מוווּ ~

LuLuLu iT

New member
מוווּ ~ ../images/Emo80.gif

על עצמך 1. שם: 2. גיל: 3. מיקום בארץ: האם אתה 4. מאחר הרבה? 5. עובד? 6. אוהב את המשפחה שלך? 7. אוכל מילקי? 8. יש לך אובססיה\\סטייה? 9. אוהב חורף? 10. מבריז הרבה מביצפר? 11. מדבר הרבה בטלפון? 12. מקבל ציונים טובים? 13. כותב שירים\\סיפורים? 14. משתדל לאכול בריא? 15. חושב על עצמך לפני אחרים? 16. חוסך כסף? 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? 19. קונה מתנות? 20. חושב שאתה בנאדם טוב? האם אי פעם 21. שיקרת? 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? 25. ישנת עם רדיו דלוק? 26. עם טלוויזיה דלוקה? 27. לא ישנת יום שלם? 28. היית במחשב כל הלילה? 29. היית בחו"ל? 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? 32. חיבקת מישהו מפורסם? 33. הופעת על במה? 34. גנבת משהו? 35. תפסת טרמפ? 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? 37. הלכת לאיבוד? 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? 39. נשברה לך שן? 40. עישנת סיגריה? מה הדבר האחרון 41. שאכלת? 42. שקנית? 43. ספר אחרון שקראת? 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? 45. הופעה אחרונה שהיית? 46. דיסק אחרון ששמעת? 47. שיר אחרון ששמעת? 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? 51. אדם אחרון שראית? 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? 53. אדם אחרון שחיבק אותך? 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אהובים 56. צבע אהוב? 57. סרט אהוב? 58. ספר אהוב? 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? 60. דיסק אהוב? 61. שיר אהוב? 62. תוכנית טלווזיה אהובה? 63. מאכל אהוב? 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? 65. מקצוע אהוב? 66. זמן ביום? 67. ממתק\\חטיף אהוב? 68. אתר אהוב באינטרנט? 69. ערוץ אהוב? 70. קליפ אהוב? העדפות 71. אביב או סתיו? 72. קפה או תה? 73. כתום או צהוב? 74. טלפון או פלאפון? 75. סלקום או אורנג'? 76. שוקולד מריר או חלב? 77. שיער אסוף או פזור? 78. ירח או שמש? 79. קולה או ספרייט? 80. קור או חום? 81. אילת או חרמון? 82. עיינים ירוקות או כחולות? 83. קרמבו או גלידה? 84. לילה או יום? 85. דיסקמן או מערכת? 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? 87. השיר שלנו או מיכאלה? 88. שחור או לבן? 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? 92. פסטיגל או פיטר פן? 93. נעלי בית או יחפים? 94. סבון רגיל או נוזלי? 95. ביצפר או צבא? ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? 99. האם נהנת לענות עליו? 100. תן ציון לשאלון.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif פויה סימה.

