . ליאור .

peewee

New member
הממ,

הסיטואציות די דומות, ככה שאני אגיב עליהן ביחד: אם היה ידוע לי לי כמה זמן נשאר לי, הייתי מבלה את כולו עם האנשים שהכי יקרים לי, אוכל שאני אוהב, ההוביז שלי, בים, ובעיקר - מוזיקה!

magenta73

New member
סקס

אני אעשה הרבה סקס. עם הרבה שוקולד והרבה אלכוהול. וכמובן חיבוקים ופרידות לאנשים שאני אוהבת.

thankful

New member
תגובתי על ה - 3X

לגבי 3X , לא הייתי מתנגד ...
לגבי שוקולד - גם לא הייתי מתנגד , אבל שוקולד במידה ... אלכוהול ? אני מתנגד בחריפות ! (הא , איזו שנינות ! מתנגד בחריפות לאלכוהול ...) חיבוקים ופרידות - יפה . אגב , ראיתי בזמנו את הציטוט שלך בכרטיסך האישי בתפוז , "כפית חיבוקית של הדס". חמוד (חיבוקית מתחרזת יפה עם "חיזוקית") , אבל - מדוע "רק" "כפית חיבוקית" ? צריך חיבוק גדול , כפית לא מספיקה !
ראיתי היום כתבה בנושא החיבוקים בערוץ 2 במהדורת החדשות !
מצא חן בעיניי ...
ליאור .

thankful

New member
כי אינני אלכוהוליסט ../images/Emo3.gif

ואבי מכור לזה , ואני שונא את זה .

magenta73

New member
זה כפית חיבוקית

בגלל שזה מתחרז עם החיזוקית... זה כל הקטע. ואל דאגה. החיבוק שלי גדול גדול. ותתנגד לאלכוהול, אין בעיה. זה רק ישאיר לי יותר ממנו...

עונה גם..

אני חושבת שאחרי שאני אבכה, לפחות שעה, ותוך כדי אני ישר אזרוק את כל הדברים שאני לא רוצה להשאיר אחריי, ואכתוב מכתבים לאנשים החשובים שלי. אני לא חושבת שאני אתקשר למישהו, לא משנה כמה זמן ישאר לי (בכל מקרה זה עד 12 שעות) כי זה הכי יגמור לי את הזמן, של הלם והסתגלות וכו'. ואת השעה האחרונה אני בכל מקרה ארצה להיות לבד. אז עיקר ההתמקדות של הזמן זה לזרוק ולהעיף את כל הדברים האישיים שלי ולכתוב מכתבים לכל מי שאני אספיק.

קודם אני אהיה בהלם../images/Emo2.gif

ואחרי שהתעשת קצת, אני אעשה הכל כדי לבלות בשעות האלה עם היקרים לי, מבלי לומר להם כלום- פשוט אני אראה להם כמה אוהבת אותם.

200611

New member
אחרי ההלם והבאסה

אני אלך לקנות לי ויסקי משובח. אדליק מזגן, אתישב באמצע הסלון, אשים מוסיקה קלסית משובחת, ושתכר לחלוטין. אגב, הסטואציות מאוד לא מציאותיות, ודומות, אך נראה שהשקעת בהן מחשבה עמ"נ להפריד אותן. מה מענין אותך במוות ?

thankful

New member
נכון , ונכון , ונכון ../images/Emo3.gif

השקעתי בהן מחשבה זה נשמע טוב (או - "נשמע היטב") . מה מעניין אותי ? שוב , לבדוק את מידת יצירתיותכם בתשובותיכם (כפי שציינתי שם) , ו - 2 לא (ו - TWO לא ...) ליאור .

TheBigBrother

New member
אני יודע שזה לא חינוכי

ולא נכון להעלות את זה כאן אבל...למה אף אחד לא אמר שהוא היה משתמש בהרואין? או בסם חזק אחר כלשהו

thankful

New member
אגב , רציתי לציין שהיא אסורה

כלומר , הסיטואציה הזו אסורה - אי-אפשר לעשות משהו שיגרום לך למות (אם אתה יודע שאתה הולך למות בעוד מספר שעות) ! זה כמו אלכוהול , וחשבתי על זה בדיוק - וחבל שלא ציינתי את זה מהתחלה . אי-אפשר לקצר את החיים עוד יותר כשאומרים לך שאתה הולך למות - חייבים לנצל את החיים עד הסוף (תרתי-משמע) ... מייד אכתוב את הסיכום שלי , מה אני הייתי עושה ... ליאור .

TheBigBrother

New member
אתה לא הורג את עצמך

אתה תחיה את השעות האלה פשוט במצב תודעה קצת אחר

thankful

New member
סיכום שלי - מה אני הייתי עושה

בשתי הסיטואציות (רשמתי כאן מספר אפשרויות , לא בטוח שהייתי מספיק לעשות את כולן) : 1. מנסה לעשות משהו שישנה את פני המדינה / האנושות , למשל : לחבר יצירה לפסנתר ולתזמורת , ושיהיו לה מילים בעברית (ואו , על זה עדיין לא שמעתי - יצירה קלאסית לפסנתר ולתזמורת יחד עם שירה בעברית ברקע) , או באנגלית (תפוצה כלל-עולמית) , ובכך אגשים חלום אחד שלי - להיות מפורסם . 2. למלא לוטו (למרות שאינני עושה זאת) , לזכות (מי מבטיח לי זכייה ?) ולתרום חלק מהזכייה (או את כולה) לשכבות החלשות במדינה . 3. לצנוח אל המוות (זה מותר , כי אינני מקצר את החיים) באופן הבא : אני יודע שנותרו לי X שעות לחיות , כאשר X הוא מספר שלם בין 1 ל - 12 (מדובר על שתי הסיטואציות) : אני נמצא בשמיים , צונח מתוך מטוס , כשידוע לי שבדיוק בעוד X שעות אנחת על האדמה . אני נוחת כעבור X שעות (לאחר סיום הצניחה) לתוך חלקת קבר בה רשום "כאן נטמן ליאור ..." ליאור .

אני אגיד תודה לאל

ואלך לטייל ברחוב לספר לאנשים איזה קטע היה לי. אני תמיד רוצה לדבר עם אנשים ברחוב .. פשוט אף פעם אין לי מה להגיד להם.

למעלה