*כותרת מקורית*../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif
מי שלא מגיב, חביתה.
על עצמך 1. שם: נוף. 2. גיל: 15. ;[ 3. מיקום בארץ: חור נידח שאפילו לא קיים במפה!
האם אתה 4. מאחר הרבה?: אתם עדים.
5. עובד?: בעבודות מזדמנות. 6. אוהב את המשפחה שלך?: לא ממש. 7. אוכל מילקי?: המ. לפעמים. 8. יש לך אובססיה\\סטייה?: הומואים.
9. אוהב חורף?: כןןןןן!
10. מבריז הרבה מביצפר?:
11. מדבר הרבה בטלפון?: רק עם יונתן. 12. מקבל ציונים טובים?: נראה לכם? 13. כותב שירים\\סיפורים?: כן. 14. משתדל לאכול בריא?: עם כל השוקולד הזה?
15. חושב על עצמך לפני אחרים?: משתדלת שלא, אבל אני מניחה שככה זה כולם. 16. חוסך כסף?: לא. אני בזבזנית איומה. >< 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?: אם זה עושה לי טוב זה לא שטויות. 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?: לא! אני מתאפקת! האהא. 19. קונה מתנות?: בטח. אני אוהבת. 20. חושב שאתה בנאדם טוב?: לא ממש.
האם אי פעם 21. שיקרת?: ברור. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?: רק באנשים שממש ממש פגעו בי. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?: כן. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?: כן. 25. ישנת עם רדיו דלוק?: כן. 26. עם טלוויזיה דלוקה?: כן. 27. לא ישנת יום שלם?: כן. 28. היית במחשב כל הלילה?: כן. 29. היית בחו"ל?.: כן. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?: בשר.
31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?: כן. 32. חיבקת מישהו מפורסם?: כן. 33. הופעת על במה?: כן. 34. גנבת משהו?: כן. 35. תפסת טרמפ?: כן. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?: כן.
. זה טעים! 37. הלכת לאיבוד?: יותר מדי. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?: לא ראיתי אפילו את ההתחלה.>< 39. נשברה לך שן?: לא. 40. עישנת סיגריה?: כן.
מה הדבר האחרון 41. שאכלת?: עוגת ביסקוויטים. 42. שקנית?: שלושה דיסקים. (הפסקול של "אמלי", קונצ'רטו לנבל מאת מוצרט, הפסקול של "רקוויאם לחלום") 43. ספר אחרון שקראת?: מַיהמִיה של סוזן אדם. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?: מליון דולר בייבי, עם אבא. 45. הופעה אחרונה שהיית?: מג'יקל מיסטרי טור, ביומולדת שלי. 46. דיסק אחרון ששמעת?: הפסקול של "אמלי". 47. שיר אחרון ששמעת?: No more words של ברלין. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?: I want you של הביטלס, הידוע גם בתור "השיר שאינו נגמר". (שיז סוו... האוווייי!! *צרחה**תופים**גיטרות**צרחה**תופים**גיטרות*) 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?: תמונות יפות לפוסטר יומולדת של ים. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?: DavianArt. 51. אדם אחרון שראית?: אחקטן. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?: יונתן. 53. אדם אחרון שחיבק אותך?: לירן. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?: קוקי. 55. אדם אחרון שצעקת עליו?: אבא.
אהובים 56. צבע אהוב?: כתום. 57. סרט אהוב?: שמש נצחית בראש צלול. 58. ספר אהוב?: פרא, הסיפור שאינו נגמר, מישהו לרוץ איתו, אני אוהַב את כריסטינה, שני ירחים. 59. זמר\\ת\\להקה אהובה?: ביטלס.
60. דיסק אהוב?: Berlin של לו ריד. 61. שיר אהוב?: Beby I'm gonna leave you של לד זפלין ורצועה מספר 4 מהפסקול של The Piano. 62. תוכנית טלווזיה אהובה?: חברים. 63. מאכל אהוב?: שוקולד לבן. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?: טאניס, רותמ, יונתן. 65. מקצוע אהוב?: אמנות מעשית. 66. זמן ביום?: לפנות בוקר. 67. ממתק\\חטיף אהוב?: שוקולד לבן. 68. אתר אהוב באינטרנט?: אין חיים אחרי תפוז! 69. ערוץ אהוב?: יש לי רק 1 ו-2.
70. קליפ אהוב?: הקליפים של Real Love וFree as a bird שעשו לזכרו של ג'ון לנון. הם כאלה מדהימים.
העדפות 71. אביב או סתיו?: סתיו. אבל מגניב כזה עם עלי שלכת וגשם. 72. קפה או תה?: קפה. עם הרבה חלב ושש כפיות סוכר. 73. כתום או צהוב?: כתוםכתום. 74. טלפון או פלאפון?: טלפון. אין קרינה.
75. סלקום או אורנג'?: אין לי פלאפון ~_~ 76. שוקולד מריר או חלב?: לבן.
איכ מריר! מריר לא ראוי להיקרא שוקולד. >< 77. שיער אסוף או פזור?: פזור. 78. ירח או שמש?: ירח.
79. קולה או ספרייט?: קולה. 80. קור או חום?: קור. 81. אילת או חרמון?: לא מתה על שניהם. 82. עיינים ירוקות או כחולות?: ירוקות. 83. קרמבו או גלידה?: גלידה. 84. לילה או יום?: לילה. 85. דיסקמן או מערכת?: מערכת. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?: לועזית. איזו מילה מכוערת! 87. השיר שלנו או מיכאלה?: |בורה טלוויזיונית| 88. שחור או לבן?: שחור. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?: להשאיר מלוכלך הרבה זמן ואז לנקות.
90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?: פנים מול פנים, ברור. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?: עם.
92. פסטיגל או פיטר פן?: O___O 93. נעלי בית או יחפים?: יחפים. 94. סבון רגיל או נוזלי?: נוזלי. בריח תפוחים ^^ 95. ביצפר או צבא?: ביצפר. צבא זה מפחיד. אתה קולט שאתה נעשה גדול. מי שמגיב, חביתה מגניבה!