על עצמך 1. שם: יערה. 2. גיל: עוד חודשיים 14
3. מיקום בארץ: מבשרת. האם אתה 4. מאחר הרבה? כן, איף. 5. עובד? לא. הם כבר חודש אומרים שהם יתקשרו לקבוע. ;[ 6. אוהב את המשפחה שלך? אוהבת את אמא. 7. אוכל מילקי? כן. 8. יש לך אובססיה\\סטייה? בערך. 9. אוהב חורף? פעם כן פעם לא. 10. מבריז הרבה מביצפר? יותר מדי. 11. מדבר הרבה בטלפון? לא ממש אוהבת את זה. 12. מקבל ציונים טובים? כן. 13. כותב שירים\\סיפורים? כן. 14. משתדל לאכול בריא? לא. אני כל פעם אומרת לעצמי שממחר די עם הקצפת והמתוקים, אבל, אר. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? כן. 16. חוסך כסף? אם היה מה לחסוך ;[ 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? בעיקר? אך ורק ~
18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? לא. 19. קונה מתנות? כן. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן. האם אי פעם 21. שיקרת? בטח. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן. 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן. רשת ג' רולז! ^^ 26. עם טלוויזיה דלוקה? רק אצל חברות. 27. לא ישנת יום שלם? כן. 28. היית במחשב כל הלילה? כן. 29. היית בחו"ל? אפילו כמה פעמים.
30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא. 32. חיבקת מישהו מפורסם? אה, הסולן של יוסלס איידי. יובל מנדלסון לא הסכים לחבק אותי, וטיטי לא הייתה ממש חיבוק. 33. הופעת על במה? הרבה.
34. גנבת משהו? לא משהו ששווה יותר מ20 שקל. 35. תפסת טרמפ? לא. ספוקי. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא. 37. הלכת לאיבוד?
*ממלמלת משהו על טאל* 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? מודה באשמה. 39. נשברה לך שן? לא, אבל אחת נפלה לגמרי כתוצאה מראש שנדפק בי בחוזקה. 40. עישנת סיגריה? כן. מה הדבר האחרון 41. שאכלת? סלט איכותי מיטבתה :> 42. שקנית? שתיה, סינמטק. 43. ספר אחרון שקראת? החיים, היקום, וכל השאר \ דגלאס אדאמס. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? קורפס ברייד.
[חתונת רפאים זה קקי :<] 45. הופעה אחרונה שהיית? או, זה היה מזמן.. העשור של היהודים? 46. דיסק אחרון ששמעת? יוןז יור אילוז'ן 2 \ גאנז. 47. שיר אחרון ששמעת? עכשיו עכשיו - 'סרטים מצויירים' מהפסקול של 'כנפיים שבורות'. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? השיר שלמעלה, צוכה בוחקת ואיש יקר של עברי לידר, כשתחזרי של דניאל סולומון, 14 years של גאנז. 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? מכתב טיסה לג'ואי.
50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? סקרים ושאלונים, להביא אתזה. ^^ 51. אדם אחרון שראית? אמא, נתנהלי נשיקה ואמרה לילה טוב.
52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? כל השכבה שלי בערך. |: 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אממ, אמא או חברה שלי. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? נוני, just called to sat I love you. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אמא? אהובים 56. צבע אהוב? כתום, שחור, כחול, אדום, צכלצ. 57. סרט אהוב? כנפיים שבורות, נפלאות התבונה. 58. ספר אהוב? אלים אמריקאים \ ניל גיימן. 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? משתנה כל יומיים. 60. דיסק אהוב? Meddle של פינק פלויד, ניראלי. 61. שיר אהוב? גם משתנה כל יומיים. עכשיו זה סרטים מצויירים כנראה. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? נולד לרקוד!!!!!111
63. מאכל אהוב? קצפת. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אמא, נוני, גו'אי, טאל, נוראלי, לירוני, מאיה.. כל אחד בדרך קצת אחרת. 65. מקצוע אהוב? מקצוע מקצוע, היסטוריה, אחלה מורה. ומקצוע בכלל - להקה, כי רק מנגנים ושרים. 66. זמן ביום? לילה. השעות האלה. 67. ממתק\\חטיף אהוב? קצפת! כל השאר תלוי במצברוח. 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז? ^^ 69. ערוץ אהוב? 3. 70. קליפ אהוב? זה עם הקרטוני חלב? העדפות 71. אביב או סתיו? שניהם. 72. קפה או תה? קפה בלי קפאין. ^^ 73. כתום או צהוב? כתום. 74. טלפון או פלאפון? פלאפון. 75. סלקום או אורנג'? סלקום. 76. שוקולד מריר או חלב? מריר. 77. שיער אסוף או פזור? תלוי למי. 78. ירח או שמש? ירח. 79. קולה או ספרייט? קולה, ושתהיה דיאט. 80. קור או חום? קור. 81. אילת או חרמון? אילת. 82. עיינים ירוקות או כחולות? תלוי למי, נו. ניראלי שכחולות. 83. קרמבו או גלידה? קרמבו. 84. לילה או יום? לילה.
85. דיסקמן או מערכת? מערכת. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם. 87. השיר שלנו או מיכאלה? עוו? מיכאלה.
88. שחור או לבן? ללבוש? שניהם? 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? תלוי מה זה, דאמ יו. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים, כ"כ. X: 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם! 92. פסטיגל או פיטר פן?
93. נעלי בית או יחפים? בחורף נעלי בית פלאפיות, ובקיץ יחפים. 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי. 95. ביצפר או צבא? לאדעת. ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? פסטיגל או פיטר פן? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? לאדעת. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? הוא נחמד. 99. האם נהנת לענות עליו? אני מניחה. 100. תן ציון לשאלון. ווהו! מתפרעים! *בורחת*

