מוומלצי השבוע!!!

מוומלצי השבוע!!!

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)?
מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)?
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
משהו שהרס לכם את השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
מסר לאומה:

אאלה מומלצש לפני השינה :)

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)? אשם! כלכך. פעמיים בהופעה אותו יום מזה היה טוב :) מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)? ריטה- חמצן תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> פיצ! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: האמת שהפעם היו המון :) משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: משהו שהרס לכם את השבוע: אין! חוץ מטיפה הארסי. אבל בקטנה. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: יומולדת, דה P-: ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: חח כדור? איכ. לא אוהבת. לאפחד! שכולם יהיו בריאים בלי זה. מסר לאומה:
שבוע טוב. תגידו, עוד כמה זמן פסח? :/

KNS

New member
איזה אנימציה חמודה!!

ומזל טוב עתידי P: ופסח עוד הרבה חחח חודשיים- שלוש ככה...

אני!

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)? אשם מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)?gwen stefani- wind it up תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->אין לי כח עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: חופשש משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): im just an ordinary girl live in extra ordinary world משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לה לה לה סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: האוסף החדש של הביטלס -LOVE והחדש של גוון סטפני משהו שהרס לכם את השבוע: שפעת משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: אמממ לא משו מיוחד ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לי! מציק לי ככה להשתעל מסר לאומה: שבוע מצוין!

ממליצה../images/Emo9.gif

תראי זה אני מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)?
איפה הוא עכשיו - דנה ברגר תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->
איזה חמודיייייייייים
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:
המממ לפני המשחק בחמישי.. על האש עם כל הארגון כולל הדלקת נרות משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"טוב לך בלעדיי אני רוצה יותר מדיי שתוותרי בשבילי... אבל זה ישתלם אני לא אעלם כשתצטרכי אותי..." משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
"א. אני לא מתחתנת בקרוב. ב. למה נראה לו שהוא יישב שם?!" (חחח על איזה אחד שאיחל לי שבקרוב הוא יישב בחתונה שלי) סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
אפשר להמליץ הפוך? לעולם אל תלכו להופעות של RC קולה
משהו שהרס לכם את השבוע:
הארגון ב RC משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
פגישת ארגון ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
לכל החולים! תרגישו טוב! מסר לאומה:
שביזות יום א' ל-ב-א-נים...

אני

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)? ליבי נשבר מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)?ממעמקים- עידן רייכל וגם פה כבור הכלב תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: ההופעות המדהימות, החנוכה הכייפית שהייתה לי...כל היציאות, הכדור של איתי(חבל שהוא לא קורא כאן:)) משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):eek:ne and one and one is three משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ממ אין לי מושג, בטח אלונה אמרה איזה משהו מצחיק:) סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: הופעה!! גם של עידני וגם "נפגשנו"- קלפטר,אולרצ'יקון ושמיר! משהו שהרס לכם את השבוע: סוף סוף יש לי משהו באמת רע לרשום, ושהשתכרתי.. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: אוף! כלום! אני לא רוצה שהשבוע הזה יעבור]; ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: פיצ אני נאלצת לוותר הפעם, ולא לתת לך את הכדור! אני רוצה שתרגישי טוב ולכן את לא צריכה כדור!:) אז.. לכל החולים! :) מסר לאומה:: אל תשתכרו!

Yaarit4

New member
אני:]

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)?תראי זה אני מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)?וואי השבוע ממש חרשתי על סינרגיה אבל בכל זאת אביא שיר.מוניקה סקס-פצעים ונשיקות תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->וואי הרבה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:חופש! משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):ארסי קולה מעפנים!!!!!! משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):אממ סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:אחוות הג'ינס
משהו שהרס לכם את השבוע:ארסי שהתברר כבזבוז משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:תיאוריה ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:אני לא ממש מכירה פה אנשים מסר לאומה:אל תשתו בחיים ארסי קולהD:

סינטטית

New member
אני

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)?ליבי נשבר? חח.. מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)?מה איתי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:כלום. שבוע מעפן. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: משהו שהרס לכם את השבוע:... משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: לסיים עם המבחן במתמטיקה, לעשות כל מה שאני צריכה לעשות ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:כל מי שחולה... תרגישו טוב מסר לאומה:

