מוווּ ~

פקה פקה

New member
ויפ.

1. שם: פקה 2. גיל: 16. [סתמו.. אז מה אם לא ^^] 3. מיקום בארץ: דרום להכל. האם אתה 4. מאחר הרבה? כן. 5. עובד? כן :] 6. אוהב את המשפחה שלך? יש רגעים שלא. 7. אוכל מילקי? לא.. מילקי זה איכסה. 8. יש לך אובססיה\\סטייה? רוסים 9. אוהב חורף? כן! 11. מדבר הרבה בטלפון? לא 13. כותב שירים\\סיפורים? לא. 14. משתדל לאכול בריא? עכשיו כן. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? קורה לפעמים. 16. חוסך כסף? יאפ. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? רק. 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? לא. 19. קונה מתנות? כן. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לא. :] האם אי פעם 21. שיקרת? יאפ. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? יאפ. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? יאפ ^^ 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? יאפ 25. ישנת עם רדיו דלוק? מוזיקה נחשב? 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כן ^^ 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כשהייתי תינוק. 32. חיבקת מישהו מפורסם? יאפ. 33. הופעת על במה? לא. 34. גנבת משהו? כן 35. תפסת טרמפ? כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא 37. הלכת לאיבוד? לא 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? חס וחלילה. 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת? סלט טונה אתמול! 42. שקנית? ספר של ניל גיימן, דיסק של מאן אלייב, בגדים. 43. ספר אחרון שקראת? קורליין - ניל גיימן. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? "לדפוק חתונה" כשזה רק יצא.. באנגליה. ^^ 45. הופעה אחרונה שהיית? יוזלס איידי ובצפר :] 46. דיסק אחרון ששמעת? של מאן אלייב. 47. שיר אחרון ששמעת? שומעת עכשיו "weird rock" של יוזלס. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? "same story someone new" יוזלס. 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? מפה לבארבי בכפרסבא. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? ישראבלוג. 51. אדם אחרון שראית? אמא אתמול בלילה? זרקה אותי מהבית לכמה שעות טובות :] 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? עדי וגיל. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? מראקס. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? לושה. ^^ 55. אדם אחרון שצעקת עליו? :X אהובים לא אוהבת שאלות כאלו. העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו. 72. קפה או תה? פעם זה היה קפה, אבל עכשיו שאסור לי חלב, תה זה נהדר. 73. כתום או צהוב? צהוב. 74. טלפון או פלאפון? פלאפון. 75. סלקום או אורנג'? סלקום. 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? תלוי מתי. 78. ירח או שמש? ירח. 79. קולה או ספרייט? ספרייט 80. קור או חום? קור!!@1 81. אילת או חרמון? לא ולא. 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות? 83. קרמבו או גלידה? גלידה.. 84. לילה או יום? לילה. 85. דיסקמן או מערכת? גם וגם. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית. 87. השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו רולאאז!!! 88. שחור או לבן? לבן. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם. 92. פסטיגל או פיטר פן? הא? 93. נעלי בית או יחפים? יחפים. 94. סבון רגיל או נוזלי? רגיל. 95. ביצפר או צבא? חופש =[ ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? "פסטיגל או פיטר פן" 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? נממ. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא. 99. האם נהנת לענות עליו? בטח, שיואו, זה היה כזה כיף! 100. תן ציון לשאלון. 7.

Bob Fred

New member
עניתי על הכל... כי אני משועמם....