Sunflower Fairy

New member
טידידם../images/Emo110.gif

על עצמך 1. שם: נוראל. 2. גיל: 19. 3. מיקום בארץ: ירושלים.
האם אתה 4. מאחר הרבה? לא
5. עובד? אפשר להגיד..
6. אוהב את המשפחה שלך? כן. [חוץ מאבא.] 7. אוכל מילקי?
8. יש לך אובססיה\\סטייה? לכסוס ציפורניים? 9. אוהב חורף? יאפ
10. מבריז הרבה מביצפר?
אין לי. 11. מדבר הרבה בטלפון? לא נראה לי. >< 12. מקבל ציונים טובים? ... 13. כותב שירים\\סיפורים? כן, אבל פחות ממה שהייתי רוצה. 14. משתדל לאכול בריא? עד כמה שזה ניתן בדירת שירות. >< 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לאדעת o_0 16. חוסך כסף? אין מצב, אני לא מצליחה. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? אהא >< 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? לא. אני לא אוהבת ריבה, אני אוכלת רק את אלה עם השוקולד. 19. קונה מתנות? כן. ^^ האחרונה שקניתי היתה גרביים ליערה.
20. חושב שאתה בנאדם טוב? אל תשאלו אותי שאלות כאלה, נו. >< האם אי פעם 21. שיקרת? יותרמידי. >< 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן, דמט. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? לאבא, כמה פעמים בתקופת השפל. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא. אני לא אומרת דברים כאלה. ואני גם לא שונאת אף אחד. 25. ישנת עם רדיו דלוק? דיסקמן, כל לילה.
26. עם טלוויזיה דלוקה? לא >< 27. לא ישנת יום שלם? בטח. 28. היית במחשב כל הלילה? חיחי. אמא שלי היתה מעדיפה לחשוב שלא.
29. היית בחו"ל? טורקיה ופולין, לא מבחר גדול במיוחד.
30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? ארג, יותרמידי שוקולד? [אבל זה טוב.] 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?
32. חיבקת מישהו מפורסם? לא.
33. הופעת על במה? בטקס סיום של הביצפר? >< 34. גנבת משהו? לא. 35. תפסת טרמפ? פעם אחת, אני לא עושה דברים כאלה. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? איכס, לא. 37. הלכת לאיבוד?
הרבה פעמים ^^ 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? בחיים לא ראיתי את זה. 39. נשברה לך שן? נעקרה לי שן, בגיל 11. עד היום אין לי אותה, פשוט צמצמו לי את הרווח. 40. עישנת סיגריה? לאלאלא. מה הדבר האחרון 41. שאכלת? טוסט עם גבינה. >< 42. שקנית? אולסטאר שחורות.
43. ספר אחרון שקראת? "אלים אמריקאיים", ועכשיו אני קוראת את "שעות מתות" של אורי אדלמן. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? ציידי המחשבות. המניאקים כבר לא נותנים לי הנחה אז אין לי איך לראות סרטים. >< 45. הופעה אחרונה שהיית? אמממ, הכזוהי שהיתה בירושלים בסוף אוגוסט נחשבת? [לא זוכרת איך קוראים לזה, אבל יערה היתה שם, נו.] 46. דיסק אחרון ששמעת? ג'ון דנוור.
47. שיר אחרון ששמעת? Sunshine on my Shoulders, נחשו של מי.
48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? Wherever you will go. 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? לא זוכרת, זה היה מזמן. >< 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? אמממ, אמזון, לבדוק איזה פסקול. 51. אדם אחרון שראית? אמא? 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא זוכרת בכלל מתי בכיתי. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא.
