מוהיקנים אחרונים?

yehudaschryer

New member
מוהיקנים אחרונים?

|לכל הגולשים שלום, יש כאן כמה שאוהבים יצירות קלסיות לגיטרה? מוהיקן אחד או שניים אולי, שלא נרגיש בודד לגמרי? להת 4U| יהודה שרייר - מורה לגיטרה קלסית באקדמיה למוסיקה ומחול בירושלים

RoieL

New member
אממ

מבחינתי הסולו השני של Comfortably Numb הוא לגמרי יצירה קלאסית
ועכשיו, ברצינות- כן, יש לי חולשה לכמה יצירות קלאסיות [האמת שהן בוצעוע לראשונה בפסנתר ואהבתי את העיבוד שלהם לקלאסית].

yehudaschryer

New member
הגדרות, הגדרות....

אתה בטח מתכוון לאגדה של אלבניס או אסטוריאס, השם המקורי שלה... האמת יש הרבה יצירות על גבול הדימדומים, וקשה לשייך אותן לכאן או לכאן. חוץ מזה, המוסיקה "הקלסית" ממילא מתבססים לרוב על מוסיקה עממית, אז יש גם יצירות "קלות" שפונות בחזרה למקום שממנו הם באו... מעגל אין קץ... כך שהגבול הרבה פחות חד ממה שנדמה תחילה... אם כי עלי להודות "מוסיקת" טרנס בכל זאת רחוקה ממני שנות אור. יהודה

Kfitzi

New member
מדהים לדעתי.

אחד הדברים היפים ביותר. מוזיקה קלאסית - יש המון מלחינים שאני מאוד אוהב. גיטרה קלאסית זה כלי מופלא בעיניי. השילוב הזה, עוצר לי את הנשימה. מאוד מאוד אוהב.

Katarzis

New member
לא חושב שיש הרבה גיטריסטים

שלא אוהבים....
אגב, זה אתה שהיית כותב בהייד פארק לפני כמה שנים?

yehudaschryer

New member
מודה באשמה

אבל להגנתי אוסיף שאני כבר לא אותו בן אדם שהייתי... יהודה

byrdparis

New member
ובמה זה מתבטא ?

הייתי קורא אותך המון בהייד פארק לפני שנים . אחד הדברים האהובים עלי זה גיטרה קלאסית . דרך אגב אני עד היום נזכר בקטע ששמת הקלטה שלך מאחת הכנסיות (נראה לי בסביבת ירושליים או משהו כזה..) אני כבר לא זוכר את היצירה .

Katarzis

New member
דווקא אותו בן אדם זכור לי לטובה

אני עדיין מאמץ את שיטת הכיוון שכתבת עליה שם.

yehudaschryer

New member
תודה, מחמיא לי שאתם זוכרים

ובכל זאת יש תמיד מקום לשיפורים נכון? ואני לא מצטנע, אני ממש מתכוון לזה. אם עומדים במקום, אז בעצם נסוגים, כי העולם ממשיך להסתובב. והוא מסתובב מהר, אוף! בכל מקרה תודה, KATARZIS & BIRDPARIS יהודה נ.ב מה ששמעת בשעתו BYRDPARIS, זה קטעים מתוך דיסק שלי בו אני מנגן קטעי סולו של ווילה-לובוס. אם יש דרך להעלות אותם באתר אשמח להעלות אותם שוב. אגב בעוד כשבועיים אני אנגן יצירה של אותו המלחין בליווי תזמורת, הקונצ'רטו לגיטרה, ליתר דיוק.

נוןעומר

New member
שומע קצת

ותמיד נדהם לראות גיטריסטים/ות קלאסיים/ות בפעולה, האיצבועים נראים לא אנושיים. (האחרונה שזכורה לי היא תלמידה שלך - עולה מבלגיה בשם שרה). למשל זו http://www.youtube.com/watch?v=98y0Q7nLGWk [אגב, האם זו קסופי יאנג?). גם לי זכורים הימים בהם היית כותב בהייד פארק.

Amiram_e

New member
קאסופי יאנג תופיע ב 3.3

במוזיאון ת"א במסגרת שבוע הגיטרה.

yehudaschryer

New member
אהלן וסהלן

מה שלומך ידידי? איש אחד בניו יורק ממהר לשמוע קונצרט ב CARNEGIE HALL היוקרתי, אך טועה בדרך. לפתע המזל מאיר לו, והוא מבחין בסקסופוניסט מנגן בפינת הרחוב. "סלח לי, איך מגיעים ל CARNEGIE?" הושואל. והוא: "PRACTICE, MAN, PRACTICE" ביי יהודה

byrdparis

New member
מצוין !

הלוואי ויכלתי לעזור לך בלהעלות את הקטעים לפה .. בכל מקרה אני מקווה לבוא להופעתך בסוף החודש בכל מקרה . דווקא בשנה האחרונה הגדלתי את סיפרית הביצועים הקלאסים בגיטרה ..בתקליטים רבים . נגנים רבים , רסיטלים לרב, וקונצ'רטואים לגיטרה כמו כן דואים עם כינור ועוד .. (פגניני ועוד .) ישר כח יהודה .

yehudaschryer

New member
היא מדהימה, אבל היא לא XUEFEI YANG

אהלן BIRD , לא, הגיטריסטית שמופיעה בלינק שצרפת היא LI JIE . היא מדהימה, אבל היא לא XUEFEI YANG. יש שמלבלים ביניהם, מעניין למה
. תשמע את המקור ושפוט בעצמך http://www.xuefeiyang.com/xuefei.html לחץ על CD & SAMPLES, ורד קצת למטה בעמוד עד ל CAPRICE 24. אגב, כש XUEFEI YANG הייתה בת 17 JOHN WILLIAMS שמע אותה, וכל כך התרשם שהשאיר לקונסרבטוריון שבו למדה בסין 2 גיטרות SMALLMAN מתנה, וזה לא הולך ברגל, כלי שששוה 25000 $ ויותר מעשר שנים רשימת המתמה . (WILLIAMS כנראה יקבל עוד אחת יותר מהר מזה, אל דאגה...) להת יהודה

alubash

New member
../images/Emo45.gif מאוד!

דרך אגב, אני לומדת אצל מישהי שהיתה תלימידה שלך באקדמיה בת"א לפני שעברת לירושלים :)

yehudaschryer

New member
אני מנחש...

מותר לי לגלות את השם המפורש של מורתך/תלמידתי? יהודה

למעלה