עדיף מללמוד... 1) אני אלון, אני תלמיד תביכון קציר ניסיתי את תלמה ילין אבל הזונות אמרו שאין לי מספיק ידע בתיאוריה בכל מקרה אני שר, אופרה בערך שנתיים וחצי כבר אהה אני אוהב לנגן פסנתר ואת התוכנית היסטריה ואת החתולה שלי מאוו! 2) אלון .ר. איילדסברג 3) אני בן 16 כמעט 4) רחובות 5)דיי 6)עד לתקופה האחרונה עבדתי בברגר קינג עכשיו יש ראיון עבודה למקדונלדס.... מקווה שאצליח 7) אני אוהב אותם... הם לא אוהבים אותי 8) לא.... :'( 9) כן החתולה שלי!!!! 10) חורף עונה שליטה! 11) לא מבריז כל כך הרבה.. 12) הטלפון הוא דבר הכרחי 13) כן דיי ציונים טובים 14) כן.. יש גם דף בבמה החדשה 15) לא...... 16) כן 17 לא 18 בערך 19 לא זה עוד שנה! 20 בערך... 21 המילה שקר דיי ממצה את הלקסיקון שלי 22 לא נראה לי 23 כן 24 כן 25 אף פעם 26 לא 27 כן.. לםפני מבחנים גדולים 28 לא 29 דיי הרבה פעמים 30 כן 31 לא 32 כן!!!!!!!!!! את אפרת גוש 33 כן 34 כן 35 רק כשאני זונה באלנבי.... צריכים לחזור הבייתה איכשהו! 36 כן.... אני מתבייש 37 הרבה פעמים!! אני עצמיי אבוד גם בתוך הבית! 38 אף פעם.. ניסיתי אבל הגעתי לרמה שפשוט כל המסך היה מלא בבלונידינים ותחת של עופר שכטר.. אהה!! הזוועה! 39 לא 40 עישנתי חצי שנה ואז הפסקתי 41 שניצל! 42 לא זוכר 43 פרחי הירושימה 44 הארי פותר 4 45 היהודים 46 יוני בלוך 47 מאיפה לי???? 48 Blonde- fefe dobson 49 לירון!!!! 50 וואלה! 51 אמא.... אהה הינה היא שוב! 52 לא יודע... 53 מזה חיבוק? 54 ענתוש!! 55 חתולה 56 שחור וכחולן 57 הארי פותר 4 58 התפסן בשדה השיפון 59 FEFE DOBSON 60 יוני בלוך אולי זה אני 82) עיינים ירוקות כי הזה הכי אחי... 83 קרמבוגלידה! זה מזה טעים! זין עליכם! דפקתי את המערכת! 84 לילה 85 מערכת 86 שניהם מעולים 87 שניהם דפוקים 88 שחור 89 נקי 90 טלפון 91 עם כובע 92 שניהם נשנשים 93 נעלי בית! 94 רגיל.. נמאס מהנוזלי! 95 ביצפר 96 כל השאלות פסדר גמור 97 כתום או צהוב.. למי אכפת?????????????????. 98 כן. חד משמעי 99 לא... חד משמעי 100-100

Mystic Dragon

New member
אח...