, ולפני זה יערה
. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? הגננת שלי, להודיע שאני לא מגיעה מחר. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? לא זכור לי. אהובים 56. צבע אהוב? סגול לבנדר. [בכמה שאלונים אני עוד אצטרך לכתוב את זה?] 57. סרט אהוב? "לעוף כל הדרך הביתה" ו"בת הים הקטנה". 58. ספר אהוב? האסופית, אלא מה? 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? יש המון. עברי לידר, רוקסט, ג'ון דנוור, פינק פלויד, ביטלס, כלמיני פסקולים אקראיים, הת'ר נובה. 60. דיסק אהוב? אין כזה, אני אוהבת את כולם. [ויש לי הרבה.] 61. שיר אהוב? Ten Thousand Miles של מרי צ'פין קרפנטר.
62. תוכנית טלווזיה אהובה? נמממ? 63. מאכל אהוב? שוקולד
64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אין כזה, אני אוהבת הרבה. 65. מקצוע אהוב? האמ? 66. זמן ביום? מוקדם בבוקר, לפני הזריחה, מאוחר בלילה והשקיעה. 67. ממתק\\חטיף אהוב? שוקולד? 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז? |מתחנפת| ישרא, נראלי.
69. ערוץ אהוב? ארג, בטלוויזיה בדירה יש לנו רק 1 ו-2, ככה שאין לי הרבה ברירה.
70. קליפ אהוב? >< העדפות 71. אביב או סתיו? אביב. 72. קפה או תה? שוקו. 73. כתום או צהוב? כתום. [ושחור, כי יערה.
] 74. טלפון או פלאפון? פלא. 75. סלקום או אורנג'? פלאפון. 76. שוקולד מריר או חלב? מריר
77. שיער אסוף או פזור? אסוף, כי כינים >< 78. ירח או שמש? ירח, ושמש כשיש עננים וזה יפה וזה. 79. קולה או ספרייט? לא שותה קולה, ונמנעת ממוגז בכללי, אז מים. 80. קור או חום? ארג. קור נעים של שמיכת פוך? 81. אילת או חרמון? חרמון. 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות. 83. קרמבו או גלידה? גלידה, כי קרמבו יש רק בחורף והוא קטן מידי. 84. לילה או יום? כבר עניתי על השאלה הזאת >< 85. דיסקמן או מערכת? גם וגם, תלוי איפה אני. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית יותר, אבל שניהם. 87. השיר שלנו או מיכאלה? לא רואה. >< 88. שחור או לבן? סגול. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות, יאק. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פגישה זה תמיד יותר טוב. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם! ברור! 92. פסטיגל או פיטר פן? נמממ? 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית, אבל רק בחורף. 94. סבון רגיל או נוזלי? רגיל, יותר כיף. ^^ 95. ביצפר או צבא? שירות לאומי.
ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? זאת. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? זאת.
98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא, ממילא משעמם לי. 99. האם נהנת לענות עליו? אפשר להגיד. 100. תן ציון לשאלון.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif איייייייק! ../images/Emo24.gif

