מוומלצי השבוע!!!

n e g l e c t

New member
ירח מביט בי מלמעלה.

מאיפה התמנוה הזו של הירח? יש לי אחת כזו בדיוק.

Mazi Love Brian

New member
../images/Emo41.gifנמנמ. :)

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)?
עוזב
|מזילריר|
מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)?
Simple Plan - Perfect תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם:
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:
המ. אין כלכך.
, חוצמיזה שעבדתי וישלי כסף
.
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
" מי אמר שאשתוק ? הכאב כה עמוק . ואת מה שהיה - לא ניתן לימחוק ובחדר הקר , מיתפתל בתוכי - זה חלום שמרגיש לא אמיתי . . "
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
המורה שלי להיסטוריה, שאלו אותו כזה למה הוא לא מיתחבר יותר לאייסיקיו, אז הוא עושה "אין האייסיקיו מטומטם, כל הזמן מכניס לי ווירוסים . הכי טוב זה המסנג'ר. ולמרות שיש לי 3 אנטי וירוס זה לא עובד. *פונה אל חברה שלי* תתארי לך שאת עושה סקס וחבר שלך עם 3 קונדומים.. זה לא הולך ככה."
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
נמ אינלי.
משהו שהרס לכם את השבוע:
לחזור לבצפר
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
המ. מחכה לשישבת. \: ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
אנלא מכירה פה כלכך הרבה אנשים O: מסר לאומה:
שבועטוב?

mayam15

New member
המומלצים שלי :]

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)? לחבק אותך.. 3> מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)? Cut My Into Pieces של פאפא רוצ' תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> הריבועים של הופמן .. נראה לי ראיתי אותה פה .. אחח 33> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: ממ היומולדת שלי D: משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): קטע של מה קשור .. "שרווווון" XD סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: מיי כמייקל.. שווה לקנות ^^ משהו שהרס לכם את השבוע: ממ .. הכדוריד? >< משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: ניצחון במשהו חשוב D: הלוואי. ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: ממ .. לא מכירה פה אפחד >< מסר לאומה: -

../images/Emo6.gifסכנת נפשות

"הופמן תעשה אותי!!!111111111111111 " *משהו מסוכן קורה:|* איך גפן אומר? "תעשה *אותי*!שזה חידוש של "תעשה לי ילד"... וואוו!
"

שלייייייייייייייייייייייייייייייייי

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)?= לחבק אותך.. מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)?= "סינגלד אווט" של ניו פאונד גלורי... תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->= xxx עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:= שיחה שהרימה אותי מהריצפה כמו שרק החברים יודעים לעשות. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):= אני אומנם לא יודע אם ככה בדיוק אומרים אבל בערך זה הולך ככה " אם אלף מילים לא הצליחו לשנות, תיראה מה שתיקה אחת שווה." משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):= כלום. סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:= "בוראט" מטומטם מאוד אבל קורע מצחוק. משהו שהרס לכם את השבוע:= צינון כל השבת. סעאמק. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:= שיגמר המבחן במתמטיקה. ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:= לי. מסר לאומה:= תפסיקו לאכול שוקולדים זה משמין. חחחחחחחחחחחח

KNS

New member
בוראט ממש לא קרוע מצחוק !

(לדעתי בכל אופן..) סרט מפגר בלי פואנטה וכל כך מיותר!!! היו אומנם כמה קעים מצחיקים אולי אבל אפילו ב"מוצאים את נמו" היו קטעים יותר מזה!! ונכון שלא שמים לב שהוא עלי ג'י שם?

KNS

New member
כה חחח

היה קשה לזהות אבל רק אחרי שאחותי אמרה לי התחלתי לשים לב לזה... יש לו עברית טובה..או אנגלית טובה...תלוי איך מסתכלים על זה חחח

שני השפות אצלו טובות....חחח

הוא גם היה בארץ שבוע לפני שהסרט יצא כאן... יש לו משפחה ברעננה והוא גדל איפשהו במרכז הארץ... ושמעתי משו גם על תל אביב מנעארף שגרים שם משפחה שלו.. והוא יהודי לגמרי... מה שלא יהיה..הוא סרוט חחח.. והסרט מוזר ומצחיק ואהבתי תעברית מידיי פעם..חח

פיידינג נמו

לא מצחיק!אלא חמוד:) אוחח סקושי קטן!!
אבל בוראט לא ראיתי..אמרו לי שאני חייבת לראות! אני טענתי גם שזה בטח לא יצחיק אותי
אני לא יודעת, אבל סתם נדמה לי שזה לא יצחיק..

למעלה