על עצמך 1. שם: אמרי 2. גיל: 15 3. מיקום בארץ: מודיעין האם אתה 4. מאחר הרבה? לא, משתדל שלא 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? כן 7. אוכל מילקי? בטחחחח
8. יש לך אובססיה\\סטייה? יש כמה, כן [אני מניח] 9. אוהב חורף? מאוד [לא את ה"חורף" שיש עכשיו] 10. מבריז הרבה מביצפר? לא
11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? לרוב 13. כותב שירים\\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? כן 16. חוסך כסף? כשאני צריך אז כן. בעיקרון, כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כמובן [של נאמן, היה מצוין] 19. קונה מתנות? כשחייבים אז כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? בכללי כן, אנ'לא מזיק
האם אי פעם 21. שיקרת? מזת'ומרת "שיקרת"? לא משהו רציני מדי... נגע בי הכדור אחרון ויצא החוצה בכדורגל, אמרתי שזה לא אני, כאלה... 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? הממ... ארגנתי פעם מיני-חרם על מישהו, נחשב? 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן, יש לי חברים קרציות 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לאחותי הקטנה
25. ישנת עם רדיו דלוק? כמה פעמים בעבר 26. עם טלוויזיה דלוקה? אין לי טלוויזיה בחדר ו... לא. 27. לא ישנת יום שלם? קרה מקרה כזה, כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן... 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? אם נשבעתי אז לא הייתי אוכל. אז לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא חושב 32. חיבקת מישהו מפורסם? אברי גלעד נחשב מפורסם? הוא מן קרוב משפחה שלי
33. הופעת על במה? בבצפר, לא משהו רציני 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? וואי... לא 37. הלכת לאיבוד? כן, "כל הכרכרות בעיר הזאת נראים אותו דבר!" 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? וואלה, זה באמת הישג. לא, לא תכנית שלמה מהתחלה עד הסוף 39. נשברה לך שן? לא, אבל היתה לי שן קצת אפורה מנדנדה שקיבלתי בפנים כשהייתי קטן, אבל היא נפלה כבר ממזמן 40. עישנת סיגריה? לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת? שניצל תירס 42. שקנית? מכספי שלי אז אנ'לא זוכר, אז שקנו לי... נעליים 43. ספר אחרון שקראת? מלחמת המינוטאורים - לילה של דם [תרגום עילג]. אני עדיין קורא אותו. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? איילנד נראה לי 45. הופעה אחרונה שהיית? בקיץ, גם ההופעה הראשונה שלי, של יוסלס איידי 46. דיסק אחרון ששמעת? Danzig-Danzig 47. שיר אחרון ששמעת? Danzig - Mother 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? מי ימלל 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? המדפסת שלי על הפנים... לא זוכר 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? הקומונה 51. אדם אחרון שראית? אחותי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? פי... אמא שלי אני חושב 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אבא? 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? חבר שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחותי בטח
אהובים 56. צבע אהוב? ירוק 57. סרט אהוב? גלדיאטור, מטריקס הראשון, אמריקה אקס... ועוד ועוד 58. ספר אהוב? אין לי מושג 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? Rise Against 60. דיסק אהוב? The Unseen - State of Discontents/ Rise Against - The Unraveling 61. שיר אהוב? של כל הזמנים? לא יודע. כרגע זה Propagandhi - Showdown, נגיד. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? המגן [זה חוזר!!!!11], 24, אנג'ל, אבודים 63. מאכל אהוב? לא יודע, אני אוהב הרבה סוגי אוכל 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? לירון ^^ 65. מקצוע אהוב? בבצפר? ספורט, מן הסתם 66. זמן ביום? אחרי הצהריים, אבל כשאין לך מה לעשות. יש שקט כזה וזמן פנוי... הכי כיף. שעות 4-7 בערך. 67. ממתק\\חטיף אהוב? ממתק - טעמי/מארס/באונטי, חטיף - פופקו נראלי 68. אתר אהוב באינטרנט? לא יודע... 69. ערוץ אהוב? אקסטרים 70. קליפ אהוב? אין העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? תלוי כמה עייף אני 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? מריררררר רק מריר!! 77. שיער אסוף או פזור? קשה. לא יודע, אבל אני אוהב גם אסוף 78. ירח או שמש? שמש, מה ירח עוזר? 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? כהרגשה? קור 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? שניהם יהיו טובים 83. קרמבו או גלידה? עם כל הכבוד לקרמבו... גלידה נגמרת פחות מהר 84. לילה או יום? מאחר והראייה שלי על הפנים בלילה, אז יום 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן, אין כמו זרם של מוזיקה ישר למוח 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית לרוב, למרות שיש כמה דברים ישראליים מעולים [כמו הפוסי של לוסי] 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה נראה לי טוב יותר, אבל לא ראיתי את שניהם. 88. שחור או לבן? שחור, זה קשוח 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? את מה? 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים הכי טוב 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? רק עם כובע [וכיסים, בלי רוכסן] אם אפשר 92. פסטיגל או פיטר פן? וואט דה... מה הקשר ביניהם? פיטר פן, אני יודע... 93. נעלי בית או יחפים? יחף, או עם גרביים כשקר 94. סבון רגיל או נוזלי? חחחח 95. ביצפר או צבא? בצפר ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? זאת עם הסבון [לא מעתיק מעמר!] 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? הפסטיגל ופיטר פן 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא, הוא בסדר 99. האם נהנת לענות עליו? העביר לי ת'זמן, כן, היה לא רע 100. תן ציון לשאלון. 13