תודה על הגרביים ^-^ אני נורא אוהבת אותן. קנית שחורות בסוף? יפה יפה, התחדשי. :) כתום שחור וג'ון דנוור ואלים אמריקאים! הוריי ^^

Sunflower Fairy

New member
^^../images/Emo110.gif

את מותק את.
בכל פעם שתרצי זוג גרביים אני אקנה לך.
הו, את צריכה לראות מה עשיתי לאולסטאר האלו, הן כה מגניבות. ^^

NeverDream

New member
שאלון! יאיי!!!

על עצמך 1. שם:אביב. 2. גיל:18.5 3. מיקום בארץ:ליד הכנרת על הר. האם אתה 4. מאחר הרבה?כן. 5. עובד?לפעמים, כשיש כוח. 6. אוהב את המשפחה שלך?חלק כן, חלק לא. 7. אוכל מילקי?כשבא לי. 8. יש לך אובססיה\סטייה?בהחלט. 9. אוהב חורף?הכי אוהב. 10. מבריז הרבה מביצפר?כשעוד למדתי... המון. 11. מדבר הרבה בטלפון?כשאני לא יכול לדבר בפנים זה יכול לזרום על כמה שעות... 12. מקבל ציונים טובים?לא!! איכ! 13. כותב שירים\\סיפורים?שירים קצת, לא סיפורים. 14. משתדל לאכול בריא?לא, באופן עקרוני. 15. חושב על עצמך לפני אחרים?משתדל כמה שפחות. 16. חוסך כסף?ממש לא. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?אכן. 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?איך אפשר שלא? 19. קונה מתנות?למי שאני אוהב- המון. למי שלא- בכלל לא. 20. חושב שאתה בנאדם טוב?לא מספיק יומרני כדי לדעת להגיב על זה. האם אי פעם 21. שיקרת?וואו, המון... 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?כן, כנקמה מוצדקת (בעיניי). 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?בטח. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן, על הרוב אני מתחרט. 25. ישנת עם רדיו דלוק?לא. אבל עם מוזיקה כן. 26. עם טלוויזיה דלוקה?כמעט כל לילה. 27. לא ישנת יום שלם?יום... שבוע וחצי... 28. היית במחשב כל הלילה?כן. 29. היית בחו"ל?קצת. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?כן... 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?מזמן מזמן. 32. חיבקת מישהו מפורסם?יכול להיות, לא שידוע לי. אלא אם כן מדובר בחלום רטוב. 33. הופעת על במה?לא. עדיף ככה. 34. גנבת משהו?המון המון המון. בעיקר סיגריות. 35. תפסת טרמפ?המון המון המון. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?לא... ואיכ. 37. הלכת לאיבוד?בהחלט. אם תמצאו אותי תודיעו לי. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?לא. גם לא חלק. גם לא חלקיק. ושוב, איכ. 39. נשברה לך שן?ישמצב. 40. עישנת סיגריה?על בסיס יומי. נובלס, תודה שלא שאלתם. מה הדבר האחרון 41. שאכלת?פיסטוק. 42. שקנית?סיגריות. 43. ספר אחרון שקראת?"ספר החוקים לשחקן" מבוכים ודרקונים, 3.5 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?לא זוכר. 45. הופעה אחרונה שהיית?בית הבובות, בארבי ת"א, היה כל כך כיף... 46. דיסק אחרון ששמעת?Oean Born, Nightwish 47. שיר אחרון ששמעת?Dead To The World, Nightwish 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?כנ"ל. 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?דמי דמות למבוכים ודרקונים. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?לא יודע. 51. אדם אחרון שראית?סער. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?אמא שלי. 53. אדם אחרון שחיבק אותך?אמא שלי... 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?טיב-ריז. 55. אדם אחרון שצעקת עליו?סער, אבל לא בעצבים, אלא מתוך צחוקים. אהובים 56. צבע אהוב?שחור, סגול כהה, אדום דם, ארגמן, כחול עמוק. 57. סרט אהוב?Fight Club 58. ספר אהוב?רומח הדרקון, כולם. אני לא מתחנף, זה נכון, ממה שיצא לי לקרוא. 59. זמר\ת\להקה אהובה?יש יותר מדי כרגע, אל תאלצו אותי לבחור. 60. דיסק אהוב?כנ"ל. 61. שיר אהוב?כנ"ל. 62. תוכנית טלווזיה אהובה?סאות'פארק. 63. מאכל אהוב?לא יודע, אני אוהב הרבה. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?גלי. 65. מקצוע אהוב?צייר. 66. זמן ביום?שעה לפני הזריחה. 67. ממתק\חטיף אהוב?לא יודע... 68. אתר אהוב באינטרנט?כנ"ל. 69. ערוץ אהוב?אין. 70. קליפ אהוב?פריסטיילר, של בומפאנק. העדפות 71. אביב או סתיו?סתיו, עם עדיפות לחורף בכלל... 72. קפה או תה?תלוי מתי. 73. כתום או צהוב?איכככככככככ! 74. טלפון או פלאפון?טלפון. יותר זול. 75. סלקום או אורנג'?סלקום, כי אין לי ניסיון עם אורנג'. 76. שוקולד מריר או חלב?מריר... 77. שיער אסוף או פזור?פזור. 78. ירח או שמש?ירח. מלא. 79. קולה או ספרייט?איכ. 80. קור או חום?קור. 81. אילת או חרמון?אילת. 82. עיינים ירוקות או כחולות?חומות. 83. קרמבו או גלידה?גלידה. 84. לילה או יום?לילה. 85. דיסקמן או מערכת?מערכת, כמה שיותר רעש. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית. עניין של סטטיסטיקה, יש בלועזית יותר חומרים מוצלחים. 87. השיר שלנו או מיכאלה?איכ!!!! פיכ!!! בלעעעע!!!! רצח עם!!!! 88. שחור או לבן?שחור. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?מלוכלך. תמיד! 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?בפנים, אלא אם אין ברירה. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?עם. 92. פסטיגל או פיטר פן?שניהם אותו חרא. 93. נעלי בית או יחפים?יחפים. 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי, כי אם כבר אז כבר... 95. ביצפר או צבא?לא, תודה. ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?"מה הדבר האחרון שהדפסת?" 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?לא יודע. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?לא. קצר מדי למען האמת. 99. האם נהנת לענות עליו?אני מכור לשאלונים, אז מן הסתם... 100. תן ציון לשאלון: 8.5