EliranMaor

New member
B-]

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)? עד אלייך
מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)? Long Way To Happy של פינק תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:ממ אני אחרי המבחן בביולוגיה^^ משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): it's gonna be a long way to happy.. משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "Oh, Yeah. A little harder, dear" שיעור תרגום
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: רודף העפיפונים!
משהו שהרס לכם את השבוע: המבחן במתימטיקה שאני אקבל מחר משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: חבר טוב חוזר מחו"ל כנראה לתמיד אחרי 7 שנים^^ ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לודע
לא מכיר פה אנשים חוץ מאורX: מסר לאומה: אל תלמדו תרגום עם המורה שלי...?

KNS

New member
...

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)? מה עשיתי. תמיד מקום ראשון אצלי. מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)? breaking benjamib - diary of jane avenged sevenfold - seize the day i wont see you tonight part 1 אבנג'ד סבנפולד drive, anna molly - incubus תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> חחחחח כזה עצוב! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: הופעה של סינרגיה בארסי!! משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): seize the day or die regrreting the time you lost כל כך נכון! משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): חברה שלי: "איזה מצחיק זה יהיה אם אני אכבה לך תמסך ותראי שחור?" אני: "איזה מצחיק זה אם אני אוריד לך בוקס ותראי שחור?!" XD סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: השירים שלמעלה (לא של סינרגיה) משהו שהרס לכם את השבוע: מבחן במת' :S משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: להיפטר כבר ממבחנים המחצית הזאת!! ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לאדעת
מסר לאומה: הידעתם שלמסטיק לוקח 7 שנים להתעכל בקיבה שלכם?! כאילו אם בלעתם מסטיק לפני כמה שנים יש סיכוי שהוא עדיים שם!

שלומיתת

New member
אני..:p

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)?תראי זה אני..D: מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)?שאלה טובה..בקושי שמעתי מוזיקה השבוע..וכששמעתי זה היה סינרגיה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->כל התמונות מRC עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:מחר שביתה?D: משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):גם המוות בשביל הוא רק עוד תחנה!XDסתם. משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):אין:p סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:איך להפטר מבחור ב10 ימים.כן כן,יש לי דילי רציני בסרטים.. משהו שהרס לכם את השבוע:שאולי לא יכניסו אותנול הופעה ביום רביעי=\\\\\\\\\\\\\\ משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:שאולי כן יכניסו אותנו?XD ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:מי המסכן שרוצה תרופה?!=\ מסר לאומה:תהנו..

../images/Emo13.gif אני עונה...../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)? מרגיש אחר מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)? TIME OF YOUR LIFE- GREEN DAY תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> אין לי כוח להעלות..... תחשבו שזו תמונה שדל בר רפאלי..=] עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: 84 באנגלית..:) משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): עוד שלושה חודשים רק החופש הבא... משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אודטה מתקלחת פעים בשבוע, כי העלו את המחירים של שטיפת מכוניות.." - מועדון לילה... סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: מדגסקר (באנגלית...) משהו שהרס לכם את השבוע: 79 במתמטיקה... משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
לא יודע עדיין... ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: ?... מי רוצה?! אני אתן לו...
מסר לאומה: תחיה את הרגע...

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif תראי זה אני בוכה אל תלכי.

אני לבד עכשיו מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)?
מישהו לרוץ איתו - דניאל סלומון תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->
אני אחפש משהו.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:
עשה? הרס. הוא. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"מישהו להיות איתו ללכת לאיבוד,מישהו לרוץ איתו בגשם החזק שבתוכי תמיד יורד ולא נפסק....." משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
"נו את יכולה להיות כוכב ים מה רע? הם נחים בקרקעית משחקים עם הדגים..." XD מיכאל
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
מישהו לרוץ איתו ;] כמה לא צפוי. והסרט החופשה גם שווה. משהו שהרס לכם את השבוע:
הוא. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
שהוא יפקח את העיניים. ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
לא מכירה תאנשים מספיק... מסר לאומה:
האהבה כואבת. ושוב גיליתי לאומה את אמריקה.

למעלה