מוות.../images/Emo54.gif

על עצמך 1. שם: טליה (אני עדיין בהכחשה לגבי זה) 2. גיל: תיכף 16 3. מיקום בארץ: ת"א האם אתה 4. מאחר הרבה? רק לביצפר. לא למקומות שחשובים לי 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? כן 7. אוכל מילקי? לא, מילקי זה גזעני (השחור למטה) 8. יש לך אובססיה/סטייה? אובססיה למישהי... 9. אוהב חורף? כן
10. מבריז הרבה מביצפר? כן 11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? בד"כ כן 13. כותב שירים/סיפורים? גם וגם (הסיפור שלי זכה מקום שני, יא!) 14. משתדל לאכול בריא? לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמים 16. חוסך כסף? כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? ממש לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? לא (לביבות פי אלף טוב) 19. קונה מתנות?לא ממש 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לא האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לפעמים 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? אולי. שכחתי 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? אולי. שכחתי 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? לא 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן (פעם הלכתי לישון בשבע בבוקר) 29. היית בחו"ל? כן (לונדון!
) 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? שוקולד... 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא נראה לי 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? איך אפשר? 37. הלכת לאיבוד? כן, באנגליה. היה מפחיד רצח 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא 39. נשברה לך שן? המ, לא 40. עישנת סיגריה? לא! מה הדבר האחרון 41. שאכלת? תפוחי-אדמה 42. שקנית? חטיף גרנולה טעים כזה 43. ספר אחרון שקראת? אני קוראת עכשיו את "משוואה עם נעלם" של אורי אדלמן בפעם השנייה. בהחלט ספר חביב, אבל לא יותר מזה 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? שכחתי 45. הופעה אחרונה שהיית? מופע מחווה לדייוויד בואי (גיל נתנזון סמל-מין!) 46. דיסק אחרון ששמעת? שכחתי 47. שיר אחרון ששמעת? Revolution של הביטלס (אחותי מכורה לו ומשמיעה אותו כל הזמן) 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? Dancing Queen של אבבא, לצערי 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? שכחתי 50. אתר אחרון שביקרת בו (לפני זה)? ישראבלוג 51. אדם אחרון שראית? גבי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אני לא בוכה יותר. אף-פעם. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? בטח גבי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? נוי
55. אדם אחרון שצעקת עליו? אמא שלי אהובים 56. צבע אהוב? כחול 57. סרט אהוב? מאטריקס 58. ספר אהוב? אויש, יש מלא. המ, נניח ש"מר אל, כאן אנה" 59. זמר/ת/להקה אהובה? דייוויד בואי והביטלס 60. דיסק אהוב? אינלימושג 61. שיר אהוב? Ziggy Stardust של דייוויד בואי 62. תוכנית טלווזיה אהובה? באפי! 63. מאכל אהוב? שוקולד 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? גבי והאח הקטן שלי 65. מקצוע אהוב? קולנוע 66. זמן ביום? כלום. זמן זה דבר מחורבן 67. ממתק/חטיף אהוב? כל דבר שמכיל שוקולד 68. אתר אהוב באינטרנט? ישראבלוג ותפוז 69. ערוץ אהוב? ביפ ו-Star World 70. קליפ אהוב? המ, הקליפ של Can't Stop של רד הוט צ'ילי פפרס די משעשע, אבל אני לא ממש רואה קליפים העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? כלום. לדבר עם אנשים זה מבאס 75. סלקום או אורנג'? כלום 76. שוקולד מריר או חלב? גם וגם 77. שיער אסוף או פזור? זה שאלון ממש גזעני. מה עם אנשים חסרי-שיער כמוני? 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? לונדון 82. עיינים ירוקות או כחולות? אחת ירוקה ואחת כחולה (כמו של דייוויד בואי) 83. קרמבו או גלידה? גלידה (קרמבו זה פשע נגד האנושות) 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן (נייד) 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה? כלום 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? מלוכלך זה סבבה 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? לא זה ולא זה. אני לא אוהבת לדבר עם אנשים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם (שיהיה אפשר להסתיר את הפנים) 92. פסטיגל או פיטר פן? בעע 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי (יותר מגניב) 95. ביצפר או צבא? ביצפר ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? שכחתי 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? שאלה מס' 97 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא 99. האם נהנת לענות עליו? לא 100. תן ציון לשאלון. -10