skadi

New member
שקט יא טרו ויקינג

ששומע בלאק סרוח עם סאונד מערות עטלפים.

NeverDream

New member
אנ'לא יודע מה את שומעת...

ולא אכפת, באמת. זה דבילי לרדת על להקות כי מוזיקה זה עניין של טעם. אני אמשיך לשמוע נייטוויש, בעיניי הם מעולים. אם בעינייך לא, אל תשמעי אותם, אני לא מכריח אותך. אבל בבקשה, ואני משתדל לנסח את זה יפה, אל תביעי את דעתך בצורה כזאת, כי זה בדרך כלל יוצר וויכוחים מטופשים על עניינים שאין טעם להתווכח עליהם, מאחר והם, באופן מוחלט, עניין של שיפוט אישי. אני, שמאוד אוהב "קקה מלודי".

skadi

New member
טיהי קח בקלילות אנש

אני יודעת שזה כה עניין של שיפוט אישי וכול אחד וטעמו ובלע בלע כזה. לא אמרתי שאתה צריך להפסיק לשמוע אותם רק הבעתי את דעתי הכנה עליהם(שהיא לא מי יודע מה חשובה כי אני בכול זאת שומעת גלאם אז אני לא בדיוק יכולה לדבר על קקה מלודי) וחוץ מזה אני לא אוותר על הזדמנות להגיד קקה מלודי

Wing Chan

New member
בוקר

על עצמך 1. שם: עמר 2. גיל: 17 וחצי ומשהו. 3. מיקום בארץ: הוד השרון האם אתה 4. מאחר הרבה? לא. 5. עובד? רוצה, אבל יש לי כישרון באיכשהו לא לקבל את העבודה כשאני ממש קרוב לכן לקבל אותה. 6. אוהב את המשפחה שלך? נופ. 7. אוכל מילקי? כשיש. 8. יש לך אובססיה\\סטייה? דיי הרבה :X 9. אוהב חורף? מעדיף אביב, או קיץ. אלא אם כן זה חורף *אמיתי*, עם שלג. ולא גשם ובוץ כמו פה ומקסימום ברד. 10. מבריז הרבה מביצפר? הרבה יותר מדי.
11. מדבר הרבה בטלפון? נהה. 12. מקבל ציונים טובים? פחח. 13. כותב שירים\\סיפורים? פעם במיליון שנה, וזה גם לא יוצא טוב.
14. משתדל לאכול בריא? משתדל. מה שיוצא מזה זה משהו אחר. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? יש מקרים כאלה ויש מקרים אחרים. 16. חוסך כסף? בעיקרון? כן. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? גם. 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? לא אוהב. (לביבות לממשלה) 19. קונה מתנות? מה ז"א? 20. חושב שאתה בנאדם טוב? נופ. האם אי פעם 21. שיקרת? אכן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? אה-הא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? אינדיד 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? בפנים
והוספתי לזה גם מס' קללות לא נחמדות שמערבות כמה איברים בגוף של אמא שלו. 25. ישנת עם רדיו דלוק? לאלא 26. עם טלוויזיה דלוקה? ביזבוז חשמל. 27. לא ישנת יום שלם?
28. היית במחשב כל הלילה?
29. היית בחו"ל? פולניה ארץ יפהפיה. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? אכן. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? המממ...הייתי ברקע של אחת, זה נחשב? 32. חיבקת מישהו מפורסם? אממ לא. אבל הצטלמתי ב2003 עם אמון אמארת' כשהם הגיעו לארץ! הבעסה היא שהמצלמה הייתה דפוקה ולא היה ניתן להציל אף אחת מהתמונות.
33. הופעת על במה? לא 34. גנבת משהו? כן 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? אה-הא. לא היה לי כוח להרתיח מים :X 37. הלכת לאיבוד? המון
38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? חס וחסה. 39. נשברה לך שן? נשבר לי חלק משן כשהייתי קטן אחרי שטיפסתי על עץ ונפלתי. 40. עישנת סיגריה? יותר מאחת :O מה הדבר האחרון 41. שאכלת? חומוס עם חצילים מטוגנים עם חתיכת פיתה. נשאר מאתמול. 42. שקנית? כמה דיסקים. 43. ספר אחרון שקראת? כרגע קורא - סאגת הוולסונג. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? Doom 45. הופעה אחרונה שהיית? פייי מה אני זוכר... 46. דיסק אחרון ששמעת? Summoning - Minas Morgul 47. שיר אחרון ששמעת? Falkenbach - Heralder 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? השיר ההוא של מייקל ג'קסון עם הזומבים. 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? מאמר כלשהו בקשר להיסטוריה הנורבגית. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? Sons of Norway 51. אדם אחרון שראית? הממ תמול בלילה...אבא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אף אחד 53. אדם אחרון שחיבק אותך? פיייי מלפני כמה זמן זה היה :O 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? ידידה יפה שלי. בעסה שהיא רק על תקן ידידה. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? על עצמי אני מניח.
אהובים 56. צבע אהוב? ירוק ושחור. 57. סרט אהוב? לב אמיץ, טיפשים בלי הפסקה, אמריקה אקס. 58. ספר אהוב? מבחן התאומים, אלא מה. 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? ווינדיר. 60. דיסק אהוב? Menhir - Thuringia 61. שיר אהוב? In The Woods - Heart of The Ages 62. תוכנית טלווזיה אהובה? סמוראי ג'ק. 63. מאכל אהוב? טביט. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אין כזה :X 65. מקצוע אהוב? מכול המקצועות בבצפר? לא יודע, אולי היסטוריה... 66. זמן ביום? 3 בצהריים 67. ממתק\\חטיף אהוב? במבה. 68. אתר אהוב באינטרנט? כול מיני חח 69. ערוץ אהוב? ערוץ ההיסטוריה כשעוד היו בו תוכניות טובות, ביפ. 70. קליפ אהוב? לא יודע העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? קפה שחור, ואם לא אז תה. 73. כתום או צהוב? כתום. 74. טלפון או פלאפון? טלפון. 75. סלקום או אורנג'? לא יודע, אין לי פלאפון :O 76. שוקולד מריר או חלב? מריר! 77. שיער אסוף או פזור? פזור
78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? חום 81. אילת או חרמון? אילת, אבל בלי העיר עצמה. 82. עיינים ירוקות או כחולות? הכול סבבה. 83. קרמבו או גלידה? קרמבו מן הסתם. 84. לילה או יום? לילה. 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית. 87. השיר שלנו או מיכאלה? אף אחד מהם :O~ 88. שחור או לבן? ירוק. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לאדע 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? לא זה ולא זה. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם. 92. פסטיגל או פיטר פן? אף אחד :X 93. נעלי בית או יחפים? יחפים, או גרביים. 94. סבון רגיל או נוזלי? טחח מה השאלות האלה :X 95. ביצפר או צבא? אני בתקופת הרעל, אז צבא.
ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? על הסבון. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? על הסבון. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? נהה. 99. האם נהנת לענות עליו? כע היה סבבה. 100. תן ציון לשאלון. אממ..100? o.o

למעלה