*כותרת מקורית*../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif

מי שלא מגיב, חביתה. על עצמך 1. שם: נוף. 2. גיל: 15. ;[ 3. מיקום בארץ: חור נידח שאפילו לא קיים במפה!
האם אתה 4. מאחר הרבה?: אתם עדים.
5. עובד?: בעבודות מזדמנות. 6. אוהב את המשפחה שלך?: לא ממש. 7. אוכל מילקי?: המ. לפעמים. 8. יש לך אובססיה\\סטייה?: הומואים.
9. אוהב חורף?: כןןןןן!
10. מבריז הרבה מביצפר?:
11. מדבר הרבה בטלפון?: רק עם יונתן. 12. מקבל ציונים טובים?: נראה לכם? 13. כותב שירים\\סיפורים?: כן. 14. משתדל לאכול בריא?: עם כל השוקולד הזה?
15. חושב על עצמך לפני אחרים?: משתדלת שלא, אבל אני מניחה שככה זה כולם. 16. חוסך כסף?: לא. אני בזבזנית איומה. >< 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?: אם זה עושה לי טוב זה לא שטויות. 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?: לא! אני מתאפקת! האהא. 19. קונה מתנות?: בטח. אני אוהבת. 20. חושב שאתה בנאדם טוב?: לא ממש. האם אי פעם 21. שיקרת?: ברור. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?: רק באנשים שממש ממש פגעו בי. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?: כן. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?: כן. 25. ישנת עם רדיו דלוק?: כן. 26. עם טלוויזיה דלוקה?: כן. 27. לא ישנת יום שלם?: כן. 28. היית במחשב כל הלילה?: כן. 29. היית בחו"ל?.: כן. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?: בשר.
31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?: כן. 32. חיבקת מישהו מפורסם?: כן. 33. הופעת על במה?: כן. 34. גנבת משהו?: כן. 35. תפסת טרמפ?: כן. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?: כן.
. זה טעים! 37. הלכת לאיבוד?: יותר מדי. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?: לא ראיתי אפילו את ההתחלה.>< 39. נשברה לך שן?: לא. 40. עישנת סיגריה?: כן. מה הדבר האחרון 41. שאכלת?: עוגת ביסקוויטים. 42. שקנית?: שלושה דיסקים. (הפסקול של "אמלי", קונצ'רטו לנבל מאת מוצרט, הפסקול של "רקוויאם לחלום") 43. ספר אחרון שקראת?: מַיהמִיה של סוזן אדם. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?: מליון דולר בייבי, עם אבא. 45. הופעה אחרונה שהיית?: מג'יקל מיסטרי טור, ביומולדת שלי. 46. דיסק אחרון ששמעת?: הפסקול של "אמלי". 47. שיר אחרון ששמעת?: No more words של ברלין. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?: I want you של הביטלס, הידוע גם בתור "השיר שאינו נגמר". (שיז סוו... האוווייי!! *צרחה**תופים**גיטרות**צרחה**תופים**גיטרות*) 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?: תמונות יפות לפוסטר יומולדת של ים. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?: DavianArt. 51. אדם אחרון שראית?: אחקטן. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?: יונתן. 53. אדם אחרון שחיבק אותך?: לירן. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?: קוקי. 55. אדם אחרון שצעקת עליו?: אבא. אהובים 56. צבע אהוב?: כתום. 57. סרט אהוב?: שמש נצחית בראש צלול. 58. ספר אהוב?: פרא, הסיפור שאינו נגמר, מישהו לרוץ איתו, אני אוהַב את כריסטינה, שני ירחים. 59. זמר\\ת\\להקה אהובה?: ביטלס.
60. דיסק אהוב?: Berlin של לו ריד. 61. שיר אהוב?: Beby I'm gonna leave you של לד זפלין ורצועה מספר 4 מהפסקול של The Piano. 62. תוכנית טלווזיה אהובה?: חברים. 63. מאכל אהוב?: שוקולד לבן. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?: טאניס, רותמ, יונתן. 65. מקצוע אהוב?: אמנות מעשית. 66. זמן ביום?: לפנות בוקר. 67. ממתק\\חטיף אהוב?: שוקולד לבן. 68. אתר אהוב באינטרנט?: אין חיים אחרי תפוז! 69. ערוץ אהוב?: יש לי רק 1 ו-2.
70. קליפ אהוב?: הקליפים של Real Love וFree as a bird שעשו לזכרו של ג'ון לנון. הם כאלה מדהימים.
העדפות 71. אביב או סתיו?: סתיו. אבל מגניב כזה עם עלי שלכת וגשם. 72. קפה או תה?: קפה. עם הרבה חלב ושש כפיות סוכר. 73. כתום או צהוב?: כתוםכתום. 74. טלפון או פלאפון?: טלפון. אין קרינה.
75. סלקום או אורנג'?: אין לי פלאפון ~_~ 76. שוקולד מריר או חלב?: לבן.
איכ מריר! מריר לא ראוי להיקרא שוקולד. >< 77. שיער אסוף או פזור?: פזור. 78. ירח או שמש?: ירח.
79. קולה או ספרייט?: קולה. 80. קור או חום?: קור. 81. אילת או חרמון?: לא מתה על שניהם. 82. עיינים ירוקות או כחולות?: ירוקות. 83. קרמבו או גלידה?: גלידה. 84. לילה או יום?: לילה. 85. דיסקמן או מערכת?: מערכת. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?: לועזית. איזו מילה מכוערת! 87. השיר שלנו או מיכאלה?: |בורה טלוויזיונית| 88. שחור או לבן?: שחור. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?: להשאיר מלוכלך הרבה זמן ואז לנקות.
90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?: פנים מול פנים, ברור. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?: עם.
92. פסטיגל או פיטר פן?: O___O 93. נעלי בית או יחפים?: יחפים. 94. סבון רגיל או נוזלי?: נוזלי. בריח תפוחים ^^ 95. ביצפר או צבא?: ביצפר. צבא זה מפחיד. אתה קולט שאתה נעשה גדול. מי שמגיב, חביתה מגניבה!

Sunflower Fairy

New member
נמנמ|חביתהמגניבה|../images/Emo110.gif

בהתחלה התגובות שלך היו צפויות [כל החלק הזה של איך קוראים לך, בת כמה את], אחרכך זה נהיה נורא משעמם [כן, כן, כן, כן, נו באמת
] ואז זה נורא הצחיק אותי. התשובות שלך כלכך מצחיקות! ושוקולד לבן הוא זה שלא ראוי להיקרא שוקולד! אין בו קקאו בכלל!! בשוקולד מריר יש הכי הרבה קקאו! שוקולד מריר שולט~!

RoCKeR121

New member
אני יודע לנגן את השיר שלא נגמר שלך!

וזה כזה שיר גדול...אין אין אין אין אין אין אין אין אין על הביטלס

skadi

New member
אלפקות פחוסות קרן מטוגנות

על עצמך 1. שם: נוי "הפסיכית עם הכובע סנטה" ***** 2. גיל:15 3. מיקום בארץ: חור במרכז בשם פ"ת האם אתה 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? אמ אני ועבודה זה כמו אני ומחוננים פשוט לא הולכים ביחד ועם הולכים אז רק מכות 6. אוהב את המשפחה שלך? תלוי, את אמי אני לא כול כך מחבבת כרגע 7. אוכל מילקי? רק את הקצפת *יאמ יאמ יאמי* 8. יש לך אובססיה\\סטייה? כן ברור ואני לא אתחיל לפרט כי בכול זאת קוראים פה קטינים 9. אוהב חורף? כה מתה עליו, כפרעשלי נשמה, עיניים, סחוס טחול וכדומה
10. מבריז הרבה מביצפר? לאחרונה כן 11. מדבר הרבה בטלפון? לאחרונה כן 12. מקבל ציונים טובים? לאחרונה באופן מפתיע ביותר כן 13. כותב שירים\\סיפורים? מדי פעם פאנפיקים למגירה 14. משתדל לאכול בריא? אמ לא, שמן זה טוב 15. חושב על עצמך לפני אחרים? תלוי באילו מקרים 16. חוסך כסף? יאפ 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? המון 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? לא 19. קונה מתנות? תלוי למי 20. חושב שאתה בנאדם טוב? אמ לא האם אי פעם 21. שיקרת? ביטח 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא, לפחות אני מקווה שלא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן, לגלעד לפני כמה שעות *מוציאה לשון* 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן לגלעד לפני כמה שעות 25. ישנת עם רדיו דלוק? כה 26. עם טלוויזיה דלוקה? לא 27. לא ישנת יום שלם? כה 28. היית במחשב כל הלילה? כה 29. היית בחו"ל? כה 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כה 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא 32. חיבקת מישהו מפורסם? כה 33. הופעת על במה? בערך שכזה 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא 37. הלכת לאיבוד? יותר מדי פעמים 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא נראה לי 39. נשברה לך שן? כן 40. עישנת סיגריה? יא מה הדבר האחרון 41. שאכלת? כריך טונה מזה אחלה 42. שקנית? הדיסק של ערפל 43. ספר אחרון שקראת? לעולם לא עולם 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? ארמ הטיסה נראה לי 45. הופעה אחרונה שהיית? אורפנד לנד בחופש הגדול עם אני לא טועה 46. דיסק אחרון ששמעת? החדש של ערפל 47. שיר אחרון ששמעת? the call of war 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? the clancy brothers & tommy makem - mountain dew 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודה בביולוגיה 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? סקולזון 51. אדם אחרון שראית? חלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? דורףעומר,מורן,תומר וכול מי שהיה בקניון יום שישי 53. אדם אחרון שחיבק אותך? שיר או תומר 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אמא אהובים 56. צבע אהוב? ירוק 57. סרט אהוב? גריז, ספרות זולה וטרייספוטינג 58. ספר אהוב? סדרת מיתוסים-מיתולוגיה סקנדינבית-יעקב שריג 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? CRUTACHAN נכון לעכשיו 60. דיסק אהוב? Tuatha Na Gael נכון לעכשיו 61. שיר אהוב? korpiklaani - spirit of the forestנכון לעכשיו 62. תוכנית טלווזיה אהובה? ניפ/טאק ומגרש ביתי 63. מאכל אהוב? טבעול תירס 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?גבי,טליה,גלעד,סשה,ליבי ומשום מה יש לי לאחרונה אהבה נורא ענקית לשיר 65. מקצוע אהוב? קולנוע! 66. זמן ביום? אחר הצהריים 67. ממתק\\חטיף אהוב? קינדר בואנו 68. אתר אהוב באינטרנט? http://www.fanfiction.net 69. ערוץ אהוב?אמ אין 70. קליפ אהוב?אמ אין העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב? אףאחד 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? שוקולד חלב לעד 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה? אמ אף אחת? 88. שחור או לבן? שחור? 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? להשאיר מלוכלך 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? בטלפון 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? אמ אף אחד? 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא?בצפר ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? לא זוכרת 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? לא זוכרת 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא אכפת לי 99. האם נהנת לענות עליו? אמ בערך 100. תן ציון לשאלון. חביב -

Prophet Of God

New member
שלי :X

על עצמך 1. שם:רועי 2. גיל:16 בינואר.. 3. מיקום בארץ:פ"ת האם אתה 4. מאחר הרבה?אממ לא לא הרבה. 5. עובד? לעיתים מזדמנות. 6. אוהב את המשפחה שלך? כן. 7. אוכל מילקי? לעיתים. 8. יש לך אובססיה\\סטייה? ממ לא. 9. אוהב חורף? יאפ 10. מבריז הרבה מביצפר? ממש לא. 11. מדבר הרבה בטלפון? לפעמים. 12. מקבל ציונים טובים? תלוי במקצוע ובתקופה. 13. כותב שירים\\סיפורים? שירים בעיקר. 14. משתדל לאכול בריא? אממ לפעמים. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? תלוי מי אותם אחרים. 16. חוסך כסף? יאפ, לראסטות. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא דווקא לא. 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? לא 19. קונה מתנות? אכן, ולעיתים גם מכין. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לא חושב שכזה טוב, אבל גם לא הכי זבל.. משו באמצע. האם אי פעם 21. שיקרת?אכן. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?כה. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כה. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?אמרתי, אבל אני לא שונא אפחד באמת. 25. ישנת עם רדיו דלוק? רדיו לא, מוזיקה במחשב כן. 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן. 27. לא ישנת יום שלם?כן. 28. היית במחשב כל הלילה?כן 29. היית בחו"ל?כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?לא שזכור לי. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?כן. 32. חיבקת מישהו מפורסם?כן נראה לי. 33. הופעת על במה?כן. 34. גנבת משהו?שהייתי נורא קטן. 35. תפסת טרמפ?לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?לא..:S 37. הלכת לאיבוד?ברור 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?לא 39. נשברה לך שן?לא חושב 40. עישנת סיגריה?לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת?סנדוייץ' בצפר, שוקולד. 42. שקנית?מממ נראה לי פחית שתיה בבצפר :p 43. ספר אחרון שקראת?אני עוד בקריאה שלו, הנעלמים, משו כזה. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? לא זוכר :S 45. הופעה אחרונה שהיית? לא הייתי :\ 46. דיסק אחרון ששמעת? במחשב נחשב? אז את האחרון של אינפליימס, Come Clarity. ואם דיסק דיסק, אז האחרון שצרבתי, שיש לי בדיסקמן. 47. שיר אחרון ששמעת?אני שומע כרגע את Crawling THrough Knives מהאלבום האחרון של אינפליימס [ע"ע שאלה 46] 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?Machine Head - Crashing Around You 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?את ההפתעה לשירלי. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? תפוז קומונות? :p 51. אדם אחרון שראית? אחד מהכיתה.. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? שירלי. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? שירלי. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? שירלי. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? מורה, מחנכת, מדריכה בסיור. אהובים 56. צבע אהוב?כחול, סגול 57. סרט אהוב? מת לחיות, פיטץ' בלאק 58. ספר אהוב? הארי פוטר, אנדר לסוגיו. 59. זמר\\ת\\להקה אהובה?Andres Friden - In Flames ומוקי. 60. דיסק אהוב? כל מיני, של אינפליימס, משין הד, מוקי ועוד מלא להקות. 61. שיר אהוב? מלא. נופל וקם, באתי ממך. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? רוב הדברים בAXN. 63. מאכל אהוב? אין ספציפי. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? שירלי. 65. מקצוע אהוב? ספרות. 66. זמן ביום? הא? אממ ערב? לילה? 67. ממתק\\חטיף אהוב? אין ספציפי. קרמבו. 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז? 69. ערוץ אהוב? AXN 70. קליפ אהוב? Trigger של אינפליימס? :X העדפות 71. אביב או סתיו? לא משנה לי. 72. קפה או תה? גם וגם. 73. כתום או צהוב? כתום. 74. טלפון או פלאפון? גם וגם, פלאפון. 75. סלקום או אורנג'? לא משנה. 76. שוקולד מריר או חלב? חלב. 77. שיער אסוף או פזור? לא משנה. 78. ירח או שמש? שניהם. 79. קולה או ספרייט? ספרייט 80. קור או חום? גם וגם. 81. אילת או חרמון? גם וגם. 82. עיינים ירוקות או כחולות? הירוקות שלה, כחולות הלוואי עליי. 83. קרמבו או גלידה? קרמבו, אבל גם וגם. 84. לילה או יום? גם וגם. 85. דיסקמן או מערכת? לא משנה. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם. 87. השיר שלנו או מיכאלה? לא משנה לי. 88. שחור או לבן? לבן. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? תלוי מה. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? עקרונית עדיף פמ"פ אבל גם בטלפון זה בסדר... 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? ברור שעם!!!!!! 92. פסטיגל או פיטר פן? הרצל במופע ראווה על המרפסת. למי אכפת!? 93. נעלי בית או יחפים? יחפים מ'זתומרת!? :p 94. סבון רגיל או נוזלי? איזה ין שאלה דפוקה זאת? 95. ביצפר או צבא? אין לי מושג..אני מפחד מהכל כרגע. ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? עם הסבון. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא דווקא לא. 99. האם נהנת לענות עליו? דווקא כן ^^ 100. תן ציון לשאלון. גברגבר

למעלה